Loading...
Minimaal Feestmaal @ Studio 80
*

Zaterdag 17 januari, 1 uur 's middags, hoewel het op dit moment meer voelt als 6 uur 's ochtends! Maar de kinderen van de buren zijn in ieder geval al KLAAR wakker Wat een nacht weer, maar het was de vermoeidheid waar ik nu mee zit meer dan waard. Hoewel de vrijdag redelijk slecht begon, denk aan werken in een call center, lekke band en vies eten, is die afgesloten met een heerlijk minimaal feestmaal in studio 80.

Het begon allemaal vanuit oud zuid, waar ik zo snel een fiets vandaan kon regelen. Top fiets, beetje jammer dat die wel aan de klein kant was, maar goed; geen slecht woord over geleende spullen. Na flink wat trappen was ik dan eindelijk aangekomen bij Amsterdam centraal om mijn partydate voor deze mooie avond mee te nemen richting rembrandtplein. Helaas waren 2 mensen om mijn mooie kleine paars&lila gekleurde fiets te veel van het goede dus werd het een avond wandeling. Altijd goed voor de ontspanning!

Na wat te hebben bijgeklets in de three sisters,waar opvallend goede muziek werd gedraaid, besluiten we ons richting de groeiende rij voor studio 80 te begeven. Op dit soort momenten kan ik de gastenlijst echt waarderen! Wachten, geen probleem, maar wachten in de kou = heel groot probleem maar goed, na een wachttijd van maar 1 minuut mogen wij studio 80 in waar de techno sound al gelijk te horen is. Beetje raar alleen dat er voor deze mooie avond opeens een toilet dame is opgetrommeld, maar ja laat ik maar niet over dit soort kleine dingetjes gaan zeuren. Een ander opvallend punt is hoe gevuld de zaal is! Ik ben vaak genoeg in 80 geweest, maar zelden heb ik het ZO vol gezien! Goed punt, want het was een gezellige drukte, in plaats van de door mij gehate TE drukke drukte. Daarnaast is 80 gewoon versierd, ook een heel opvallend punt, de unox mutsen kwamen letterlijk vanuit de hemel naar beneden. Waarbij veel mensen de neiging niet konden weer staan deze eraf te pakken en op te zetten

Meteen na het eerste drankje in de 1e zaal gedronken te hebben waar ranz und tanz hun set aan het draaien was, besloten we ook even een kijkje te nemen in de andere zaal. De sound was hier wat speelser en de salsa dans kwam zomaar opeens eventjes in mij omhoog. Toch besloot ik voor vanavond techno de voorkeur te geven; dus weer terug naar de 1e zaal! Daar was ondertussen een wind van windkracht 5 op gedoken, die gelukkig al snel weer ophielt. Een ventilator tegen de warmte; okey, maar om nou een hele tornado door het feest te laten gaan gaat wel een beetje ver!

Het vervolg van de avond bleef eigenlijk puur genieten met heerlijke techno en minimale geluiden. Precies waar ik op had gehoopt deze avond. Vooral de set van masomenos, nog nooit eerder van gehoord, was echt perfect! Heerlijke afwisseling van veel beats, weinig beats, wat minimalistiser en wat meer naar de techno kant. Ik heb genoten! Maar zoals ik al eerder heb gezegd; aan al het mooie komt een eind.. dus ook aan dit minimale feestmaal. Nadat daniel sanchez zijn laatste geluiden heeft afgespeeld is het tijd om mijn hippie fiets er weer bij te pakken en richting huis te gaanWaarbij ik maar een ding denk; ik zou dit minimale feestmaal wel elke dag op tafel willen hebben staan!


Minimaal Feestmaal
*Like DJGuide

layer1 area