Loading...
Miljonairs @ Miljonairs
*

Via een vriendin van mij kreeg ik een e-mail binnen dat er een leuk strandfeestje is bij Beachclub Miljonairs. Ik ben natuurlijk nieuwsgierig wat voor feestje het is en raadpleeg DJ Guide. Maar mijn oog valt gelijk op de volgende tekst:” Heb je geen uitnodiging gehad, maar vind je dat je leuk, sexy, rijk, belangrijk of interessant genoeg bent om bij het feest aanwezig te zijn? Stuur dan een mail naar madame@beautifulevents.nl en vertel ons wie je bent ( + link naar je hyves), wat je doet en waarom je vindt dat jij een uitnodiging moet krijgen. En wie weet, ben jij er op vrijdag 26 juni 2009 ook bij.”Van deze tekst gaan eigenlijk mijn haren recht overeind staan maar laat DJ Guide dan toch maar weten dat ik graag een artikel wil schrijven. Dit kan namelijk nog interessant worden.

In mijn mooiste jurk vertrek ik samen met een vriendin, ook gehuld in een prachtig jurkje, richting Scheveningen. Daar worden we verwelkomt door een kameel, ja, een echte! Vanavond is het thema Perzisch, dus vandoor ook een aantal Perzische elementen. Bij de entree staat Ricardo, ook wel bekend als de avondbutler van ‘de Gouden Kooi’. Maar vanavond is het niet Ricardo maar zijn alter ego Rachel, oftewel, de doorbitch. We staan helaas niet op de lijst maar omdat we volledig aan de dresscode voldoen mogen we zo naar binnen. We worden verwelkomt met een glaasje bubbels, helaas geen champagne maar een champagneglas gevuld met Redbull.

Buiten is iedereen nog aan het genieten van de ondergaande zon. Op de achtergrond klinkt lekkere muziek en dan begint er een modeshow op de rode loper die uitligt. Prachtige modellen showen verschillende kledingstukken. Mij is helaas niet bekend van wie deze lijn is. Na deze show barst het feest los binnen en nemen we bij de cocktailbar een heerlijke cocktail, Strawberry Caprihinia. We zien heel de tijd heerlijke hapjes voorbij komen maar helaas gaan deze telkens aan ons neus voorbij. Ondertussen geven danseressen, in Arabische kledij, een showtje weg.

Binnen is Greg van Bueren aan het draaien, hij is ook wel bekend van Body Movement en Deep Heat, en de sfeer zit er nu goed in en heb het erg naar mijn zin, alhoewel ik dit echt niet verwacht had. De mensen zijn aardig en komen lekker los. Ondertussen maken we steeds meer nieuwe vrienden en dan komt er een meisje naar ons toe en roept: “Aaaah jullie zijn zoooo leuk, jullie gaan samen met mij mijn verjaardag vieren!” De champagne komt te voorschijn en we proosten met haar vriendengroep op haar verjaardag. We dansen non-stop en de avond vliegt voorbij. De muziek is heerlijk en lekker uplifting. Ondertussen ontmoet ik nog een paar Franse jongens, niet wetende dat het hele goede vrienden zijn van een vriendin van mij en wisselen kaartjes uit.

Dan komt er een portier en maakt abrupt een einde aan het gezellige feest. We worden op een niet zo’n vriendelijke manier verzocht om naar buiten te gaan. Het feestje zou normaal al iets eerder afgelopen zijn maar ik denk dat de organisatie, om het volgende keer wat plezieriger af te sluiten, de MC deze aankondiging kan laten doen. Dan kan iedereen zich erop voorbereiden en rustig de club verlaten. Doordat alles zo haastig moest gebeuren ontdek ik buiten dat ik mijn tas vergeten ben, deze had ik namelijk op de statafel voor mij gelegd. Ik ren terug naar binnen, maar nee hoor, hij is weg! Alles zit erin, mijn sleutels, mijn camera en mobiele telefoon. Daar sta je dan, in je mooie jurk, redelijk aangeschoten maar met helemaal niks. Zo ga je van een “miljonairsfeest” naar de dakloze opvang (dit laatste is een geintje hoor... Ik kan dus niet naar huis en moet aangifte doen bij de politie. Bij de politie kan ik mijn passen laten blokkeren maar de aangifte kan ik pas morgen doen. Dan wil ik toch naar huis want misschien kan ik inbreken in mijn eigen huis. Na lang aanbellen doet mijn huisgenoot geïrriteerd open. Ik vertel hem wat er is gebeurd en hij probeert mij te helpen om mijn deur open te krijgen maar tevergeefs. Hij gooit met zijn slaperige hoofd een matras naar ons toe en we sluiten onze “luxe” nacht af op een matras in de gang met onze jurken nog aan.

De andere dag krijg ik een e-mail binnen van een jongen of ik hem wil bellen, hij heeft mijn tas gevonden… De tas was weggegooid in de buurt van de Scheveningseweg en deze jongen was zo aardig om deze op te rapen. Hoe hij mij heeft gevonden..??? Via de e-mail die in mijn tas zat van DJ Guide gericht aan mij. De dieven hebben niet goed opgelet want ze hebben namelijk niet gezien dat mijn camera er nog in zat. Ik ben gelukkig alleen mijn telefoon kwijt en verder heb ik mijn sleutels weer terug en alle andere dingen die er nog inzaten. Wat een weekend maar met toch nog een goede afloop…


Miljonairs
*
26-06-2009Like DJGuide

layer1 area