Loading...
S.O.S. on the Beach
*

Wat is het toch vervelend wakker worden als je een kater hebt maar goed, het is nog aan het regenen dus ik draai me nog even om, nadat ik een aspirine heb ingenomen. Dan word ik rond een uur of drie wakker en schijnt het zonnetje. Yes, denk ik! Ondertussen word ik gebeld door vrienden van mij uit Amsterdam dat ze wegrijden en dat ze er over een uur zijn. Wat?!! Over een uur al. Ik moet me nog douchen dus ik schiet gelijk in de stress.

Nu komt het dilemma wat ik elke keer heb, wat trek ik aan Nou uiteindelijk heb ik besloten om maar een keer niet helemaal "dressed"up te gaan en trek ik mijn spijkerbroek met sneakers aan en een topje met een doodshoofd!

Onderweg word ik meerdere malen gebeld en wordt er door de telefoon geschreeuwd:"Waar ben je nou man!" Uiteindelijk beland ik op het Zwarte Pad en daar staat een vriendin van mij te wachten. De anderen zijn al naar binnen. Wij haasten ons ook naar binnen en het is al aardig druk. Het valt mij op dat echt elke kerel gespierd is, echt ongelofelijk. Volgens mij zit iedereen minimaal 3 uur per dag in de sportschool. Verder lopen er veel mensen uitdagend bij met hoge hakken. Ik vraag me toch altijd af hoe ze dat voor elkaar krijgen om daar heel de avond op te lopen. Maar ook al loop ik niet op hakken en half naakt, aan aandacht kom ik niets te kort.

Ondertussen zie ik de andere mensen waar ik mee heb afgesproken en de muziek klinkt super lekker dus ga eigenlijk gelijk los. Het achterste gedeelte van Sapph had ik nog niet gezien omdat het feestje de vorige keer alleen voorin was maar het is heerlijk om lekker buiten in de zon te dansen. Je hebt een podium met een aantal bankjes waar je op kan dansen. Het nadeel hiervan is dat je echt moet uitkijken dat je er niet vanaf valt en aangezien ik een enorme kluns ben moet ik goed opletten maar verder vind dit echt ideaal want kan alles zo goed zien aangezien ik maar van miniformaat ben. Echt raar dat het vanmorgen zulk naar weer was en dat het nu mooi is. Op een gegeven moment komt er een DJ achter de draaitafel die ik niet ken maar die draait echt super lekker. Iedereen staat met zijn handen in de lucht en gaat helemaal los. Yep Yep!!

Op een gegeven moment komt DJ Spider binnen en heb hem echt al heel lang niet horen draaien dus ben benieuwd. De sfeer is echt helemaal top en af en toe komt er iemand een leuk praatje maken. Ik besluit deze avond niet aan de rosé te gaan want vorige keer was die verkeerd gevallen, ze schenken namelijk alleen maar Gallo in Sapph en ik vind dit geen lekkere wijn alhoewel deze toch heel goed uit een rosétest komt (ja ja ik werk zelf in de wijnbranche). Nou geef mij maar een rosé d'Anjou! Thuis was ik al begonnen met Wodka Redbull dus daar ga ik dan ook maar weer mee verder maar dit is wél 5 bonnen. Tien bonnen zijn 22 euro dus ben ik nu een drankje aan het drinken voor 11 euro. Da's toch fucking niet normaal!

Ondertussen verdwijnt de zon en wordt het donker maar dat is eigenlijk wel sfeervol. Op een gegeven moment gaat G-Spott achter de draaitafel en vind ik het DJ-gehalte gelijk dalen. Het klinkt commercieel en vind zijn set absoluut niet boeiend dus begeef me naar het voorste gedeelte van Sapph. Daar even rustig zitten en met iedereen bijpraten. Het is echt wel heel erg druk en binnen zijn er ook veel mensen aan het dansen want hier staan de speakers. De muziek klinkt binnen echt veel beter dan buiten maar goed ik prefereer toch echt wel de buitenlucht.

Het is inmiddels 22.30 en we zijn gelukkig nog steeds niet moe en hoor sommige mensen over pijnlijke voeten praten maar ik dans lekker door op mijn sneakers. Ik zie wel dat veel mensen onder invloed zijn, ik ook maar dan van de alcohol. Er hangt een goede sfeer en dan is G-Spott klaar met draaien en komt Randy Katana achter de draaitafels Ohhhh yes! Wat draait hij weer lekker. De beuk er flink in en Sapph staat nu echt te trillen op de beats die uit de boxen komen. Je ziet dat iedereen uit zijn dak gaat. Wat ben ik blij dat ik dit soort feestjes vaak mag meemaken en dat ik bijna pal aan het strand woon. Er gaan steeds meer mensen weg dus dat is wel jammer. Blijkbaar zijn er veel mensen van buiten Den Haag. Dat valt me echt op. Ik hoor namelijk net op het toilet dat er zelfs mensen zijn uit Apeldoorn en omstreken. Normaal gesproken kom ik echt veel bekenden tegen maar deze avond niet en dat komt waarschijnlijk door de prijs. Toen we binnenkwamen aan het begin van de avond hoorde ik namelijk een vrouw bij de kassa zeggen dat ze veel klachten had gekregen van mensen die de entreeprijs veel te duur vinden en vervolgens weer wegliepen. Het is inderdaad veel geld, namelijk 25 euro aan de deur.

Ik wil nog graag blijven maar een aantal vrienden van mij gaan nog naar de Escape in Amsterdam. We besluiten met een paar andere vrienden om nog te blijven. We lopen weer naar het podium en gaan nog even los maar dan stoppen een heleboel mensen met dansen en staan nog wat te kletsen. Nou dan maar naar binnen maar daar is het zo warm dat je er gewoon naar van wordt. Nou dan wordt het toch maar tijd om naar huis te gaan want het is tenslotte al bijna 00.00 uur en dan is het feest ook ten einde Dan komt altijd het ergste stuk van de avond, het vervelende heuveltje op van het Zwarte Pad. Die heuvel lijkt wel de Himalaya als je wat gedronken hebt. Zijn we eindelijk boven, zegt een vriendin:"Oeps, ik ben mijn jas vergeten beneden." We zeggen tegen haar dat ze die toch echt wel alleen moet gaan halen. Ondertussen praten we nog wat bij over de avond op een stoepje en gaan we huiswaarts. Ik kan niet wachten tot het volgende strandfeestje.

Martine


S.O.S on the Beach
*Like DJGuide

layer1 area