Loading...
Wild Birthday Bash
*

Ok het is tijd om te vertrekken, hoewel MarcoV nog steeds lekker bezig is hier op Indian Summer, moet ik nog op de fiets naar het station en dan met de trein naar Zaandam om dan op mijn meegenomen fiets door te trappen naar de Lexion in Westzaan. Als ik te laat ben moet ik het hele eind naar Westzaan fietsen en dat zie ik nu even niet helemaal zitten eerlijk gezegd. Maar ik heb mazzel de laatste trein gaat om 00:16 en stopt ook te Zaandam, helaas ook op alle tussengelegen stations, dus het zal wel even duren. Ik hoop een half uur, zodat ik nog tegen enen bij de Lexion ben, maar niets is minder waar en de trein stopt overal behoorlijk lang om de stapjeugd onderweg naar huis of de volgende stapplek, in en uit te laten stappen. Om 1 uur ben ik dan eindelijk in Zaandam en ga even flink in de pedalen om nog wat tijd goed te maken, want er wordt op me gewacht door Daantje.

Er staat overigens wel een leuk feest op het programma, Wild Birthday Bash 2007, een gratis te bezoeken feest op initiatief van Mark en Hans, geen onbekenden in het uitgaansleven. Samen met een groot aantal DJ's en MC's vieren ze een grote verjaardag voor iedereen, onder het motto: Be Yourself - Be Respectful - Be Our Friend - Be There!

Om dit te onderstrepen is de ondertitel van het feest: "United By Sound - Discrimination & Violence stay out!", om te ageren tegen discriminatie en zinloos geweld in de uitgaanswereld en de samenleving. Dit wordt ook nog eens benadrukt door de aanwezigheid van mensen van DASAV (Dance & Sport Against Violence - www.dasav.org ). Een leuk thema dus, verjaardagen zijn altijd leuk en een mooi streven, want iedereen is toch eigenlijk tegen zinloos geweld en discriminatie.

Als je dan ook nog eens een line-up neerzet met een enorme rij aan DJ's en verschillende stijlen muziek, dan ben je volgens mij wel heel goed bezig.

United By Sound Club: MC: Miss Chianty, 22:00 - 23:30: Jeffreyt, 23:30 - 00:30: Leo Moreno, 00:30 - 01:30: Leander, 01:30 - 02:30: Mr. Slide, 01:30 - 02:30: Roger Blast, 02:30 - 03:45: Melvin Warning, 02:30 - 03:45: Miss Melody, 03:45 - 05:00: El Toro, 05:00 - 06:15: Da Dominator, 06:15 - 08:00: Elwin

Open to Music Theater: 01:00 - 02:00: Ruud!, 02:00 - 03:30: Airius, 02:00 - 03:30: Chane, 03:30 - 04:30: Diabolic, 04:30 - 05:30: Janko

Techno Cave: 00:00 - 00:45: Marco Fontani, 00:45 - 01:30: Chris tc, 01:30 - 02:30: Live: Oliver Kucera, 02:30 - 03:30: Miss 909, 03:30 - 04:15: Dexon, 04:15 - 05:00: Dender

Paradise Club: 23:30 - 00:30: Tomster, 00:30 - 01:30: Miss Djackie, 01:30 - 02:30: Beatz per Marco, 02:30 - 03:30: Tha Funkstars, 03:30 - 04:30: Black, 03:30 - 04:30: Praveen 04:30 - 06:00: Eyreon Project, 04:30 - 06:00: Kyran J

Waarbij ik zeker niet zal gaan beweren alle DJ´s te kennen en gehoord te hebben, ik was er immers ook pas rond enen, maar overal waar je kwam klonk gewoon lekkere muziek uit de boxen in het genre van de zaal. In de grote zaal De united by Sound club, was die vooral Trance en Hardtrance, in de Open to Music meer progressive geluiden, in de Techno Cave, hoe kan het ook anders Techno TekHouse en in de Paradise Club, aan het begin vooral veel Latin house en wat Electro en later wat meer hardstyle.

Ik loop snel een rondje door alle zalen op zoek naar Daan, kom allerlei bekenden tegen, maar niet Daantje, dan nog maar 2 rondjes. Hahaha denk ik als zij ook rondjes loopt dan schiet het niet op. Dus ik probeer te bellen, geen bereik, damn, maar dan gaat mijn telefoon, het is Daantje, waar ben je??? Ik schreeuw in de Decozaal, maar ik versta niets van wat ze verder zegt, dan maar een sms, maar ja weer geen bereik, dus niet verzonden verschijnt in mijn schermpje. In een helder moment loop ik richting de ingang en de trap naar boven, kijken of ik daar wel bereik heb. En ja hoor ze neemt op, Waar ben je dan? Ja in de Lexion. Ja ik ook, Waar dan? Bij de ingang. Ik ook,maar ik zie je niet. Nee helemaal bij de portiers bij de deur. En ja hoor daar staat ze, waar was je nou?? Ja hier binnen, en jij dan? Ja hier bij de deur in de gang, haha net even niet op zitten letten toen ik binnenkwam en ik ook haar niet zien staan, en elkaar misgelopen. Maar alles komt goed, we hebben elkaar gevonden en kunnen het feestgedruis in.

De trance in de grote zaal klinkt aanlokkelijk en danst ooow zooow lekker, maar damn it's hot in there, dus we hobbelen door naar the Paradise club in de Decozaal, voegen ons bij Elmar, Lucita en Martijn. Op de Latinbeats hier is het ook wel heeeel erg lekker bewegen, af en toe nog wat electro-achtigs erdoorheen en losgaan met die voeten, die heupen en die schouders. Dan weer een rondje doen en de Techno-cave checken, wauw wat een gave zaal, wat een mooie lasershow en bovenal wat een lekkere sounds en het is er nog redelijk koel ook. Dus even helemaal weg into the rave hier, tot de benieuwdheid naar de andere zalen het wint en de trap naar boven en de progressive sounds opgezocht worden. Yeaah ook helemaal lekker daar, maar wel wat rustig, dus de drukte van de grote zaal eens even vanaf het balkon aanschouwen, leuke gezicht al die dansende mensen en happy people.

Maar nog steeds erg warm, dus weer even langs de bar wat vloeibaars en koels halen en dan weer naar de latin sounds. Jeez met zoveel DJ's in de line-up blijf je wel steeds dingen mislopen voelt het, maar ja choices choices. Het zou onzinnig zijn om over iedere DJ iets te zeggen, want ik heb ze echt, helaas, niet allemaal meegekregen. Maar vermeldenswaard, zonder daarbij de overige spinners te kort te doen, maar omdat ik die sets wel heb meegekregen zijn Miss Djackie, Black en Praveen, Tha Funkstars en Beatz per Marco, weergaloos lekkere dance muziek met veel latin invloeden en gewoon met zijn allen in die zaal dance untill u drop en zweten als een gek! Verder Miss 909, Oliver Kucera, heerlijk ff knallen in de koele cave. Niet te vergeten in de grote zaal Miss Melody b2b met Melvin Warning, El Toro, Da Dominator en Elwin zoow lekker spacen op die trance and beats en gewoon even helemaal los op het podium of lekker achteroverhangend op de loungebedden genieten van de sounds. Dan nog lekker proggen bij Airius en Chane, waarbij ik het echt jammer vind Ruud! gemist te hebben, die had ik wel willen horen ook, maar ja was toen nog looking for Miss Daantje.

Zo wordt het later en later, gaan zo langzamer hand de zalen 1 voor 1 dicht en concertreren de overgebleven party die-hards zich in de grote zaal, waar iedereen geniet van de trance flow die wordt uitgestooid. Hans doet nog een kleine reprise van zijn bad act die zo ik op de foto's zie eerder op de avond heeft plaatsgevonden, maar ik helaas heb gemist.Toch nog een kleine herkansing. Daantje en de andere bekenden zijn reeds naar huis, een blik op mijn timekeeper showt ver over half 8. Ik neem nog even afscheid van Hans en Mark, strompel de trap op, check mijn spullen uit bij de garderobe en zoek de uitgang op. Daar word ik begroet door een stralende zon en een stevig windje, heerlijk om door naar huis te fietsen dus. Helaas verdwijnt dat zonnetje later achter dreigende wolken, maar op een paar spatjes na blijft het droog. Wild Birthday Bash 2007 was een geweldig leuk feest, met de juiste DJ´s de juiste sfeer, de juiste party minded peeps en ga zo maar door. Van mij mag er wel snel een herhaling komen, of dat erin zit, we shall see, ik hoop van wel, al was het maar eens per jaar. Check hier op de agenda voor een next event of bezoek de website www.interpartyclub.nl mij zul je zeker zien op een volgende editie.

Dick aka Diego


Wild Birthday Bash
*Like DJGuide

layer1 area