Loading...
Franchise 1 Year Anniversary Escape Amsterdam
*

Franchise 1 year anniversary @ Escape/ Escape de lux

Line-up escape: Lin, Tom de Neef, Marnix, Stef Vrolijk B2b Mc Spyder
Line-up Escape de lux: Hitmeister D, Billy The Klit, MC Iceman

Hiep hiep.. hoera! Franchise gaf afgelopen donderdag haar eerste verjaardagsfeestje. En dat dit een geslaagd feestje was mag duidelijk zijn.

Kom je ook op mijn feestje? Neem je zwemspullen mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen. Dit komt je heel waarschijnlijk wel bekend voor. Alleen was de uitnodiging niet van het beste Franse vriendinnetje op de basisschool, maar van de wekelijkse clubavond in de Escape (De zwemkleren waren achteraf ook niet nodig).

Franchise pakte groots aan, door ook escape de lux open te gooien. Hierdoor kreeg je de keus om je avond óf vol te proppen met de grooves van oa. Tom de Neef en Stef Vrolijk in escape venue, óf je koos ervoor om los te gaan op de vibes van Hitmeister D en Billy the Klit in Escape de lux. Maar uiteraard ook de keus om gewoon de hele avond lekker te switchen tussen deze mannen. Het allerlaatste is dan ook waar wij voor kozen, waarom genoegen nemen met minder als je meer kunt krijgen. Wanneer we de tram uitstappen op het rembrandtsplein valt ons oog meteen op een gigantische rij. Het mag duidelijk zijn dat hier vanavond een verjaardagspartijtje plaats vind! En lang leve de gastenlijst, want hier kunnen we praktisch meteen doorlopen. Zoals gebruikelijk de jassen een mooi plaatsje gegeven bij de garderobe dames, en door naar de zaal. Het is al opvallend druk. Mijn oog valt meteen op de gigantische taart die zijn plekje midden in de zaal heeft gevonden. Daar gaat vast het een en ander plaats vinden vanavond. We lopen een rondje om de gigantische taart om hem nog eens wat beter te bekijken; ja, hij is leuk! Hier lopen we meteen door naar het podium zodat we een goed uitzicht krijgen over de zaal. Veel kletsenden, lachenden en vooral dansenden mensen. Altijd mooi voor het plaatje! Tom de Neef is al lekker aan het knallen. Wij besluiten maar een beetje aan te pappen met de rest van de party people. We stuitten op een roep jongens uit de U S of A. Meteen even vragen hoe ze in de escape beland zijn en of ze zich vermaken. De jongens zijn allemaal erg enthousiast. Ze hadden kaarten geregeld via het hotel waar ze logeerde. (wat een service!) Ze waren erg enthousiast over de escape, en daarbij natuurlijk ook over Franchise.

Na een tijdje ritmisch meegedeint te hebben met Tom de Neef, besluiten we te kijken wat er boven in escape de lux gaande is. Zodra we halverwege de trap staan zien we dat het hier behoorlijk druk is, maar niets houdt ons tegen om toch even een kijkje te nemen. Het is even lastig binnenkomen door de krappe ingang die wordt geblokkeerd door dansenden jongeren, maar uiteindelijk staan we in de zaal. Erg gezellig sfeertje, knus, warm en broeierig. Maar daardoor niet minder leuk. Hitmeister D is op dat moment druk bezig de menigte dansend te houden, wat hem vlekkeloos afgaat. Hitmeister D wordt bijgestaan door MC Icemann. Ook wij zijn eigenlijk niet meer stil te houden dus we lopen ook maar richting een wat ruimere plek aan de dansvloer om hier even los te gaan.

De voeten beginnen inmiddels een beetje te zeuren dus gaan we weer naar beneden, en besluiten het daar iets rustiger aan te doen. Eenmaal weer beneden blijkt er van het rustig aan doen weinig terecht te komen. Marnix heeft het stokje overgenomen van Tom de Neef. En we kunnen weer niet stil staan. Ook de gigantische taart temidden van de dansvloer is inmiddels niet leeg meer. 2 dames zijn de taart beklommen en delen (uiteraard) feesthoedjes uit. Een leuk gezicht die feestende mensen met partyhoedjes. Laten de avond komen de meiden weer terug met een echte taart en eten deze erg gulzig op -denk aan taart op elk plekje van het gezicht-. Ook het publiek krijgt hier en daar een hapje. Beneden hebben we het zo naar ons zin dat we helemaal vergeten nog naar boven te gaan, en dus Billy the klit gemist hebben, potverdorie! Maarja, volgende keer weer beter zullen we dan maar zeggen.

Een geslaagd verjaardagspartijtje!

Laura


Franchise 1 Year Anniversary
*Like DJGuide

layer1 area