Loading...
LOS Sundays Scheveningen
*

De zomer 2006 is begonnen en dit is het eerste weekend daarvan. Overal kriebelt het en ik moet eruit. Ik wil zon, zee, strand en hippe mensen, kortom ik wil LOS!!!! De eerste LOS editie op het strand, en wel bij Sundays. Dat moet wel een goed feest worden, aangezien het altijd een groot succes is in het Paard en ook hier op het strand lijken mij alle ingrediënten aanwezig. Helaas

Helemaal opgetuigd, vol goede moed en zin om weer eens bij te klussen kwam ik uit de duinen aangewandeld. Ver naar beneden te lopen hoefde ik niet want rij kwam mij al snel tegemoet. Deze liep over in de rij voor de jassen, welke weer overliep in de rij voor de muntjes, maar gelukkig was daar dan de laatste rij en die was aan de bar. Sundays was net als ikzelf helemaal op- en aangetuigd, heerlijke loungebanken waar ik mijzelf al helemaal zag liggen met een lekker hapje, maar ik kon nog verder doorlopen en wat mij daar tegemoet kwam klonk zeer goed. Het was Gregor Salto!!! Gelukkig weet Gregor Salto iedereen zo op te zwepen met zijn uitdagende beats en zat bij mij de sfeer er al heel snel in. Heel even heb ik van zijn sexy geluiden kunnen genieten toen het alweer tijd was voor de volgende dj.

Of het nu kwam omdat ik deze keer voor het eerst zonder C1 bij LOS aanwezig was of omdat ik maar zo kort van Gregor Salto heb kunnen genieten, maar ik kreeg de koude rillingen van het publiek. Het was simpelweg onder te verdelen in twee groepen 1: heerlijke hippe LOSse peepz, die zin hebben in een goed feest 2: slecht geklede aso´s opzoek naar ruzie c.q. paupers 1e rang!

Helaas was nummer 2 overduidelijk in de meerderheid. Natuurlijk laat ik mijn avond hier niet door verzieken en liep ik tussen de twee dansvloeren heen en weer om maar zoveel mogelijk van de ZEER goede muziek te genieten. Complimenten weer aan de organisatie van LOS, wat weten ze toch goed welke dj´s zij moeten uitnodigen om feest geslaagd te maken!! Hij was voor het eerst aanwezig bij LOS, Lucien Foort, en hij steeg bijna op van achter zijn draaitafel. Hij mixte zijn heerlijke clubbeats af en aan met hedendaagse hits. In de andere tent heb ik heerlijk gedanst op, tja hoe zal ik het omschrijven Jazz-club klanken. Volgens mij hebben we nu een nieuwe muziekstyle, in ieder geval was alles aanwezig om het feest persoonlijk geslaagd te maken.

Groep 2 liet op dat moment jammer genoeg weer van zich zien en horen. Om mij heen waren er twee opstootjes en na het zien van de rij voor de toiletten was voor mij de maat vol! De fruitsalade (die was heerlijk, complimenten aan Sundays) had zijn beste tijd gehad en mijn buikje wilde meer!

Kortom heerlijke muziek en heerlijk gedanst, maar zoveel rijen kan ik echt niet meer aan. 29 juli, heb ik begrepen, is er weer een nieuwe kans voor Sundays. Ik zal er bij zijn!!

Fijne zomer! C2


LOS
*
24-06-2006Like DJGuide

layer1 area