Loading...
Sexy Mother Fucker @ Beachclub Vroeger
*

Na de opening van strandtent Bloomingdale drie weken geleden, was het dit keer tijd voor Beachclub Vroeger om de deuren te openen. Het strandseizoen van 2009 zou hier ingeleid worden door Sexy Mother Fucker, het concept wat al flink wat naamsbekendheid heeft binnen de Nederlandse clubs. Ik moet zeggen, ook op het strand staat dit feestje niet mis!

We kwamen 's middags aan rond een uur of half 5, toen er gelukkig nog wél plek was op de parkeerplaats. Er stond een ontzettend lange rij! Gelukkig kon je vanuit de rij naar binnen gluren, en het zag er erg gezellig uit. Wel was het nog aardig leeg buiten: helaas was van alle mooie dagen in het weekend, zondag de enige bewolkte dag. Ook waaide het nogal aan zee waardoor het niet optimaal weer was, al was de temperatuur perfect!

Eindelijk binnengekomen bleek dat de zaal ook nog redelijk leeg was, maar dat kon onze pret niet drukken. Eerst hebben we alles verkend en het bleek dat er vooral veel mensen buiten stonden, onder het overdekte gedeelte. Daar was de sfeer dan ook het best! Toen we wat te drinken gingen halen, werd ik wel verrast. De bekertjes zaten voor meer dan de helft vol met ijs, en een ieniemienie laagje malibu. Helaas! Het is bij zulke tenten veel beter om fris, mixjes of gewoon wijn/bier/rosé te drinken, daar doe je ook een stuk langer mee.. De eerste DJ van de line-up die ik kende, was Hardwell. Deze zou draaien van 18:00 tot 19:00. Maar de drie DJ's die ik nog niet kende en ik daarvoor heb gehoord, waren top! De muziek was niet te eentonig, wat ik eigenlijk wel had verwacht, maar er waren véél verschillende beats en bekend en onbekend door elkaar! Achteraf gezien was de muziek smiddag's naar mijn idee ook wat leuker, omdat het wat gevarieerder was qua beats. Dit was te danken aan Fette Sjit, Nicky Romero en Billy the Kit, die ik alleen van naam kende.

Na Hardwell was het de beurt aan Real el Canario, waar ik eigenlijk echt benieuwd naar was. Helaas begonnen we rond die tijd honger te krijgen, dus gingen we eruit om een hapje te eten. Heel fijn dat dat gewoon kon en dat we een stempel kregen om weer naar binnen te kunnen! Minder fijn dat er bij Vroeger zelf weinig te eten was. Ook is er in de omgeving vrij weinig, we zagen een snackbar maar we hadden eigenlijk geen zin in patat. Verder was er nog wel iets om te eten, maar dat zat helemaal vol. Toen werd het dus bij een restaurant naar binnen, wat eigenlijk een heel duur restaurant bleek te zijn, máár het eten was heerlijk!

Toen we weer terug wilden gaan, bleek dat er nog steeds, of alweer, een ontzettend lange rij stond buiten! Maargoed, we konden de muziek al horen dus we vermaakten ons wel. Helaas waren er heel veel mensen die gewoon vooraan in de rij gingen staan, waardoor het echt heel lang duurde voordat we weer binnen waren. Máár eenmaal binnen werden we verrast met de beats van Vato Gonzalez. Toen was het feestje ook wel op z'n drukst, wat voor erg veel gezelligheid zorgde. Het viel me op dat de mensen op dit feestje ook allemaal zo aardig waren. Geen boze blikken of geduw als je even in de weg stond! Ook (bijna) geen vervelende jongens! Als je hier wordt aangesproken, dan gebeurt dat gewoon normaal en dit doet de sfeer echt ten goede! Complimenten voor iedereen.

De avond werd verder nog gevuld met muziek van Benny Rodrigues, Afro Bro's, Alvaro en Nightriderz. Tijdens de set van Benny Rodrigues viel de muziek nog even uit, maar zelfs dat kon de sfeer niet verpesten! Wat ik wel heel erg jammer vond, is dat om 23:00 de muziek buiten uitging. Daar stonden toch echt nog veel mensen en ik hoorde veel gejammer! Toen was het binnen ook veel te druk geworden en het was er bloedheet, helaas hebben we toen besloten om een uurtje eerder naar huis te gaan, maar de dag zelf was top! Ik ben benieuwd wat het strandseizoen ons nog meer gaat brengen...


Sexy Mother Fucker
*Like DJGuide

layer1 area