Loading...
F*ckers
*

Schijnheilig onder de kerstboom zitten, lekker eten en vrolijke kerstliedjes zingen, met tegenzin het jaarlijkse verplichte en schijnheilige bezoek aan familie afleggen Het is en blijft immers kerst. F*CKERS! is er helemaal klaar mee: F*CKERS-T! is het motto op eerste kerstdag!

Dat klonk mij als kerstkokjes in de oren "HIER moet ik bij zijn eerste kerstdag!" is mijn gedachte. Zeker als ik de line-up zie word ik helemaal enthousiast: Gregor Salto, Marc Benjamin, Sidney Samson, Don Diablo, Benny Rodrigues en MC Lady Bee zouden deze avond aanwezig zijn!

Maar het is kerst en moet ik dus (zoals velen) eerst aan mijn verplichtingen voldoen. Dus eerst eten met familie, cadeautjes uitpakken, kareoken in de woonkamer en wat alcohol vrije biertjes drinken want ik moest nog rijden. Om 23.00 krijg ik het dan over mijn lippen: "sorry mensen, maar ik ga, mijn tenen kriebelen, ik MOET dansen!!! Ik bel mijn dans maatje op en zeg hem dat hij maar snel zijn dans schoenen moet aantrekken want we gaan naar een feestje.

Rond 0.30 komen we bij Outland aan snel de auto parkeren en naar binnen. Marc Benjamin staat te draaien, dat is een prettige binnenkomer, fijne beats met een Latinachtige inslag. Mijn vermoeden is dus meteen bevestigt, we hebben Gregor Salto jammer genoeg al gemist.

De aankleding van Outland is Mooi! Er staan overal kerstbomen, en er hangen lappen met sterrenverlichting langs de muren, Er hangt een grote kroonluchter in het midden van de zaal, met daarom heen discoballen. Het kerstsfeertje word compleet gemaakt door de danseressen in kerstpakjes die regelmatig te zien zijn voor de DJ-Booth. Wel jammer vind ik het publiek niet echt op de kerst gekleed is. Ik voel me een beetje overdressed in mijn zwarte jurk, nette hakjes en grote glimmende ketting.

Marc Benjamin draait lekker maar rond 2.00 ga ik me toch afvragen wie de volgende DJ van de avond zou zijn. Nergens is een time-table te bekennen, en ook het personeel kan me niet vertellen wie de volgende DJ zou zijn. Ik kan dus alleen maar afwachten. Wel zie ik MC Lady Bee verschijnen. Maar nog geen DJ. Na ongeveer 20minuten word mijn wachten beloond, daar komt Sidney Samson! Altijd gegarandeerd voor een knallende set en daar was ik wel aan toe.

Sidney Samson begint met Do it again van the Chemical Brothers! Heerlijk! Mijn avond is goed! Het publiek begint ook los te komen. Mijn voeten beginnen een beetje zeer te doen van al dat dansen, had ik toch maar mijn danslaarsjes aangetrokken, ik krijg een beetje spijt van mijn kleding keuze. Even een kleine dans pauze want er waren nog 2 DJ's te gaan en 1 van die twee MOEST Don Diablo zijn en dan moet er gerockt worden! Na een pauze van 5 minuten (ik kan niet langer stil zitten) ben ik maar weer snel de dansvloer op gegaan. Wat een heerlijke beats, zo kan ik nog wel uren doorgaan! Sidney Samson zet een heerlijk setje neer!

Om 3.00 was het zover, Don Diablo verschijnt achter de draaitafels! Ik doe even een vreugdedansje als ik hem zie verschijnen. You don't need to tag along just because it feels so wrong, you don't need to take the pill, just to get a little thrill! Is zo'n beetje zijn "slogan" geworden, en hij heeft gelijk! Alle extra "vitaminen" zijn niet nodig tijdens een set van Don Diablo.

De beats en de rauwe sound brengen je vanzelf op een hoger niveau, je gaat vanzelf bewegen op de rockende beats van deze man! Geniale remixen van pop, rock en elektro komen voorbij, een hoogtepuntje vind ik het als hij de microfoon pakt en meezingt met zijn (ik hoop voor hem) nieuwe hit: This way (too many times). Hij sluit af met een remix van staying alive van de Beegees.

Benny Rodrigues komt het om 4.00 van Don Diablo overnemen. En begint met Blow your speakers. Ik hoor iemand zeggen dat Benny Rodrigues de house voor gevorderden draait. Een hoop abstracte geluiden volgen. Lekker dat wel, maar na het feest dat Don Diablo heeft neergezet is het moeilijk voor Benny Rodrigues om daar nog over heen te knallen Bovendien ben ik versleten en mijn voeten doen zeer. Dus even van af de zijkant genieten want zin om naar huis te gaan heb ik nog niet. Benny draait verrassend lekker, en absoluut niet voorspelbaar, dat is toch wel een sterke kant van de man achter The weels of steel.

Een half uur voor sluitingstijd besluiten we dan toch maar weg te gaan. Helaas is er buiten een relletje ontstaan en kunnen we nog niet weg. Dat geeft ons dus nog mooi even excuus om nog even te genieten van de muziek.

Met een voldaan gevoel lopen we door de kou naar de auto. Wat een heerlijk avondje, Zo mogen van mij alle kerstavonden wel zijn!!!

All I want for Christmas is F*CKERS!!!


F*ckers
*
25-12-2007Like DJGuide

layer1 area