Loading...
Circoloco With Tania Vulcano @ Cafe d'Anvers
*

Na enige weken uitgekeken te hebben naar Circo Loco was het dan vandaag eindelijk weer zover. Helaas hebben er weer, zoals gewoonlijk, weer veel mensen afgezegd maar eerlijk gezegd ben ik ook behoorlijk brak. Een vriendin belt mij op om te vragen of we nog gaan en ik zeg met volle overtuiging:”Ja, natuurlijk gaan we nog, of wil jij niet meer?” Zij zegt vervolgens ook met volharding in haar stem ook te willen gaan. Maar eigenlijk lieg ik tegen haar want zit er helemaal doorheen.. (achteraf heeft zij tegen mij gelogen want zij zat er ook doorheen) Maar goed, met goede moed verkleed ik mij en wacht ik tot ik opgehaald word.

Rond een uur of 24.00 vertrekken we richting Antwerpen maar net zoals vorige keer is er weer geen plekje te krijgen. Na bijna een uur rond te hebben gereden hebben we geluk en hebben we een plaatsje kunnen bemachtigen. Er staat gelukkig geen grote rij en bij de ingang staat Ugur, de organisator van Circo Loco België (Labyrinth Productions), en geeft ons een VIP-bandje en hopen we nog net op tijd te zijn voor de set van maatje Pedro Mercado. Hij draait deze avond op het balkon van Café d’Anvers. We lopen via de menigte door naar boven, er is namelijk al heel wat volk en de aankleding is ook weer helemaal Circo Loco met een vleugje Halloween. Nice!

Op het balkon staat Pedro gelukkig nog te draaien. Deze man gaat al heel wat jaren mee en is een vaste DJ tijdens Circo Loco in Antwerpen. Hij is in België ook bekend als resident-DJ van Rotationz/Topradio, in deze radioshow passeren de beste house, minimal, electro en progressive tracks. En is hij net als ik een Ibiza-freak. Hij is al goed op gang want zijn set loopt bijna ten einde en dan kruipt Dj Ivo (Ivo Rotteveel) ook achter de tafels. Hij staat ook, net als Pedro, altijd als vaste DJ tijdens Circo Loco op dit balkon te draaien. Ivo gaat ook al jaren mee en was vaste resident in de De Rechter in Eindhoven maar heeft ook met grote namen gedraaid in verschillende clubs en events en is nu bij onze Belgische vrienden een DJ die graag gehoord wordt. Hij staat met Pedro achter de draaitafels en de mannen bezorgen ons een heerlijke set. Dan verlaat Pedro de booth en gaat Ivo alleen verder. Hij heeft een eigen stijl en deze omschrijft zich als dirty-minimal-tech en progressive house. Helaas is het nog niet echt druk en de “echte partypeople” zijn nog ver te zoeken hier op het balkon. Ondertussen maken we nog wel kennis met een paar kennissen van Ivo, ook uit Nederland, die ook wel zin hebben in een feestje. Zoals ik al in mijn eerdere report van januari aangaf hebben de DJ’s van Circo Loco echt plezier in het draaien en gelukkig, bijna een jaar verder, is dat nog steeds zo want Ivo gaat LOS! Later op de avond zullen DJ’s Pepe Linan en Aleks Noto nog op het balkon draaien.

Verder op het programma staat niemand minder dan Tania Vulcano, Hermanez en Massimo Girardi en natuurlijk de Belgische trots, Tofke Gueparas, op het programma. Tania is vanavond de enige vrouw ‘behind the wheels of steel’ maar kan zich qua draaistijl makkelijk tot one-of-the-guys rekenen. Wat kan deze chick draaien. Ze gaat al jaren mee en is zeer bekend op Ibiza, waar ze ook woont. Ze heeft op het eiland naam gemaakt en hierdoor is ze ook internationaal doorgebroken. Een aantal jaren geleden stond ze als resident bij Space en DC 10 (Circo Loco). Ze viel hier enorm op en hierdoor hebben de groten haar ontdekt en is ze bij de echte houseliefhebbers enorm geliefd. Haar draaistijl gaat van Deep, Funky, House tot Tribalhouse, gevuld met percussie.

Haar achternaam past perfect bij haar sets, zij bezorgt mensen veel energie. Nu ik haar energie deze avond erg hard nodig heb is ze helaas nog niet aanwezig en storten mijn vriendin en ik volledig in. Aangezien wij niet aan de drugs zitten zit er helaas geen andere mogelijkheid op dan Café D’Anvers te verlaten want morgen heb ik een hele drukke dag voor de boeg. Normaal gesproken heb je nog wel mensen die je dan door je dip heen slepen maar laten die er nou net niet zijn. Waarschijnlijk komen die pas rond 4.30 uur aanzetten. En jawel hoor, eenmaal buiten komen we een paar bekenden tegen die net aankomen. De volgende keer zal ik dan ook pas rond 4 uur aanwezig zodat ik kan ik kan feesten met mensen die weten hoe ze moeten feesten….Next time I will be loco… Circo Loco…

Pocahontas


Circoloco With Tania Vulcano
*Like DJGuide

layer1 area