Loading...
SneakerZ - Brunotti Beach House - Scheveningen
*

Na een avondje heftig stappen word ik wakker en hoor de regen al tikken tegen het raam. Op een gegeven moment krijg ik een telefoontje van vrienden uit Amsterdam en hoor ik een vriend van mij zeggen:"Hey, wij komen niet meer hoor vanavond." Ik ben super teleurgesteld en vraag waarom ze niet komen maar dan roepen ze met zijn allen in koor:"GRAPJE."

De middag vliegt voorbij en weet echt niet wat ik aan moet doen want het is slecht weer en dan ineens breekt de zon door en is het stralend weer! Ik voel me helemaal happy, vooral omdat het vanavond een Sneakerzfeestje is. Deze feestjes garanderen je meestal de lekkerste muziek.

Rond een uur of 18 vertrekken we naar de haven omdat daar vrienden van mij een hapje aan het eten zijn. Een vriendin en ik schuiven aan en drinken nog een paar glazen rosé mee. Maar in de hete zon kan ik je vertellen dat deze best snel naar je hoofd stijgen. Onderweg naar Brunotti hebben we erg veel lol met zijn allen. Bij de ingang staan 2 portiers en die begroeten ons vriendelijk. Achter de kassa zitten een paar dames die heel ongeïnteresseerd kijken en ze zeggen:"hoeveel kaartjes?" Ik geef aan dat ik op de gastenlijst staan en ze beginnen te lachen. Ik vraag wat er zo grappig is en ze antwoorden:"Je bent de zoveelste al voor vandaag." Het meisje pakt haar telefoon en belt vervolgens iemand op en geeft aan dat er weer iemand van DJGUIDE is. De persoon van de gastenlijst heeft namelijk helemaal niemand doorgegeven dus deze meisjes hebben alle twee dus geen namen op de lijst van DJGUIDE. Uiteindelijk mogen we dan doorlopen.

Deze avond wordt er weer met muntjes gewerkt. Ik vind dit persoonlijk altijd erg vervelend omdat ik vaak nog muntjes overhoud. Na het halen van de muntjes lopen we vervolgens naar de garderobe en hangen onze tas op want we beseffen dat deze toch alleen maar in de weg zit. We begeven ons daarna naar de bar en kijken wat er allemaal te bestellen valt. De prijzen vallen wel mee. Een wijntje is 1,5 munt en heb 4 muntjes gekregen voor 10 euro. Dus even uitrekenen dat is dan ongeveer 3,50 voor een glas rosé. Dus een normale prijs. We kijken wat rond en wat een grote ruimte eigenlijk. Normaal is het achterste gedeelte open en staat het vol met tafels waar mensen aan het eten zijn maar nu is het helemaal leeg en wit. Ik herken de Brunotti beach echt niet meer terug. Het is nog erg rustig dus iedereen staat wat rond zich te kijken maar we zijn met een leuke groep en iedereen wil dansen, dit besluiten we dan ook maar om te doen. Sommigen staan ons echt aan te kijken en anderen vinden het super dat we zo'n lol hebben met zijn allen.

De DJ die nu staat de draaien ken ik niet maar ik weet wel dat deze avond Erick-E weer achter de draaitafels gaat maar ook Youri Donatz en JIP deluxe. Ook staat de naam Igor Valente op het programma maar deze DJ ken ik nog niet.

Het is nog steeds rustig maar dan, na een paar uur, stroomt het helemaal vol. Het achterste gedeelte (dus normaal het buitenterras) staat helemaal vol en iedereen staat te dansen maar er is gelukkig ruimte zat. Eigenlijk apart dat er normaal altijd een rustige sfeer heerst en je mensen ziet in- en uitlopen met hun surfboards. Maar vanavond niet, vanavond staat deze tent te trillen op de muziek.

Ik begin een beetje moe te worden en begeef me naar de andere kant van de ruimte want daar staat een bank. Het valt me op dat er EHBO-personeel rond loopt en dat er goed op iedereen wordt gelet. De veiligheid staat bij Sneakerz altijd voorop. Dit is ook niet gek aangezien er een paar jaar geleden op Bloemendaal een aantal mensen zijn afgevoerd.

Zo, ik ben weer bijgekomen dus op naar de dansvloer. Daar staat onze vriendengroep lekker te dansen en ik zie dat een vriendin van mij alweer een leuke kerel aan de haak heeft geslagen. Wat ben ik blij dat ik gemakkelijke schoenen aan heb zeg want ik zie sommigen op hele hoge hakken lopen. Het staat erg mooi en elegant maar ikzelf kies er toch voor om wat minder mooie schoenen aan te doen maar wel heel de avond heerlijk te kunnen dansen.

De avond vliegt voorbij en Erick-E kruipt achter de draaitafels en gooit de bekende Sneakerznummers erin maar ook weer nieuwe deuntjes die ik niet ken. Dan hoor ik E for Electro van Johnny Crockett en iedereen gaat helemaal los en er heerst een super goede sfeer. Maar dan word ik op mijn schouder getikt en krijg te horen:"We gaan naar huis." Ik kan niet geloven dat het al bijna 1 uur is. De tijd is zo omgevlogen. Het feest duur namelijk maar tot 1 uur maar dit vind ik een mooie tijd voor een zondagavond want ik denk dat veel mensen moeten werken de andere dag. Uit onze groep moeten er een aantal nog terugrijden naar Amsterdam dus ik kan begrijpen dat ze naar huis willen. Ik besluit dan ook om mee te gaan. Iedereen is buiten nog aan het napraten hoe leuk het was. Gelukkig moet ik niet naar Amsterdam maar kan ik lekker op mijn fiets naar huis want ik woon praktisch om de hoek. Ik kijk in ieder geval weer uit naar het volgende Sneakerzfeestje! Volgende week staan er in ieder geval weer hele goede DJ's op het programma, namelijk: Sidney Samson, Lucien Foort en MC Gigi. See you there!

Shimi


Sneakerz
*
17-06-2007Like DJGuide

layer1 area