Loading...
Hed Kandi: The Cruise @ Partyship Ocean Diva
*

Na een eerdere, ietwat teleurstellende, editie in Millers Den Haag, was Hed Kandi afgelopen zaterdag op de Ocean Diva weer ouderwets gezellig. Swingende beats, bezoekers die werk maakten van hun uiterlijk, een perfecte locatie en onderwijl deinend op de wateren van Amsterdam stond niets een leuke avond in de weg.

Bij aankomst bleek al snel dat de bezoekers bij Hed Kandi in Amsterdam erg verschillen van de bezoekers van hetzelfde feest in Den Haag. Hooggehakte dames met cocktailjurkjes en ander hips, mannen die uit hun kledingkast meer haalden dan een spijkerbroek met t-shirt; wat een contrast met de saaiheid van Den Haag!

De muziek tijdens Hed Kandi The Cruise was haast subliem te noemen. Met een soepele opbouw, een enerverend middenstuk en een buitengewoon slot was er niemand die stil kon blijven staan op de dansvloer. Hed Kandi DJ's Andy Daniels en Steven Quarré waren de juist gekozen mensen om deze avond muzikaal te vullen. Uiteraard hadden zij, naar Hed Kandi gewoontes, wel ondersteuning van andere muzikanten.

De op de saxofoon spelende Ace had het duidelijk naar zijn zin op het podium en dit bleef bij het publiek niet onopgemerkt. Zijn saxofoongeluiden bleken behoorlijk in de smaak te vallen. Rob van de Wouw, die wel vaker op Hed Kandi feesten is, trompetterde er weer enthousiast op los. In het begin wel nog wat ongemakkelijk ogend, maar later trok ook hij helemaal bij. Miss Bunty mocht met haar geweldige vocals natuurlijk ook niet ontbreken op dit feest. Mijn god, wat heeft zij een stem en bovenal een hele grote longinhoud. MC'er I/Fan maakte het ondersteunende kwartet compleet.

Net als bij alle andere Hed Kandi feesten, waren ook dit keer de Kandi girls aanwezig. Verdeeld over de hele avond, kwamen zij meerdere keren in wisselende outfits, wel steeds een variatie op het bekende matrozenpakje, het podium op waar zij hun 'little dances' deden. Dit tot groot plezier van de aanwezige mannen die graag hun vriendinnen even alleen lieten dansen om te kunnen kijken naar 'The Cruise Babes'.

Het leukste van feesten op een boot is natuurlijk wel dat er ook daadwerkelijk gevaren kan worden en dat gebeurde dan ook. Ondanks dat het buiten niet al te warm was en er af en toe zelfs een drup regen viel, stonden er toch veel mensen buiten op het dek. Okay, dit was de aangewezen plek om te roken, maar stiekem maakten toch veel mensen gebruik van het feit dat zij Amsterdam eens konden zien vanaf het water.

Hed Kandi zou er goed aan doen om vaker feestjes op de Ocean Diva te geven. Deze locatie krijgt het voor elkaar om aan een feest wat meerdere keren per jaar gegeven wordt, toch een uniek karakter te geven wat zeker op prijs wordt gesteld door schrijver van dit stuk en vermoedelijk ook de andere Hed Kandi liefhebbers.


Hed Kandi: The Cruise
*Like DJGuide

layer1 area