Loading...
LittleSins@Sea @ Club de Pier
*

Het is eindelijk weer zomer. Na een heerlijke dag aan zee en met een lekker zonnetje worden we getrakteerd op een keiharde regenbui en onweer. Leuk zeg, als je nog naar een feestje moet.. maar goed we laten ons humeur niet verpesten door slecht weer. Samen met een vriendin vertrekken we richting de Pier. Alle twee gekleed in zwarte chique jurkjes. Nadat we de hele Pier afgelopen zijn komen we bij de ingang. We worden verwelkomd door een aardige dame en eenmaal binnen zien we eigenlijk al dat we buiten de toon vallen. Iedereen is extravagant en redelijk kinky gekleed. We schieten allebei in de lach omdat wij eigenlijk een heel anders feest hadden verwacht. Ik kende het concept niet echt en had ook alleen maar op de flyer gezien dat het een “ Ibiza” feest was en vandaar dat we gekomen waren. Ondertussen vraag ik aan een van de bezoekers wat voor feest dit nu eigenlijk is. Ik vraag het aan een man en hij is iemand die elk feest afgaat. Hij vertelt dat LittleSins een Dance & Lounge concept is, die de behoefte aan ‘anders uitgaan’ wil vervullen. Er komen veel stelletjes en er worden steeds bijzondere locatie gekozen zoals kastelen, grotten, kerken, boten, etc.. Hij zegt dat de dresscode normaal wel veel leuker is. En dat er veel meer wordt gedaan aan de aankleding van de locatie. Hier was nu niet heel veel mee gedaan waardoor de sfeer niet echt intiem was. Nu is het thema ‘Ibiza’ en tja, dat kan variëren van chique tot beachy. Zo vertelt hij ook nog dat de vorige keer het thema een kleur was en dat gaf veel meer sfeer. Hij vindt de mensen vanavond wel ook minder uitbundig dan in Amsterdam.

De locatie op de Pier is altijd wel uniek, vooral door het mooie terras maar daar heb je niet veel aan als het regent. We gaan naar binnen en daar is het al erg vol. We zijn waarschijnlijk wel de jongste bezoekers en we kijken ons ogen uit. We kijken er op toe hoe verschillende stelletjes kennis met elkaar aan het maken zijn en wij hebben helaas met niemand contact. Men denkt zelfs ook nog dat wij een stelletje zijn.. enfin..Tijd voor een borrel. Ik bestel een glaasje Prosecco, deze kost maar liefst 10 euro! En dan te bedenken dat ze voor de entree 40 euro vragen.

We besluiten dan om lekker los te gaan op de muziek. Ik zie staan dat Dennis Storm hier zelfs gedraaid heeft. Draait hij ook? Tja, tegenwoordig draait iedereen. Maar had hem wel even willen zien (het oog wil ook wat) en natuurlijk willen horen of hij ook echt kan draaien. Er staat nu iemand te draaien die trance draait en maakt de ene fout na andere maar dat boeit de mensen hier niet. Iedereen komt hier voor de gezelligheid en lekkere muziek en als een DJ technisch niet goed draait zal ze echt een ‘ worst’ zijn. Ondertussen komen er 2 danseressen op het podium die nog voor wat sfeer zorgen. Het wordt steeds later en we gaan steeds meer merken dat we nu echt niet meer op ons plaats zijn. Ik ga niet in details treden want dan wordt het een 18+ report.

Ik denk dat veel mensen dit een uniek concept vinden en hier echt naar uitkijken wanneer er weer een feestje is. Maar ik weet nu wel dat ik toch maar wat beter de website kan bekijken voordat ik naar een party ga. Maar ja, eigenlijk zegt de naam het al.. ‘ Little Sins’ .. een beetje ‘blond’ van mezelf.

Martine


LittleSins@Sea
*
10-07-2010Like DJGuide

layer1 area