Loading...
Garden Of Lust, The Most Sexy Colourful Party For @ Eindelijk Weer
*

Party report The Garden of Lust 11 juni 2010

Voor het eerst naar een party van de organisatie Boeddhaclub. In de wandelgangen werd er veel over deze Garden of Lust gesproken en natuurlijk in de zeer positieve zin. Op partyflock werd er veel geschreven bij de opmerkingen onder het feest en de organisatie probeerde telkens de party gangers te updaten met nieuws en beantwoorde bijna dagelijks elke vraag die er werd gesteld. Wat ik als zeer positief ervaar want zo komen er geen indianen verhalen partyland in geslopen en blijft het nieuws uit de 1ste hand namelijk van Daphne en Gerard zelf. Er werd leuk gepromoot op partyflock.nl, op de site van SDC en op eindelijkweer.nl. Er werd dus keihard gewerkt door de organisatie en diens promotors om het feest aan te prijzen in partyland.

Het bezoekers aantal bleef maar stijgen bij het feest ondanks dat er verschillende feestneusjes hun kaartjes te koop aanboden omdat ze onverhoopt toch verhinderd waren. Nu weet ik dat het inderdaad heel spijtig is dat de pechvogels die hun kaartje te koop moesten aanbieden, een heleboel hebben gemist. Want wat was het een geweldig feest. Om maar voor mezelf te praten, ik heb meer dan genoten heel de avond. Er werd heerlijk gedraaid door alle deejays vind ik en wat een super sfeertje hing er gedurende het feest! De dansvloer bleef gewoon van het begin tot het eind lekker gevuld met allemaal heppiedepeppie party peepz. Heerlijk om te zien en omdat het zo lekker gevuld bleef voor de booth werden de deejays ook steeds enthousiaster wat uiteraard de sfeer ten goed kwam. Als klein puntje wat ik toch even wilde zeggen, het had wat minder rokerig gekund, hoor! De rookmachine stond naar mijn gevoel (en niet alleen de mijne) wel erg heftig zijn rook uit te spugen, jeemig! Mijn vriendin en ik konden elkaar amper zien terwijl we tegenover elkaar stonden en zelfs de deejays waren geregeld niet te zien soms en ik stond gewoon voor de dj booth! Begrijpelijk als er gezegd word dat de rook “nodig” is voor het lichteffect van de lazers (werkelijk prachtig om te zien) maar nogmaals….het was gewoon te heftig en hielt te lang aan,vond ik. Ook gebruikt men het “rook gordijn” wel eens als een feestje erg rustig is om zo de dansvloer “gemoederlijker” te maken heb ik mij wel eens laten vertellen maar die dansvloer stond nu helemaal vol!

Even voor de goede orde: dit is de organisatie beslist NIET aan te rekenen want het licht en geluid word geregeld door de technici van club Eindelijk Weer en NIET van Boeddhaclub.

Dus knappe heren technici, wij feestneusjes vinden een beetje rook wel wat hebben op de dansvloer maar mag het de volgende keer een pietsie minder zijn dan? Jullie doen wonderen met het geluid en de fantastische lazer lichteffecten zijn werkelijk waar fascinerend heel het feest, echt, alle respect maar we zien ook graag onze vrienden op de dansvloer en bovenal de deejay!

Mijn complimenten trouwens wat betreft de decoratie. Wat zag de club er fantastisch uit! En wat een werk is dat geweest!!!! Aan alle details waren gedacht en ik werd er gewoon blij van om alleen al naar al die mooi gekleurde bloemetjes en fleurige linten te kijken die je overal zag. Een dikke vette pluim voor de crew is zeer zeker op z’n plaats. De club was echt omgetoverd tot een Garden of Lust! Er was zelfs een relax ruimte gecreëerd wat gescheiden was door middel van doeken van de dansvloer. Knusse zitjes met lounge bankjes, grote relax bedden met zachte matrassen en veel kussens en een rijtje kleine 2 persoons tentjes die elk ook een matrasje met wat kussentjes bevatte. Ik vond het wel grappig die tentjes maar wel klein hoor! En warm!! Beetje jammer als je langer was dan 1.70 meter schat ik want ze waren wel klein,haha! Ik zag er de humor er wel van in. Door de warmte heb ik ze zelf maar niet uitgeprobeerd…..

Bij de rokersruimte en voor het restaurantje hadden verschillende kleding winkeltjes hun prachtige waar uitgestald met Party en Kinky kleding. Voor een mooi prijsje kon je gave outfitjes kopen of bestellen. Ronnie en Ellen waren ook present met hun eigen zaakje Ronnies ink and body art waar je piercings kon kopen en laten zetten. Heerlijk om eens te snuffelen daar. Het was voor mij helaas kijken kijken, niet kopen maar goed, was ook leuk! Het was een leuke bezigheid als ik heel even uit het rookgordijn wilde ontsnappen en om weer wat af te koelen want door de vele party peepz samen en door de warme temperatuur buiten was het af en toe weer lekker warm op de dansvloer. Ik voelde wel godzijdankjewel af en toe de airco zijn werk goed doen en kon ik een windje vangen zo aan de zijkant van de dansvloer! Za-lig!

Mijn uitschieters wat betreft de deejays waren toch wel Solo b2b LarryD toen ik binnen kwam. Het was een hele poos geleden dat ik Solo heb horen draaien en wat mij betreft klonk het nog even lekker als toen. LarryD kende ik helaas nog niet maar de combi met Solo klonk helemaal goed. Heerlijke set kanjers, ik heb meteen bij binnenkomst zalig van jullie genoten. Jammer dat al je promo cd’tjes al op waren Bart, toen ik je zag in de zaal maar zie graag je linkje tegemoet in een pb’tje op partyflock waar ik het zelf kan downloaden want ik ben nog steeds een fan van je, hoor!

En natuurlijk het magische duo Miss J b2b Ko-c waren voor mij ook één van de toppers deze avond met hun spetterende set. Ook van die 2 kanjers word ik altijd helemaal blij. Die 2 zijn zo goed op elkaar ingespeeld en de lol straalt er van af als je ze bezig ziet achter hun draaitafels. Hij was weer helemaal lekker hoor! Ed Mission was natuurlijk ook weer even spetterend als altijd en van zijn set heb ik maar de helft gehoord denk ik want heel vervelend maar mijn lampje ging deze ronde heel snel uit.

Door mijn ziek zijn van de afgelopen weken is mijn energie peil nog erg laag dus was het voor mij rond 02.45 uur al einde oefening. Dat gebeurd bijna nooit maar ik heb toch het verstandige besluit genomen om naar huis te gaan zodra ik voelde dat het niet meer ging. Jammer maar helaas. Ik hoef niet tot het bittere eind op een feest te blijven om het feest als GEWELDIG te ervaren, vind ik. Want ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en precies de juiste party peepz waren voor mij aanwezig. Door mijn vroege weggaan heb ik wel eventjes wat toppers gemist uit de line-up, Frenckel....Iwan en de heerlijke afsluiter van deejay Brasco! Ik weet zeer dat deze deejays allemaal een TOP set hebben weggegeven.

Ik weet niet precies hoeveel gasten er binnen waren maar ik schat dat het er zeker wel 500 moeten zijn geweest of misschien wel meer. Toch een hele prestatie voor een organisatie om zoveel party gangers warm te krijgen om mee te komen feesten op een vrijdagavond i.p.v. een zaterdagavond. Het is gewoon zo dat de meeste op vrijdag toch eerst achter hun oortje krabben om te gaan stappen na een drukke werkweek. En daar had deze Garden of Lust geen last van want het was best vroeg op het feest al drukjes op de dansvloer.

O ja, al die lekkernijen die gratis rond werden gedeeld die waren echt jammie! Ik ben gek op gesuikerde snoepjes!! Er ontbrak helemaal niets aan dit feest, ik kan niet anders zeggen. Van deejays tot het entertainment wat telkens weer adembenemend was, van de Candy boys&girls tot kledingstandjes alles klopte gewoon!

Heel erg bedankt Daphne en Gerard voor dit geweldige feest. Het was voor mij de 1ste keer Boeddhaclub en de 1ste keer Garden of Lust maar er volgen er zeer zeker meer. Zoals jullie al zeggen op jullie website http://www.boeddhaclub.nl / iedere bezoeker is een VIP ….en zo heb ik mij ook gevoeld! Tot de volgend feestje op vrijdag 20 augustus 2010 Horny as Hell Black and white edition in de Organza in Breukelen. Dat is een ietspietise ander feestje dan de garden of Lust maar kijk er toch naar uit. Ik ben er bij….

Het was weer super leuk om dit report te schrijven. Ik blijf er lol in hebben!!

Lieve party groetjes en een dikke zoen

Little star Patricia!

-XxX-


Garden Of Lust, The Most Sexy Colourful Party For
*Like DJGuide

layer1 area