Loading...
Los in het Paard van Troje - Den Haag
*

Los Paard van Troje


Het was al 20.00. We hadden nog maar vier uur om ons op te tuigen! We stonden voor een moeilijke opdracht. WAT MOESTEN WE AAN? De hele kledingkast werd opengetrokken en ook de krat met sjaals werd geplunderd. Uiteindelijk zat ik om 23.00 nog met de handen in het haar. Van ellende heb ik maar mijn tijgerbikini aan getrokken met een guitig spijkerbroekje. Bij mijn smaatje Eef zag het er ook kostelijk uit; 2 skippyballen waren er niets bij!

Om half12 zaten we fris en fruitig op de fiets richting het Paard. Bij de Zwarte Ruiter was het een drukte van jewelste, we baanden ons een weg naar het Paard van Troje. Vanavond was de zesde editie van LOS, een hippe party waar Marcello en Erick E voor de muzikale fun zouden zorgen. Na onze sletjes van de avond Sonetti en W opgepikt te hebben, kon onze avond beginnen. Tijdens het ophangen van de jassen, hoorden we de hitsige beats al in de hoogte. We stonden te trappelen van ongeduld en stormden de trap op, naar het feestgedrang boven. Helaas ging dat feest niet door, we werden onderbroken door een zustersmaatje die condooms in onze knuistjes duwde. Ik kreeg er meteen maar drie, er zat niets anders op dan een uitgebreide slethunt.

De grote zaal was guitig versierd. Dansende smaatjes met bunnyoortjes (he, was die rooie niet uit Temptation Island?) en een digitaal videoscherm, de hele takkezooi was uit de kast getrokken. Om 12.00 kwam dj Marcello op de proppen. De muziek was te GEIL VOOR WOORDEN! We gingen al gelijk helemaal los. Onze ogen vielen meteen op het kittige bh'tje van Vika Kova (een Fembot was er niks bij, en Austin Powers huppelde nog net niet door de zaal) die soms wat door de muziek heen miauwde. Een goud ding met franjes eraan, je begrijpt dat we ogen op stokjes hadden. Marcello met zijn lekkere kop draaide heerlijke club, we herkenden Geht's noch van Roman Flugel en Traffic signs van The big fake. De titties van mn sma vlogen in het rond en ik had te maken met wat jolige nigga's die wat heen en weer zwiepten met hun klamme lijfjes en mij daarbij niet onbedwongen lieten. Onze buddy's Vampier en Jopie kwamen eraan gehupst en het feest was compleet.

Het was inmiddels 02.00 en het was best druk. Put your hands op forrrrr.ERICK E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bloody hell! Oh my god! Allemamachies adriaantjuuhhh alle gekheid op een stokje nog aan toe, wat kan die pipo toch heerlijk draaien! We belandden in een extase en tripten de zaal hoor, om vervolgens onze buddy's Sonetti en W te kroonluchteren. Dit is een speciale doch exclusieve dansmove wat jaren aan oefening kost. Hierop kregen wij wat nare en rare blikken van de zeer collegiale kluifbekjes om ons heen.

Het was 02.45 en ik kreeg een treurige blik van mijn smaatje toegeworpen. Ze wilde naar huis! Mijn verontwaardigde blik sprak boekdelen. Had ze soms een lijntje genomen of kwam de man met de hamer langs? Het bleek het laatste te zijn en ik bleef met Joop en de Vampier achter op het o zo geweldige feest. Dit bleek de beste beslissing van mijn leven te zijn, want de muziek werd in dit laatste uurtje NOG beter! Ook de Vampier kwam in zijn element en zette zijn zinnen op de condooms in mijn bikini. Ik danste alsof mijn leven er vanaf hing voor de telefooncamera van Jopie en danste met deze pornstar de salsa. De muziek werd beter en beter, totdat ik in hogere sferen belandde en wilde roepen : Ik kom!!! Op dit moment was het 04.00 en de gingen de lichten aan. Tijd om huiswaarts te keren. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan, want hele volksstammen hadden hetzelfde idee idee en vluchtten naar de uitgang van de zaal om hun jas te halen. Een blik naar de grond leverde een aanblik van bier, plastic bekertjes en verlepte condooms op.

Om 05.00 lag ik in mijn mandje te dromen over de volgende editie van LOS, een geweldige party!


LOS
*
20-05-2005Like DJGuide

layer1 area