Loading...
Touch @ the Sea
*

Mijn oog viel een paar weken geleden op een flyer van Touch@the Sea omdat dit feest volgens de organisatie HET feest van de zomer moet zijn, alleen zie ik dat het bij Club de Pier wordt gehouden en ben er al een paar keer geweest maar het was vaak niet druk.

Het is eindelijk zaterdag 8 september en op de flyer staat dat je in het wit gekleed moet gaan. Meestal vallen themafeesten heel erg tegen in Nederland omdat niemand zich aan de dresscode houdt. Zo was ik eens op een Playboyfeestje en was ik de enige in een bunnypakje, nou dat is dus echt te erg voor woorden. Ervan uitgaand dat iedereen vanavond wel in witte kleding zal verschijnen doe ik mijn best om een mooie witte outfit bij elkaar te zoeken. HELP! Mijn witte kleding ligt in Zeeland bij mijn ouders. Na een uur heb ik eindelijk mijn outfit bij elkaar maar ik besluit wel om mijn witte sneakers aan te doen omdat ik zonder pijn wil dansen.

We nemen de bus naar Scheveningen en gaan via de Promenade naar de pier. Daar zien we in de verte al mooie lichten en hoe meer we dichterbij komen hoe beter we de muziek kunnen horen. Dan zien we de garderobe en zeemeerminnen in het wit/zilver die op een stoel zitten met hun bellenblaas. Dan lopen we richting de ingang en worden we net als filmsterren onthaald op de rode loper. De camera's bleven flitsen. Ik loop het terras op van Club de Pier en mijn mond valt open en ik zeg:"WOW"!!!! Club de Pier is onherkenbaar en het lijkt of ik een sprookje binnenstap. Iedereen is in het wit en super mooi gekleed. Alles is ook prachtig gedecoreerd en er lopen dames rond met fruit en Touch girls die knuffels en nog meer uitdelen, ze zijn te herkennen aan hun zilveren vleugels.

Dan lopen we naar binnen en dan blijkt dat ze ook nog eens champagne verkopen voor maar 10 bonnen dus dat betekent dat een echte Castellane champagne nog geen 22,50 euro kost terwijl die in de winkel al 35 euro kost. Met onze champagnefles lopen we weer naar buiten want op het terras staan allemaal terrasverwarmers dus we kunnen lekker buiten dansen. De muziek klinkt heerlijk en dan gaat de muziek uit en dan worden de organisatoren toegejuicht door vrienden en bezoekers en dat hebben ze wel verdiend. Zo horen feesten georganiseerd te worden!

Wat een organisatie is hieraan vooraf gegaan. Het publiek is 30+ exclusief mijzelf. Daardoor was de sfeer heel anders dan de andere feesten waar ik ben geweest de afgelopen tijd, zoals Kapsones gisteren. Daar was de gemiddelde leeftijd 16. Ondertussen klinkt de stem van Mai door de speakers en brengt een nummer ten gehore, speciaal voor Touch@the sea. Daarna kruipt DJ Santito achter de draaitafel en klinkt er hardtrance door de speakers. Dit vind ik echt minder. Dus maar weer even naar buiten. Dan moeten we heel nodig naar het toilet en ik zie een super grote rij. Echt verschrikkelijk en het is er super warm. Ik heb eigenlijk nog meer medelijden met de jongen die het allemaal moet schoonmaken. Uiteindelijk gaan we maar bij de jongens naar het toilet. Dan komt Eric van Cleef behind the wheels of steel en draait weer heerlijke club. Iedereen verkeert volgens mij in hogere sferen en dat is niet van de alcohol. Dan spreek ik even niet voor mezelf want ik ben in wat hogere sferen door de champagne.

Uiteindelijk neemt de vermoeidheid de overhand en dan besluiten we club de Pier rond 4.00 uur te verlaten. Het is nou nog leuk en ik heb mezelf aangeleerd om dan weg te gaan.

Bij de uitgang krijg ik nog een dikke knuffel van een Touch Girl en dan nog de lange pier af. Gelukkig heb ik lekker gympen aan maar die vriendin van mij heeft echt heel veel pijn in haar voeten. Dan begint onze maag te knorren en haasten we ons nog naar de Burger King. Dat laatste had ik beter niet kunnen doen. Na het eten de taxi in en op naar huis. Ik plof voldaan neer op mijn bed en denk dat dit één van de mooiste feesten is geweest die ik deze zomer heb meegemaakt. Veel organisatoren kunnen nog wat van Andy, de organisator van Touch@the sea, leren want hij heeft laten zien hoe een feest echt moet zijn. Ik kijk uit naar een volgend feestje!

Shimi


Touch @ The Sea
*
08-09-2007Like DJGuide

layer1 area