Loading...
Circoloco @ Woodstock 69
*

Vanuit het zonnige Scheveningen vertrekken we per trein richting Zandvoort. Helaas hebben weer een heleboel mensen afgehaakt, de één geeft als reden op dat het geen mooi weer is (ik weet niet waar hij op dat moment was), anderen hebben weer een kater en ga zo maar verder. Uiteindelijk zijn we gezellig met zijn drieën en hebben we al pret voor tien op de heenweg.

Vandaag is het befaamde Ibizafeest, Circoloco, neergestreken in Bloemendaal en wordt gehouden bij mijn favoriete strandtent Woodstock 69. Op Ibiza wordt dit feest gehouden in DC10. De laatste keer dat Circoloco in ons kikkerlandje is gehouden was met Koninginnedag 2009 maar in Antwerpen wordt dit feest veelvuldig gehouden in Café D’Anvers. Diegenen die dit feest mogelijk maken zijn de organisatoren van Labyrinth Productions, Uger en Tofke, de laatste mag deze dag ook niet ontbreken in de line-up. Labyrinth organiseert verschillende feesten in België zoals Cocoon(ook bekend van Ibiza), Peoples at Café d’Anvers, Faith Music, Rockin’ Business en een ander bekend feest van Ibiza, Matinee, en jaarlijks nodigen zij Carl Cox uit om te draaien in de Noxx.

Terwijl wij ons neerzetten in het zonnetjes met een fles rosé staat Hermanez te draaien. Hij is ook één van onze Zuiderburen en staat bekend om zijn producties, die worden gedraaid door de toppers uit de dance industrie en heeft ook remixen gedaan voor onder andere Laurent Garnier. Wij besluiten om even een hapje te gaan eten en rond een uur of 20.00 zijn we weer terug en staat Dyed Soundorom te draaien, wordt nu één van de hotste producers genoemd van dit moment. Echter ik ben niet gecharmeerd van zijn set. Zijn set omschrijft zich als zeer eentonig en de mensen om mij heen beginnen ook te klagen dat hij continu op hetzelfde level blijft hangen. De mensen zijn nu echt toe aan wat meer “geweld” maar helaas blijft zijn set zo. Men wil los, maar door zijn muziekkeuze kan dit niet echt. Dan is het tijd voor Tofke, die heeft het blijkbaar wel begrepen dat mensen nu echt los willen gaan en begint te knallen. Deze DJ/organisator gaat al jaren lang mee en is ook veel te vinden op het magische eiland Ibiza en is daar zeker geen onbekende en heeft zijn hart verloren aan Circoloco. Hij heeft het ook mogelijk gemaakt om Circoloco naar de Benelux te halen. Iedereen gaat nu echt goed los en de sfeer is gezet. Rond 22.00 uur is het dan echt circoloco.. Dan wordt er omgeroepen dat Tania Vulcano het niet kan redden omdat haar vlucht is geannuleerd. Erg jammer! Want zij is echt de godin van Ibiza. Zij is uniek in every way. Haar draaistijl is uniek en mag eigenlijk echt niet ontbreken, maar helaas, het zij zo. Dan is het feest in Bloemendaal alweer bijna ten einde en gaat dit feest nog verder door in Café d’Anvers in Antwerpen. Helaas hebben wij het eind niet mee kunnen maken want wij hebben nog andere verplichtingen.

Dit was weer een top dag, leuke mensen, lekker weer, een heerlijke vibe, alleen had ik wel iets meer van de muziek verwacht maar voor de DJ’s die hier stonden te draaien was dit een opwarmer en zijn ze waarschijnlijk helemaal los gegaan in Café d’Anvers, waar ik dus helaas niet bij kan zijn. Next time! Deze party moet je zeker een keer meegemaakt hebben.


Circoloco
*
14-08-2010Like DJGuide

layer1 area