Loading...
Wanted Now Hotel Arena Amsterdam
*

Damn damn damn, verslapen, dat was niet de bedoeling dit weekend, vanmiddag wedstrijdje tennissen, vanmorgen nog een traininkje, na ja gelukkig hebben we die iig gemist, want als ik opsta pppfffffttttt, mijn knieën, mesjes door je spieren. Whoah wtf is er gisteren gebeurd?

Om een uurtje of 10 lekker muziekje op de ipod, richting de Pijp lekker opt fietsje, onderweg naar een vriend, fles booze mee, er zijn daar nog wat meer vrienden en uiteindelijk is Htl Arena het einddoel. Mijn pogingen om eens een paar weekenden niet uit te gaan, zijn alweer danig gesaboteerd, door een uitnodiging van Xavier (DJXavi) Om naar Htl Arena te komen. Dus wat doe je, je belt is wat verzamelt nog wat mensen en je gaat. Een nieuwe avond in Htl Arena moet gechecked worden immers.

Uplifting and Soulful House ideaal voor een vrijdag avondje beetje dansen, beetje drinken, beetje sjansen, beetje klinken. Rond half 1 op de fietsen en hup richting Htl Arena, snel naar binnen en damn wat een lekkere beats. Even snel de jassen in de garderobe en hup de zaal in. Alleen de grote zaal is open en goed gevuld. We zoeken een plaatsje on za floor en doen de eerste moves. Gelijk even de crowd checkend natuurlijk. Ok een goede mix, van jong en oud, niet zo'n crèche idee in iedergeval, iedereen lekker aan het dansen en vrolijk.

Maar damn wat is die muziek, wat nou soulfull uplifting, leugenaars, dit is veel te lekker, dit gaat veel dieper, dit gaat underground, bring on that bass, move your feet, swing your hips, shake what ur mother gave ya, and bend those knees (ja dat had ik dus beter niet kunnen doen) Xavi staat met een big smile achter de decks, waar ook Denniz en Dave Mayer hun kunsten laten horen. En heeh ze sluiten mooi op elkaar aan, het is dat je af en toe eens die kant op kijkt, maar voor mij ging het naadloos over van de ene dj op de andere.

2 vrienden uit Hoorn zijn ook nog even gekomen, leuk ze weer eens te zien en een dame uit Utrecht, hahaha het wordt steeds gezelliger. Ik kan niet stil blijven staan met deze zo opzwepende klanken en dans nog ff door. Een niet aflatende stroom van wat ik in ieder geval erg lekkere diepe beats vind, doordringt met latin, jungle en wat niet eigenlijk, zelfs PUHU4D kan ik zo wel weer een keertje lijen. Ondertussen sta ik al 2 uur non stop op de vloer en heb nog geen behoefte om te stoppen. Mijn reeds bij Peet thuis ingenomen Southern Comfort wordt af en toe afgevuld met een glas van dit of dat door deze en gene langs gebracht. Ik maak ook nog ergens een paar (eeum ik ontken alles) dirtydancing moves met een jongedame, tenminste als ik mijn vrienden mag geloven ;-) en dat wat ik dacht dat een paar moves waren, blijken er dan veel, verklaart in ieder geval de staat waarin ik mij de next day qua spierpijn enzo bevindt. Die tenniswedstrijd is zeker in Hotel Arena al verloren.

En de mannen achter de decks gaan nog even lekker door, af en toe hoor je de MC's maar ik ben zo into this music dat ik die amper heb opgemerkt. De anderen druipen 1 voor 1 een beetje af ooh ja is het al what 20 over 4! Ok dan ik moet ook maar eens de wijzerik uit gaan hangen, want ik moet morgen vroeg op (kleine overschatting van mezelf dat dat wel zou lukken) Blij dat ik me toch heb laten ompraten en ben gegaan, dit was een goede avond, qua muziek, qua mensen qua Hl Arena sowieso altijd wel. Van mij mag dit wel een regular Friday night out worden, zo eens per maand! niet te vaak, want dan hou ik geen knieën, noch tennismaatjes over.

DIEGO


Wanted Now
*
08-09-2006Like DJGuide

layer1 area