Loading...
Rauw - Club 11 - Amsterdam
*

Vrijdag 8 december was het dan weer zover, na een lange pauze eindelijk weer eens lekker los op het (voor mij) fijnste feestje van ons kikkerlandje. Een lange tijd niet meer geweest omdat ik de laatste keer (koninginnenacht) zwaar teleurgesteld terug naar huis ging. De muziek was top, maar de sfeer liet te wensen over.

Vol verwachtig klopte mijn hard (om nog heeel eventjes in de sint-sfeer te blijven) dan ook toen ik in de auto, gewapend met danspartner in crime, over de snelweg reed. Nu nog eventjes gewoon Q-music luisterend, om zo dadelijk weer lekker te surfen op de geluidsgolven van Joost van Bellen, Boyz Noize en Services. Rond half 1 aangekomen bij 11 werden we direct met onze verwachtingsvolle neusjes op de feiten gedrukt: Een stampensvolle rij. Dat dit een leuk avondje zal gaan moeten worden is duidelijk, maar zelf de zogenaamde VIP-rij staat bomvol. Vol goede moed nemen we deel aan de rij en doen gezellig mee met het gepuf en gesteun van de overige rij-staanders. Na zo'n 15 minuten staat de niet-VIP rij angstaanjagend stil, maar gelukkig loopt die van ons nog vrolijk door. Niet zo snel als wij graag zouden willen, maar er zit in elk geval beweging in. Na wat moeilijk gedoe van mensen voor ons die niet op de gastenlijst bleken te staan, mochten we dan eindelijk, het in onze ogen, paradijs betreden. Om vervolgens nog weer even te mogen puffen en steunen in de garderobe rij. Ja, het is ons niet gegund.

Wanneer we dan eindelijk de rit in de lift ervaren zijn we uitgepuft en gesteund, en zoals het echte meiden beaamt, moeten we ongelovelijk nodig naar het toilet. Na een kleine blik richting het toilet besluiten we genoeg te hebben van gepuf en gesteun en laten we onze blaas nog maar even vol. Rond kwart voor 2 stappen we dan eindelijk de ruimte in "where the magic happens". Het is al gezellig druk en de geluidsgolven doen mijn oren direct een groots plezier. Eigenlijk hadden we afgesproken eerst eventjes de sfeer op te nemen en een beetje rond te lopen, maar dit plan hebben we dankzij de fijne geluiden om ons heen vrijwel direct van de tafel geschoven. Doe maar dansen!!

En wat hadden we inneens een geluk, na 15 minuutjes uit ons dak gegaan te zijn kwamen er uit het niets inneens twee knapen het podium op, genaamd Services. Zoals we mogen geloven komen deze heren uit New York overgelevlogen om ons te trakteren op een fijne portie snoeiharde elektro. En ik kan je verzekeren, een fijn portie was het zeker. Voor mij was dit het mooiste stukje van de avond. Precies zoals ik het hebben wil. Ik ging los, danspartner ging los, rest van het publiek ging los. En verder kan ik je er weinig over vertellen, ik was in trance aan het genieten. Op een gegeven ogenblik wordt ik ik hier weer uitgehaald door mijn blaas die me even laat weten dat hij het nu echt niet meer houdt. Vooruit, jij je zin. Na deze zijn zin te hebben gegeven besluit ik deze ook direct maar weer te vullen. En de sfeer maar eens op te nemen. De sfeer is dit keer stukken beter dan de laatste keer dat ik geweest ben, het was weer echt RAUW zoals we dat gewend zijn. Zal het dan toch gewoon komen doordat het koningenacht was die avond, en er daardoor een ander publiek op rauw afkwam?

Dit keer zal er niet zo'n lange pauze meer komen, want het was echt weer lekker rauw! Ik heb er weer vertrouwen in!


Rauw
*
08-12-2006
Rauw
*
03-07-2015Like DJGuide

layer1 area