Loading...
SneakerZ - Panama - Amsterdam
*

Don Diablo, Baggi Begovic, Funkerman en Lucien Foort Gelazer! en Goodgrip, ach ja wat kun je dan nog meer wensen voor een zaterdagje stappen, ok goed gezelschap, een leuke crowd, een top locatie en en en en en en en en en, je zou er gretig en hebberig van worden. Gezien de enorme drukte vorige keer dat ik naar Senakerz ging tijdens ADE, plan ik een vroege aankomst, ook al omdat de guestlist om 12 uur sluit. Als ik vanaf de tram de storm trotseer die langs die niewe gebouwen behoorlijk langs komt zeilen zie ik zodra ik de hoek om kom de enorme rij al staan bij de guestlist/Beep ingang, wel gezellig dus ff ouderwets met z'n allen in de rij. Veel teleurgestelden, want het blijkt uitverkocht, maar heeh, dat werkt voor de gelukkigen alleen maar pret verhogend, want wir sind dabei!!!

Al gelijk in de rij leuke contacten en heeh het valt mee, we zijn best wel snel binnen uiteindelijk.Heeh alweer hahhaha, ja je kent me toch? Dus ook the security check is snel genomen en een korte blik in de studio leert, dat het daar nu al vol en way too warm is, en ja de muziek klinkt mij daar ook niet helemaal als muziek in de oren, maar da's persoonlijk. Ik loop door naar de grote zaal, soooow is die vol zeg! een stuk drukker dan gisteren in ieder geval, dus maar even via het balkon naar de podium kant van de zaal en daar maar een lekker plekje scoren. Toevallig gelijk naast bekenden, dus heeh het wordt beter en beter. Die gasten uit de rij komen ook toevallig ide kant op, dus gezellig hier in die Ecke. Even later komt ook T uit H nog langs stuiteren, dus de lol is compleet en ook hij en zijn posse blijven in deze hoek hangen de gezelligheid zeker verhogend.

De man die dan de plaatjes oplegt is Funkermann en die draait wel lekker groovy, maar wel nog wat tam naar mijn smaak, er mag wel wat meer pit in, het is nog wat sunday afternoon lounging at tha beach achtig. Tegen het eind van zijn set komt ook dat goed en het feest barst volledig los.Hahaha valt mij ineens een groot verschil met gisteren op, dat extra traptrede naar de dansvloer gevoel is in ieder geval weg, weer een gewone lengte bij het publiek, hoe weird eigenlijk dat dat dus blijkbaar per avond kan verschillen.Of hoe weird dat het mij opvalt, dat kan ook. Whaaah I'm afraid of the little people!

In ieder geval zit de sfeer er goed in en als dan Lucien Foort de decks overneemt, barst het feest pas echt goed los, opgezweept door de uplifting funky electro groovy en hoe kun je het allemaal nog meer benoemen, beats van Lucien komt de zaal echt uit de plooi en gaat iedereen ondanks de geringe ruimte die een ieder gegunt is wegens de drukte helemaal lekker. De muziek zweept in ieder geval op en pompt niet aflatend door en hoewel ik gisteren al een muziekaal leuk avondje vond, weet ik wel weer waarom ik Sneakerz vorige keer ondanks de onwijze drukte ook zo helemaal goed vond. Behalve voor een paar snelle tripjes naar de balkon bar kom ik niet van mijn plek af. Hahaha het is ook een crime om door de massa heen te komen en ik sta waar ik sta perfect.

MC Lady Bee laat zich ook niet onbetuigd en strooit zo af en toe wat mooie klanken door de mike en zweept het publiek op tot nog meer actie. De DJ Booth staat trouwens voor het podium iets meer in de zaal dan normaal, met wat dansblokken erachter geplaatst waar gretig gebruik van wordt gemaakt door het publiek, af en toe afgewisseld door de ingehuurde dancing babes, die hun kunstjes daar met verve vertonen. Oww Yeah we are now rocking, we like electro, and we work it out,Yout're too f*cking sexy.Damn gewoon zo lekkaaah. Na Lucien neemt Don Diablo de wheels over en gaat de stroom aan lekkere muziek onverdroten voort, met wat utistapjes naar de andere genres in tha house, maar toch weer allemaal lekker bijeen komend in de sfeer van tonite.

Sooow lekker een avond waar alles lijkt te kloppen, gewoon lekker gaan waar de DJ je mee naar toe neemt, leuke oude bekenden, leuke nieuwe mensen en dat allemaal in een hoekje op de vloer van Panama. De bekende Sneakerz skateboards en andere attributen hangen weer aan het plafond en het feels like home, damn bijna jammer dat ik er voor de volgende versie niet bij kan zijn hier in Panama, mmhh dagje snowboarden dan toch maar afzeggen??? Naah nee ben je gek, in maart is er weer een Sneakerz. reken maar dat ik dan wel weer van de partij ben!!!! Deze avond was in ieder geval weer helemaal dope, lekker los, en maar doorgaan, helaas nog steeds geen vrije openingstijden hier in Amsterdam en zeker niet in stadsdeel Zeeburg, dus om 4 uur stopt het alweer, wat van mij en wellicht velen met mij nog wel tot 6 uur ofzo had mogen doorgaan.

We blijven hopen dat het ooit nog komt, maar het zal wel niet en we moeten het tot dan doen met tot 4 uur, maar na een avond Sneakerz is zelfs daar wel overheen te komen. Moe en voldaan worstel ik me tegen de wind in richting nachtbus en ruim een half uur later stap ik met een tevreden gevoel bij mij om de hoek uit, nog een paar honderd meter en een paar trappen, dan mag ik lekker crashen, nog even wat Don D tracks luisteren en dan naar bed. Sneakerz did it 4 me again, check ze op www.sneakerz.nl . of op de guide. gewoon een keer doen en beleven.

Diego


Sneakerz
*
13-01-2007Like DJGuide

layer1 area