Loading...
In TOUCH with your Friends @ Eindelijk Weer
*

Party report In Touch with Your Friends 29 mei 2010@Eindelijk Weer Almere

Na een te drukke werk week was het dan zover, het feestje In Touch with Your Friends georganiseerd door Touch Events in mijn home town cluppie Eindelijk Weer stond in mijn agenda. Ik had er zin in. De afgelopen week was ik, om eerlijk te zijn, ziekjes en was nog niet helemaal in top vorm. Ik bleef namelijk maar hoesten, proesten en me rot voelen en het werd er maar niet beter op. Toch maar naar ome dokter gegaan na 2 weken sukkelen en ja hoor…er werd toch een antibiotica kuurtje, pijnstillers en (bed)rust voor geschreven. Ja jeetje mina, dat kon ik eigenlijk niet gebruiken,hoor, vooral dat advies *(bed)rust* is een erg moeilijk iets voor mij…het was mega druk op het werk en tja, dit heerlijke feestje wilde ik beslist niet missen. Maar ik ben toch verstandig geweest **mijn werk gaat óók door als ik er niet ben ja ja ja ik weet het** ik heb heel trouw mijn medicijnen en vitamientjes geslikt en in de 2 dagen dat ik thuis ben gebleven van het werk, heb ik enorm veel geslapen! Uiteindelijk merkte ik dat ome dokter wel gelijk had, ik voelde me wel wat beterder worden nadat ik zijn advies opvolgende al ging het me toch te langzaam. Maar ja…that’s me...een stuk ongeduld soms wat dat betreft.

Na een zeer relax zaterdaggie met wederom veel (bed)rust voelde ik me redelijk fit. De club is vanaf mijn voordeur tot aan de dansvloer 10 minuutjes reistijd dus wat kon me gebeuren. Als het niet lekker gaat, dacht ik, dan ben ik ook zo weer thuis. Heel simpel. Ik ben dit weekendje even gaan mama dus kon alles op mijn eigen tempo en tijd doen. Beter kon niet…

De dresscode was: white shirt, white, black or bleu jeans stylish en classy. Een heerlijke dresscode vind ik want alle feestneusjes in witte shirts, dat heeft wel wat en met daaronder een heerlijke spijkerbroek, helemaal lekker! Voor mij werd alles wit want dat vind ik zelf het allermooist staan. Wit topje, wit spijkerrokje met witte kousen en hoge witte laarzen…geeft ook een prachtig gezicht in blacklight, haha! Ik had om 22.15 uur op de parkeerplaats afgesproken dus zo omstreeks die tijd kwam ik daar ook met mijn stoere gele racemonster aanrijden. Mijn party vriendjes zaten in de auto te wachten want het mooie weer was helemaal over en regende dus. Bah bah…dat was wel een beetje minder. Maar ja, geen negatief gedoe over het weer, het is zoals het is, een natte bende op straat. Dat werd dus een klein sprintje naar de voordeur voor ons dames want als je haar niet goed zit….?!

Bij de deur 2 nieuwe portiers die bij de organisatie hoorde. Twee super vriendelijke mannen die goed hun werk deden zoals het hoort natuurlijk. Bij de kassa ook 2 erg aardige crew members en na een gezellig babbeltje liepen we langs de touch-girls, neem ik aan. Er stond vermeld in de nieuwsbrief van touch events dat deze lieve dames klaar stonden voor een welkoms-hug maar die heb ik even gemist zeker. Super lieve meisjes, hoor, maar ik heb geen huggie gekregen, dat was wel een beetje jammer maar oke, die heb ik er maar zelf bij bedacht,haha! Ook spannend! Bij de garderobe wel mijn vertrouwde en favoriete jassen juffies dus alles was weer goed! Ook hier een gezellig kletspraatje natuurlijk en toen kon het feest wat ons betreft beginnen!

Het zag er binnen erg mooi uit met veel witte stoffen en dat gaf een heldere en reine indruk. Aan weerskanten van het podium 2 grote beeldschermen waar je een soort van videoclip kon zien van de dj die aan het draaien was. Mooi hoor...! En natuurlijk telkens de lasers met dat prachtige groene licht, dat geeft elke keer weer die extra dimensie!De dj booth was naar achteren geschoven en om bij de booth te komen was een schuine trap gemaakt met grote treden. Persoonlijk vond ik dat erg creatief gevonden en het oogde erg leuk moet ik zeggen. Achter de draaitafels stond Chris Scott[dj] heerlijk te draaien. Wat een kanjer blijft dat toch, heerlijk om naar te kijken en zalig om naar te luistern,hihi! Ik ben een grote fan van hem dus ben eigenlijk regelrecht naar de booth gelopen om hem te groeten. Hij wuifde met zijn hand tijdens zijn zalige set dat ik even naar hem toe moest lopen. Ow gut…dat werd dus naar boven via de trap naar de booth klimmen. Hij gebaarde dat hij een knufkus wilde!
<p>
Whaaaa, dat laat ik hem geen 2 keer vragen hoor, dus was ik zo boven. Wat een schatje is het toch….die knufkus kwam ik graag brengen! Naast hem stond Jerry a.k.a. [dj]Mc J. en ook hij wilde er eentje,haha! Nou, nou ze hadden het maar druk met me. Even tussen het Mc’en door kreeg ik van hem ook dikke pakkerd! Zo, dat was wel weer even een binnenkomst dacht ik zo…helemaal lekker…ehhh…leuk! Ik geef eerlijk toe dat ik me wel een beetje speciaal voelde…mag ik best zeggen toch? Barry, ik heb een deel van je set gemist omdat ik wat later binnen kwam maar dat andere deel waar ik wel van heb mogen genieten….heerlijk was ie weer!!

Ondertussen kwam Kyran J. onze dj uit Engeland de trap op komen om Chris Scott over te nemen achter de draaitafels. Hij draaide lekker in het tempo van de vorige dj door en wat stond hij weer te glimmen achter zijn booth. Hij heeft altijd een vrolijk bekkie en lacht altijd als hij bezig is met wat hij goed kan….plaatjes draaien!! Alleen is hij zijn “wilde manen” kwijt zag ik en is zijn haar korter. Staat je leuk, kanjer maar laat maar weer groeien dat haar hoor,haha. Vond dat wel wat hebben. Heel erg jammer heb ik ook van jou set en deel gemist want een party vriendin had mij even heel hard nodig en ik heb haar uiteindelijk thuis gebracht. Het was even niet anders en omdat ze geen eigen vervoer had heb ik haar een slinger naar huis gegeven. Ze woonde niet echt ver van de club en ach ja, zo ben ik, ik laat haar niet met de trein gaan als ze plotseling snel naar huis moet. En ik vond het eigenlijk ook wel fijn om even in de frisse lucht te zijn en in mijn autootje te zitten want voelde wel dat ik niet zo fit was als anders. In dat ritje naar de Literatuurwijk hier in Almere-city had ik het promo cd'tje van Kyran J. even beluisterd en wat is dat een lekker cd'tje kanjer!! Precies de muziekstijl waar mijn hartje de laatste tijd zo blij van word...super bedankt Kyran en Andy natuurlijk! Want ik kreeg dit cd'tje bij de kassa toen ik binnen kwam om 22.30 uur.

Door dat ge-heen-en-weer kwam ik eigenlijk maar niet “in” het feestje en heb nadat ik weer terug was veel staan kletsen met de leukste garderobe juffies totdat ik plots merkte dat alle party peepz zich verzamelde aan de voet van de dj booth trap. En ja hoor, daar was de ster van de avond die ons beloofd was: Eller van Buuren!!! WAUWWWWW….wat was dat een GEWELDIGE optreden van deze man met elektrisch gitaar. Het was een samenspel met dj Joop! en wat klonk dat meer dan goed.

Met echt alle feestneusjes aan zijn voeten speelde deze kanjer Imagine live on gitar! Nou ik zat er meteen hélémaal “in” en heb zalig me staan springen met alle anderen. Ik kende deze man nog niet maar hij heeft er absoluut een fan bij!!! Klik maar eens op onderstaand linkje!

Het optreden van Eller van Buuren duurde geloof ik een half uurtje maat wat een spetterend half uurtje was dat! HE-LE-MAAL GE-WEL-DIG!!!!! Nadat deze super artiest weer was hervatte Joop! zijn set en begon wat steviger te draaien. Zalig, ik ben wel van het steverigere werk.

Er waren ook nu weer meer feestneusjes aanwezig die voor de 1ste keer club Eindelijk Weer hadden gevonden en waren meteen enthousiast. Ik heb er een paar ontmoeten en mee gesproken en het was voor hen zeer zeker niet de laatste keer dat hier een dansje kwamen maken. Helemaal top toch? Deze In Touch with Your Friends was niet zo druk als verwacht maar dat boeit eigenlijk niks. Als iedereen het naar de zin heeft dan is het aantal helemaal niet belangrijk. Ik hoorde of eerlijk gezegd las net pas in de opmerkingen onder dit feest dat er giga files stonden op zowel de A1 als A27 richting de polder!! Dat had ik even niet mee gekregen. Jeee, wat vervelend! Dan is het helder waarom het rustiger was dan verwacht en dan is het extra te waarderen dat de feestneusjes die de file ellende wel hebben doorstaan heerlijk uit hun dakkie zijn gegaan! Andy, ondanks deze domper heb je niks laten merken en is jouw In Touch with Your Friends gewoon TOP feessie geworden...RESPECT!

Er stonden natuurlijk nog meer dj s in de line-up en dat waren dj Ko-c en dj Santito. Dj Quinten kon door omstandigheden niet komen draaien en Ko-c heeft zijn plaats waargenomen. Quinten stond dus ook in de beruchte file en heeft samen met de organisatie besloten om door te rijden naar zijn volgende feest waar hij moest draaien. Heel professioneel opgelost dat Ko-c spontaan is gaan draaien, super gedaan kanjer! Als waardige en super lekkere afsluiter draaide dj Santito een spetterende set waarbij ik niet stil kon staan, echt niet! Ik heb mijn allerlaatste…echt allerlaatste energie die ik nog over had na al die (bed)rust uurtjes thuis helemaal gegeven toen hij gebaarde, kom hier staan!! Nou, ik heb dus zalig staan dansen NAAST deze topper zijn booth! Wauw…..helemaal leuk! Zo kon ik ook eens zien wat een dj ziet als hij de zaal inkijkt tijdens zijn kunsten achter de draaitafel. Wat een gaaf gezicht was dat. Het was niet zo druk maar degene die er nog waren gingen, net als ik, helemaal uit hun plaatje! Jerry Mc J zweepte Santito en zijn publiek telkens weer op tot hogere sferen en dat voelde fantastisch. Het was wel bloedheet onder die lampen daar boven de booth zeg, respect voor alle dj s want het is vet zweten daar heb ik gemerkt. Mijn outfitje plakte ook geheel vast aan mijn lijffie en mn haren in coupe “pannenkoek op ’t hoofd”, haha! Maar ook nu, boeit me niks, ik het helemaal naar m’n zin op dat moment.

Ik heb het niet volgehouden tot het einde van zijn set want mijn energie was toch sneller dan verwacht helemaal opperdepop. Ik heb het nog lang volgehouden vind ik zelf na mijn ziek-zijn dus ben halverwege deze super set van Santito naar huis gegaan. Er was geen stukje van mijn outfitje meer droog en mij haar op mijn hoofd *zucht* dat wilde ik eigenlijk niet weten dus liep heel dapper langs de spiegels zonder er in te kijken, het was gewoon de hoogste tijd. Ik ben regelrecht mijn jas gaan halen en ben met een goed gevoel naar mijn stoere bolide gelopen. Het was een bijzonder feestje, met voor mij wat ge-heen-en-weer maar heb uiteindelijk erg genoten van alle gezelligheid en veel plezier gehad met mijn oude en nieuwe party vriendjes op deze zaterdagavond. En daar gaat het uiteindelijk om.

Dank je wel lieve Andy voor alle gezelligheid en gastvrijheid. Tot heel gauw weer op je volgende feest Touch@the Sea -The feel-good Beachparty of the Year- op zaterdagmiddag 24 juni in Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Dit word zeker een spetterend feest met hopelijk heel veel zonneschijn daar op het strand!

Lieve party groetjes en een dikke zoen,

Little Star

Patricia!

-XxX-


In TOUCH with your Friends
*Like DJGuide

layer1 area