Loading...
Just Frenckel & Friends Incl Mm @ Club Organza
*

Party report *Just Frenckel incl Morning Mission* 12 en 13 juni 2010 Organza

Dit was weer zo’n feest voor in de boekjes van partyland! Al maanden voor de aanvang van dit feest was het totaal helemaal uitverkocht!! Wat dus volgens mij inhoud dat dit één van de feesten is waar iedereen heel graag bij wil zijn. Alle feesten gedurende heel het jaar van Frenckel zijn erg gewild trouwens en deze zijn tot nu toe elke keer ruim voor het geplande weekend totaal…helemaal uitverkocht! Blijft een hele prestatie om telkens weer te zien dat de kaartjes in een mum van tijd niet meer te koop zijn. Just for the record: Just Frenckel incl Morning Mission van 4 september 2010 is inmiddels ook UITVERKOCHT!!!

Ik had met m’n party vriendinnetjes bij de Organza afgesproken omdat wij allemaal, in ons vrienden cluppie, erg weg van elkaar wonen in Nederland. Bij de Organza bij de voordeur is dan een strategische plek. Ik had mezelf een relax daggie gegeven dus deed ik ook álles lekker op mijn dooie akkertje. Mijn meiden veilig en wel bij hun paps dus wat kon me gebeuren. Om een lang verhaal kort te maken reed ik pas om 22.00 uur uit de polder weg, na deze lang-zaam-aan-dag. Na wat smsjes met uitleg naar mijn vriendinnen ben ik bepakt weggegaan. Als ik naar de Organza ga met daaraan een Morning Mission vast geplakt heb ik altijd van alles en nog wat bij me:

Extra outfitje met bij passende laarzen etc., make-up en toilet spulletjes, joggingpak, extra paar lekker zittende laarzen, arm/beentasje voor alle belangrijke spulletjes, flesjes sinas/sap, water en vitamine rijke fruitontbijt, bekertjes met lepeltjes, yoghurt toetjes, krentenbol met VEEL boter, tomtommetje voor…je weet maar nooit en mijn dekbedje voor als ik heel even in mijn autootje wil gaan liggen voordat de Morning Mission van start gaat!

En dit alles past, echt waar, in 1 grote tas! I never leave without it…. De tas in de achterbak en hoppa….gas erop en naar Breukelen.

Bij aankomst op het parkeer terrein zag ik dat het al best druk was. Poeh…gezellie hoor! Ik zag trouwens ook dat het nieuwe spanbord met het nieuwe logo van de Organza nu keurig op zijn plek hangt. Dit super mooie logo is als spandoek formaat 200x300 cm opgehangen met 2 spots aan de onderkant die omhoog schijnen aan het schuurmuurtje die je rechts meteen ziet als je onder de slagboom door rijd! Het is echt het bekijken waard!

Even ’n op frisser: bij het 8 jarig bestaan dit jaar was er geld ingezameld onder alle Organza fans voor iets dergelijks als een nieuw logo en het resultaat is werkelijk prachtig geworden en hangt super trots op de plek waar John en Anjo het wilde hebben.

Prachtige kleuren combi met een luxe uitstraling vind ik! Top gedaan,Patrick!!

Eenmaal binnen was de perfecte sfeer meteen te voelen en de voor mij herkenbare klanken van Frencke vanuit de zaal maakte dat ik nog meer zin had om een avondje onbezorgd te gaan knallen met mijn party vriendjes. Na de altijd gezellige praatjes met John. Anjo, Ome Henk, kassa juffies en garderobe lady’s kon ik eindelijk de zaal inlopen voor mijn 1ste bakkie koffie. Er waren voor mij veel bekende party gangers aanwezig dus werd het eerst een lange ronde gedag kusjes brengen en ontvangen. Op deze manier begint mijn feestje altijd goed, dus helemaal niet erg! Het zag er binnen ook weer erg mooi uit. Prachtige decoraties weer. De finishing touch als het om decoratie gaat vind ik. Komt de sfeer zeer zeker ten goed!

Frenckel stond b2b met Dazzle en daarna b2b met Miss J. in de main spetterend te draaien. Zo heerlijk dat het enthousiasme van Frank nooit is weggegaan tijdens het draaien. Het is zo’n genot om naar te kijken. Je danst vanzelf mee….echt hoor! Ik heb dan ook weer zalig staan dansen maar wat was het weer lekker warm. De airco en ventilatoren snorden op volle toeren heel de avond maar tegen een “volle bak” was niet op te boksen natuurlijk. Veel uit hun dak gaande party peepz samen op de dansvloer met Frenckel achter zijn draaitafels zijn dé ingrediënten om de temperaturen te laten stijgen. Gelukkig hebben ze daar in de organza de gezelligste binnentuin/rokersruimte waar het een stuk koeler is en omdat het mooi weer was hadden ze het dak aan het einde van de ruimte dakloos gemaakt. Heel erg aangenaam was het daar dus en een prima plekkie om af te koelen en de voetjes even rust te gunnen, neergeploft op een zit-zak. En ook hier stond de deejay booth weer opgesteld met de deejays AD&HD, Dendrite, Nightbob en Rob More. Deze super gezellige binnentuin/rokersruimte werd gehost door de organisatie Vip Trip en de decoratie was hier ook weer helemaal mooi, zoals we dat van de Vip Trip gewend zijn. Ook deze deejays hebben ieder in hun eigen stijl hun beste kunnen laten horen en ook hier bleef de dansvloer helemaal gevuld steeds!

In de main waren nog 2 special guests uitgenodigd en dat waren MC J. en live de Percusionist

Sammiro. Deze 2 toppers vulde de TOP deejays Frenckel, Dazzle enMiss J. perfect aan met de opzwepende teksten van Jerry en de spetterende live act van Sam op zijn drums. TOP gedaan mannen….ik heb met veel plezier naar jullie geluisterd.

Ook aan de party gangers die o.a. graag een nieuwe outfit wilde scoren was gedacht en er waren 2 winkeltjes gevraagd om hun outfitjes en andere artikelen te koop aan te bieden voor een betaalbare prijs. Babes&Bitches partykleding (van Marina en Mich B.) en het partykleding winkeltje van Priscilla en Gerard stonden klaar met hun mooie spulletjes. Ik heb wel even gekeken bij al dat moois en kwam tot de conclusie, dat het allemaal té mooi was en té leuk, haha! Beetje jammer maar helaas deze keer geen outfitje gekocht want tja…andere dingen gaan soms voor!

Kortom er was aan alles gedacht op dit spetterende feest en het werd dan ook wederom een heerlijke party van mijn persoonlijke TOPPER Frenckel. De gratis ijsjes en fruitbakjes die je zelf kon pakken smaakte trouwens ook heerlijk als welkom verfrissertje bij de stijgende temperaturen gedurende de avond.

Omdat deze party inclusief de Morning Mission was liep alles vloeiend over om 06.00 uur en hoefde niemand in de auto te wachten deze keer. Lekker hoor…gewoon strak doorfeesten tot zondagmiddag. Het bleef dan ook lange tijd gezellig druk in de Organza en zo ook op de Morning Mission. Ik zelf ben tussendoor heerlijk even in mijn auto gaan liggen voor een piepklein schoonheidsslaapje. Heel erg lekker om een uurtje in de stilte te liggen en mijn oogjes dicht te doen. Na mijn ziek zijn was dit ook eigenlijk wel even nodig. Het was té gezellig om naar huis te gaan en ik wilde samen met een boel party vriendjes ook nog even van de Morning Mission genieten.

Zo rond 06.30 uur ben ik een soort van fris en fruitig weer naar binnen gegaan om een paar uurtjes verder te feesten. Helemaal lekker als je dan binnen loopt en de deejays staan meteen al vet te knallen met hun typische Organza sounds. De vaste deejays Ramon Rev, DieVito, Tim-Tation en Maurizio gingen gewoon verder waar de andere vaste deejay Frenckel was gebleven op zijn geweldige feest.

Het werd deze zondagmorgen weer heerlijk weer dus het dak bleef open en op die plek was het heerlijk liggen, zitten en dansen in de zon. Het allermeest heb ik persoonlijk in de binnentuin/rokersruimte mega genoten van deejay Maurizio. Met zijn muziekstijl Club die het meest aanwezig was in zijn set deze zondagmorgen heeft hij mijn hartje zo heppiedepeppie gemaakt! Zo he….wat heb ik super genoten hiervan en was niet weg te slaan voor zijn booth!! Ik was echt even hélémaal in mijn elementje en zag niemand meer staan voor dat moment van zijn set want ik genoot zo ontzettend van de muziek! Helaas pindakaas voor degene die dat wel op zijn eigen lompe wijze probeerde maar had daar even geen tijd voor, hoor, haha! Als dat niet begrepen word dan is dat heel erg jammer dan! Mijn menig is laat iemand die het zo naar de zin heeft op de dansvloer even zijn/haar ding doen…want om de 10 minuten een soort van “praatje” komen maken is geen strak plan.

Lieve kanjer Maup, je was helemaal geweldig bezig achter je draaitafels. Ik heb meer dan genoten van je draaikunsten en dit mag je best véél vaker doen want het klonk zo ontzettend lekker!!! Alle respect natuurlijk ook naar de andere deejays van deze MM want ook zij hebben zalig staan draaien. Tim-Tation was trouwens ook goed bezig, vond ik! Het lijkt wel of je elke keer als ik je hoor, weer beter draait, kanjer! Echt! De sounds van deze set waren dus ook weer helemaal lekker! Toppie!

Omdat ik natuurlijk al vanaf zaterdagavond het feestgedruis in gestapt was werd deze Morning Mission niet tot het einde mee beleefd. Het was absoluut een zalige afsluiter van Just Frenckel en als ik meer energie had was ik zeer zeker ook tot later gebleven maar om 10.45 uur was het tijd voor mijn joggingpakkie en de rit naar Almere City terug. Voor mij was het mooi geweest en ben na een klein rondje gedag-knuffies en kusjes heel tevreden naar mijn stoere bolide gelopen samen met andere party vriendjes die ook naar huis gingen. Mijn joggingpakkie was zo aan en mijn krentenbolletje (met veel boter) smaakte me beter dan verwacht. Beter, want zo had ik weer wat energie opgebouwd voor de terug weg. Het bleef ook op het parkeerterrein super gezellig met alle vrolijke party peepz die net als ik zich aan het omkleden waren en die net als ik maar geen afscheid konden nemen van deze gezelligheid! Op de zondagochtend is dit parkeer terrein toch wel de gezelligste plek om te zijn vind ik want er valt altijd wel wat te zien. B.v. omkledende mensen naast hun auto die zich niks aantrekken van hun omstanders, wild vreemden feestneusjes die gewoon super leuk een praatje komen maken aan je auto raam, het drinken,broodjes of ander lekkers wordt moeiteloos gedeeld met elkaar, overal cd spelers aan die hun favoriete muziek het terrein op knallen, het liefst allemaal door elkaar, afspraakjes voor een thuis-chill-afterparty worden razend snel gemaakt want tja….zeker na een feest zoals deze wil niemand toch naar huis??

Toch kwam er ook aan deze perkeer terrein gezelligheid een eind en ben ik rond 12 uur toch maar heel verstandig écht naar huis gegaan. Het werd de hoogste tijd om naar mijn bedje te gaan want had voor s’avonds ook nog plannen gemaakt. Ik heb het cd’tje, dat ik kreeg toen ik zaterdagavond binnenkwam omdat ik bij de 1ste 100 bezoekers zat, opgezet en heb tijdens de rit naar huis heerlijk nagenoten van dit heerlijke feest. Helemaal lekker dit cd’tje, Frenckel, heel erg dank je wel hiervoor. Mijn verzameling muziek van jou word al aardig uitgebreid zo….

*AND I LOVE IT*

Er kan met trots terug gekeken worden naar wéér een uitverkocht feest waar iedereen volgens mij het mega naar de zin heeft gehad tot vroeg op de zondagmorgen. Het sfeertje wat perfect bleef tot Morning Mission en al die heppiedepeppie party peepz zijn daar toch wel het bewijs van, vind ik! Super bedankt Frenckel natuurlijk, andere deejays,MC Jerry en Sammiro …Vip Trip crew…Organza crew en portiers, het was een zalig weekendje Organza weer. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!

Tot 4 september….ik heb gelukkig net op tijd aan de balie van de club 1 van de laatste kaartjes gekocht voor het volgende feest van Just Frenckel incl Morning Mission want ook op 4 september 2010 ben ik er zeer zeker weer bij.

Lieve party groetjes

En een dikke zoen

Little star Patricia!

-XxX-

* www.wapradio.eu heeft ook bij dit feest een live verbinding gehad met de studio zodat alle thuisblijvers toch mee konden genieten van al die geweldige deejays die zijn komen draaien op dit feest. Ik heb het niet kunnen horen off course omdat ik zelf live aanwezig was in de organza maar hoop dat de feestneusjes die heelaas niet mee konden feesten er van genoten hebben.


Just Frenckel & Friends Incl Mm
*Like DJGuide

layer1 area