Loading...
Club Thrills The Powerzone Amsterdam
*

Club Thrills @ The Powerzone te Amsterdam

Een paar weken terug al, een vriendin mailt, Heeh man ik heb een flyer gezien van een feest in de Powerzone, wil ik wel heen, ga je mee? Ik de beroerdste niet, check mijn agenda zeg ja, regel ff de guestlist (ahum eigendunk stinkt niet hahahaha) als verrassing en the big wait begint. Een paar weken en vele feesten verder is het zo ver. 17/6 Club Thrills is nakend en een eetdate vooraf bij haar thuis wordt gemaakt.

Het is de hele dag al mooi weer en ondertussen hebben zich ook al twee vrienden uit Hoorn gemeld met het bericht dat ze ook komen, gezellig hoe meer zielen des te vreugd het. Om een uur of zeven naar Oost, gelijk maar ff flessie open trekken, en even de roddels en happy happenings van haar collega's, (mijn oud collega's) en haar vakantie naar Espagne doorgenomen. En al oh-end en ook nog even een shoarmaatje verorberend komen we de avond goed door.

Een vriendin van C zo noemen we haar maar even komt ook langs en we nemen nog een borrel en wat anders erbij. De mannen uit Hoorn zouden ons op komen pikken, maar zijn vertraagd, weer andere vrienden van C komen later naar de PZ gaan eerst elders heen en dan nog een telefoontje van weer een vriendin die wellicht ook nog ff langs komt. C zoekt ff een super sexy ensemble uit want heeh ze gaat wel met mij mee natuurlijk. Taxi bellen want we willen met. zo'n line-up niks missen natuurlijk.

Om een uurtje of half 1 of iets eerder komen we bij de PZ aan. Niks af te geven, het is te warm voor jassen etc anyway en de dames die mee zijn, vallen onder het type sensible girls, geen tassen jassen en enorme hoeveelheden make-up mee. Ok dan de guestlist laten afvinken en nog een kaaartje bijkopen, hallo oh plus 2 ja hoor is goed klinkt het uit de mond van de vriendelijke guestlist dame, heeh dat gaat goed! Gelijk om de hoek ff die K munten scoren en eerlijk ff verdelen. Gelijk maar Booze halen en de zaal in is het motto.

Signum heeft net overgedragen aan Ronald van Gelderen en die draait echt lekker knallend, just what we needed. Ik loop ff een rondje langs boven en via het balkon en terras weer terug, boven is Natarcia bezig voor een vrijwel lege zaal, Ook beneden vinden wij het erg stil, maar heeh de muziek stampt en dus hebben we de ruimte. De dudes uit Hoorn sms-en dat ze buiten staan en even later komen ze binnen, de ogen uit de kassen rollend vanwege de babes die ik op sleeptouw heb. Heeh eehh man wie zijn die meiden, hoe ken jij die? hahahaha ik lach me rot.

Ok we genieten nog even van de beats, maar ondanks de lekkere bassen en de aanstaande ventilatoren is de temperatuur ons even te veel, even ijsjes scoren en lekker buiten op het terras chillen. Weer een sms; T de vriendin van C die nog komt is ook in aantocht, we zitten buiten sms-en we terug. Als die aankomt in een zwaar revealing zwarte damn ur sexy outfit rollen de boys uit Hoorn bijkans van de kussens want ook een meegekomen vriendin ziet er in het wit als tegen pool goed uit. Ok nog ff chillen buiten, op de achtergrond de lekkere klanken, vanaf de bar steeds weer nieuwe lekkere dranken.

Dan wordt de urge weer te groot en we weer naar binnen, waar het gelukkig wel iets voller aan het worden is, mmmhh we hebben lang buiten gezeten, want tha next man is on the decks. Ook hier weer die lekkere stampende beats waar je ooh zo lekker op los kunt gaan. Heeh da's vreemd een van de Hoornse boys en een van de meiden zijn nog buiten, hahahaha wie had dat gedacht, een serieus gesprek over werk, die zijn lijp. T heeft dezelfde verslaving als ik, lekker wodkaatjes tikken, dus alles is helemaal flex.

Ik ga weer even boven kijken, want ja Fedde le Grand staat nog in de line-up en Mark van Dale, maar boven is het wel erg stil en whoah wat is het hot daar, zelfs de sexy uplifting met latin doorspekte ikkanniestilblijvenstaan muziek aldaar kunnen mij er niet houden, ook de damp uit de keuken die er hangt helpt daarbij niet mee. Ik ga weer naar beneden, de dames prefereren zowiezo de hardere klanken aldaar. En we storten ons weer in het geweld van de muziek, die stampt, dendert en overrompelt, wat maakt het nog uit dat het stil is qua publiek geef ons de ruimte.

T en haar vriendin vertrekken weer, hebben nog een ander feestje op het program, wij gaan buiten weer ff chillen tot we door de portiers verzocht worden weer naar binnen te gaan. Hoe laat zou het zijn eigenlijk oh ff over vieren ofzo valt nog mee en we storten ons weer op de dansvloer. Hmmm die stoffen kokers met die ringen onderin zijn wel zwaar irritant eigenlijk, staat wel leuk maar door die ventilatoren zwaaien de ringen nogal hoog op en knallen ze steeds tegen je aan, maar ja je wilt ook in die koele wind staan. Rank 1 heeft beneden de decks overgenomen en ik realiseer me dat ik Fedde en Mark boven helemaal heb gemist, geskipped en overgeslagen.

We willen nog ff chillen en vinden boven een bank bij het open raam, nog ff een watertje erin gieten en dan komt ook daar een portier ons vertellen dat we moeten verkassen, we lopen naar beneden, waar het ook stil is geworden, de muziek gaat nog lekker door, maar de doeken wapperen niet meer en de temperatuur is gelijk al hoger. We doen de check please move en vertrekken. Ondanks het lage bezoekers getal al met al een zwaar geslaagd avondje stappen, goede muziek, goed gezelschap en ga zo maar door. De heren uit Hoorn zijn per voiture en brengen ons naar Oost, daar nog ff thee en chillen en om met Gerard Dröge te spreken: Het bleef nog lang onrustig in Oost.

Diego


Club Thrills
*
17-06-2006Like DJGuide

layer1 area