Loading...
LOS Kersteditie Paard van Troje Den Haag
*

MEGALOS!

Het was kerstavond. WAT MOESTEN WE AAN? Clau had voor de gelegenheid haar kerstboomjurkje uit de kast getrokken, het tietentruitje van Eef sprak voor zich. Met een kerstcd'tje van Frans Schmit (prijs op aanvraag) op de achtergrond konden wij ons zonder issues optuigen en raakten wij zó geïnspireerd door de kerstklanken van deze zingende kerstgod, dat wij ons besloten vol te plakken met strassteentjes. Het thema 'bling bling' van de vorige LOS- editie was nog ietwat blijven hangen. We zagen er coolio uit en d8en maar aan één ding: JIGGY JIGGY!

Toen we onze intocht maakten bij het Paard van Troje, zagen wij een lange rij buiten staan gevuld met schoolkinders die wachtten op een klassefeest. Het gespuis bleek ook naar het Paard te gaan. Dat was even slikken, binnengekomen leek het wel prijscircus bij de V&D, en de garderobe draaide overuren....

De line-up van deze avond beloofde veel goeds; Laidback Luke, Roog en Benny Rodriques fungeerden als de 3 koningen in onze kerststal. Snel wilden wij naar boven om lekker van God LOS te gaan, maar we werden belemmerd door wat buitenlui op de trap. De trap omhoog was bezaaid met een nieuwe trend; Traphangen...geen stukje leuning was onbezet, ik weet zeker dat ze het Guiness Book of Records hebben behaald, gefeliciteerd!

In de grote zaal was Laidback Luke al lekker bezig, de entourage van doeken met glitter zorgden voor een feestelijk effect. We gingen op zoek naar connecties, en wie zagen wij daarPepsi, Eddy Emmer, Sjorus en Speedy! Jawel, het was weer eens exjesavond maar dat bleek supergezellig te zijn! Een enkeling kon het niet laten onder het rokje van één van ons te graaien, waarop ik verontwaardigd mededeelde dat dit dan wel 12,50 kostte. Na een half uurtje had Laidbeck Luke een kleine wegtrekker en ging over op de wat tamme house, het raakte kant noch wal, dus waagden wij een poging in de kleine zaal. Deze bleek omgetoverd te zijn tot een heuse R & Bierzaal! Zelfs Michael Jacksons platen werden uit het stof gehaald! We dansten met de trollenkoning uit de Efteling en knipoogden naar het lekkere studentje achter de draaitafels. Toen wij in deze zaal dus ook weer ons lolletje voor de avond hadden gehad, werden wij in de grote zaal begroet door onze buddy's W en Sonetti. Deze laatste noemde Clau liefkozend de kleine Oostenrijkse! Roog had inmiddels zijn plaats ingenomen achter de draaitafels en draaide lekkere club met teksten die erin hakten: You want me to be rich.you just gotta be a bitch. JUIST! Toen wij net aan de Chinese Kroonluchter wilden beginnen, was het ineens stil in de zaal en de lichten gingen aan. Het brandalarm bleek te zijn af gegaan! In deze barre tijd moest het eten en drinken op rantsoen en moest men dicht tegen elkaar aan gaan staan om elkaar warm te houden. Sonetti's mannelijke instinct kwam boven en besloot drinken voor ons te halen. Na tien minuten besloten wij dat wij ons geld terug wilden, want tijd is tenslotte geld, maar op dat moment hervatte Roog weer zijn heerlijke draaisessie!

Omstreeks 03.00 was het de beurt aan Benny Rodriques om de avond passend af te sluiten. En dat deed hij ! Chgrustus wat kan die jongen heerlijk draaien! We vlogen de zaal door als op hol geslagen buffels in paringstijd en werden versierd door pikkies waar je je hond nog vanaf zou halen met openingszinnen als: zal ik jou vanavond eens ff lekker volblaffen? 1 Punt voor de moeite. Om de feuten en het andere volk voor de zijn, haalden wij om 04.45 onze jassen en lagen wij even later lekker in ons mandje Fijne kerstdagen!


LOS Kersteditie
*
24-12-2005Like DJGuide

layer1 area