Loading...
Housexy - Powerzone - Amsterdam
*

De partypeeps die zich vaak in het nachtleven bevinden en ook wel eens in Londen zijn geweest moeten zeker de Ministry of Sound kennen. Dit is dan ook de organisator van Housexy dus het is uniek dat deze party dan ook naar Nederland komt en The Powerzone is deze keer de gelukkige club om dit feest te mogen verwelkomen. De MoS organiseert succesvolle feesten in London, Sao Paulo, Kaapstad, Dubai en Ibiza. Een tip voor de mensen die dit feest helemaal geweldig vonden afgelopen nacht binnenkort komt er een editie in Rotterdam!

Vannacht bevinden de volgende DJ's zich achter de turntables: Erick E, Roog, Stef Vrolijk & Billy the Klit. Uit London zijn er maar liefst 2 Housexy resident DJ's overgevlogen: Shane Kehoe & Patrick Hagenaar.

Na een wat heftige rit met veel wind en regen beland ik op de parking van The Powerzone. Heb echt medelijden met de jongens die op de parking moeten staan. Toen ik uit de auto stapte was het flink aan het regenen, nou daar gaat mijn kapsel Nee hoor, dat viel wel mee, dit dankzij de capuchon op mijn jas. Ik loop samen met een vriend van mij naar de ingang en daar staan een aantal vrienden van mij me op te wachten. En ooh wat moet ik nodig naar de WC. Gelukkig stond er geen grote rij dus snel naar de VIP tafel onze kaartjes ophalen en vlug naar binnen. De aankleding van The Powerzone zag er weer goed uit en stond in het teken van decadent, glamour & sexy, kortom Housexy. Het decor is dan ook ingevlogen vanuit Londen.

Als ik binnenkom is Billy The Klit aan het draaien maar ik ben niet echt weg van zijn set. Het geluid staat nog best zacht. De beats klinken wel lekker maar deze brengen me nog net niet in de mood om los te gaan. Dat geeft niet want we zijn er nog maar net. Het is erg druk en sommigen hebben zich aan de dresscode gehouden en anderen helemaal niet. Op het podium staan er danseressen die zich kandidaat hebben gesteld om een try-out te geven. Zij konden zich hiervoor opgeven.

Het voordeel van the Zone is dat je rondjes kan lopen en het groot is. Toen kwam er een meisje naar me toe gelopen die ik al vanaf kleins af aan ken en die ik al meer dan 15 jaar niet meer heb gezien dus dat was wel heel leuk.

Opeens gaat de muziek wat harder en klinken er heerlijke beats uit de speaker en niemand minder dan Roog is achter de draaitafel gekropen. Dit was dan ook goed te horen en iedereen gaat los. De bekende club nummers Check your Body, Curtir en Shake and Pop worden gedraaid. Af en toe voel ik wat nats op mijn arm, blijken dit bellen te zijn die uit een machine worden geblazen. Af en toe wordt er een keiharde wind uit de machine geblazen met witte rook dus iedereen schrikt zich steeds dood en ik moet elke keer lachen om een vriendin van mij die los haar heeft en haar haar dus helemaal omhoog staat haha.

Op een gegeven moment vliegen er steeds meer glazen op de grond en uiteindelijk sta ik nog alleen maar op glas te dansen en dat is echt niet fijn! Zeker niet als je hakken aan hebt.

Uiteindelijk nog een paar nummers van Erick E gehoord, deze draait als vanouds, maar ik begin echt moe te worden en ben niet echt meer echt in de stemming om te dansen. Ik ben ook de enige uit Den Haag dus moet ook alleen terugrijden en besluit dan ook om mijn vrienden gedag te zeggen. Buiten is het nog steeds verschrikkelijk weer en het waait hard dus snel gelijk naar mijn auto en als je moe bent lijkt het kleine stukje vanuit The Zone naar de auto nog best ver. Om wakker te blijven zet ik nog even een goede CD op en rij naar huis.

Het was weer een leuke avond en kijk weer uit naar het volgende feest in The Powerzone, alleen dan met wat minder glas!

Shimi
Housexy: Sounds Of Playboy Edition
*Like DJGuide

layer1 area