Loading...
Made In Heaven @ Eindelijk Weer
*

Deze zondag wordt dit nieuwe feestje Made In Heaven gelanceerd in de gezellige club Eindelijk Weer in Almere-city. Met wat andere opening en sluiting tijden dan we gewend zijn op de sunday’s afternoon party’s. De deuren openen nu om 17.00 uur en de grote verlichting gaat pas om 02.00 uur weer aan nadat de laatste heerlijke klanken van afsluitende dj hebben geklonken. De meningen zijn daar over verdeeld las ik al in de opmerkingen onder dit feest op partyflock want het is natuurlijk de volgende dag, de maandag,voor heel veel party peepz weer een normale werkdag en het wekkertje gaat meestal dan toch té vroeg! Dus er waren wat vraagtekens bij vooral de sluiting tijd van Made In Heaven. Maar er zijn ook genoeg party gangers die een gezinnetje hebben en die dus bijvoorbeeld nu toch nog even wat met kids samen kan eten en iets meer tijd hebben om de eventuele oppas te instrueren…denk ik! (mijn pubertjes kunnen dit godzijdankjewel nu wel alleen dus dit is gewoon een aanname van mij!) Bovendien kan je altijd eerder dan 02.00 uur het voor gezien houden. Nou lijkt het me wel moeilijk om eerder weg te gaan want we weten allemaal dat het tempo van de stijl draaien word opgebouwd in een feestje en dat het met de afsluitende dj vaak vet knallen is….iedereen kent wel zijn verantwoordelijkheden, volgens mij, voor de volgende werkdag. Weg gaan van iets wat leuk is blijft altijd moeilijk, toch? Je kijkt toch naar iets terug waar je veel plezier aan hebt beleefd…of je nou om 00.00 uur of 02.00 uur weg gaat, vind ik! Maar het blijft gewoon een gegeven dat een feestje op zondag meestal pas gaat “lopen” tussen 17.00 uur en 19.00 uur dus ik denk dat deze tijden helemaal niet zo gek zijn. Ik heb verder nog geen feestneusjes hierover gesproken na het beleven van dit heerlijke feest dus ben wel benieuwd hoe deze tijden bevallen zijn….Voor mij beviel het prima moet ik zeggen. Ik ben wel al om 01.00 uur naar huis gegaan omdat ik gewoon erg moe was en dat voelde verder heel goed voor mij. Na mijn persoonlijke topper Frencke was het voor mij welletjes. Ik had er geen moeite mee bij de wetenschap dat er nog een dj kwam draaien die de overgebleven feestneusjes nog kwam verwennen met haar sounds…Miss Wendy blijft een kanjer van een dj… maar moe is moe vind ik!

De dansvloer op dit feestje was de hele avond lekker gevuld naar mijn mening…uit betrouwbare bron (van ons lieve kassa-juffie met de mooie bruine krulletjes en stralende lach) heb ik vernomen dat er rond 20.30 uur al 250 man binnen was. En dat het écht heel gezellig was binnen. Ik kwam namelijk rond deze tijd pas aankakken deze zondag…zucht!! Ik was heerlijk op visite geweest bij 2 lieve vriendinnetjes die in Rotterdam wonen en het was er zo gezellig met z’n drietjes dat ik even te laat met omkleden was begonnen om de reis weer naar Almere te maken. Drie vrouwen bij elkaar is een heus kippenhokje hoor dus al kwebbelend, gek doen en lachend was het al snel laat namelijk. En het is wel een uurtje + rijden weer naar de polder terug, zeker met slecht weer…het regende namelijk en het was eigenlijk wel druk op de weg ook. Meestal kom ik het licht aan doen op feestjes dus was het wel even gek om wat later binnen te wandelen. Maar goed…heb ik dat ook eens meegemaakt…! Trouwens ook zo ontzettend lief waren er een paar heel lieve vriendjes die zich zorgen gingen maken omdat ik zo laat pas kwam…mn mobieltje bleef niet stil tijdens de rit naar huis, haha! Dit zijn ze niet gewend van mij…maar dank je wel hoor schatjes om die lieve zorgjes!! Voelt ontzettend goed om zulke lieve vriendinnetjes te hebben…I was on my way, sweeties!

Het was inderdaad gezellig druk en er hing een zalige sfeer binnen. Toen ik binnen kwam en mijn gewoonlijke gedag kus en knuf rondje was begonnen stond Spider te draaien en dat klonk zoals altijd weer helemaal lekker! Altijd vet uit je dakkie gaan bij deze kanjer van een dj vind ik…dus best jammer dat ik alleen het staartje van je set heb kunnen horen,Willem,volgende keer zal ik opschieten met omkleden en minder aan de klets gaan zo vlak voor een feestje!! Dan sta ik weer op het blok vlak voor je booth te knallen, beloofd! Na Spider stond Randy Katana[dj] al snel klaar voor zijn optreden. Ik was nog steeds aan de wandel en aan de klets met m’n party vriendjes want er waren weer een boel bekenden aanwezig natuurlijk en die kwamen allemaal even een kus bij me halen! Hartstikke lief allemaal…alleen had ik plots wel zoiets van…”en nu ga ik even dansen hoor, even geen kusjes meer halen bij me,please”….want Randy zijn sounds waren té lekker deze keer om aan de klets te blijven!! Iedereen weet wel dat ik altijd even de tijd neem voor een praatje en een knufkus voor alle bekende feestneusjes die er altijd zijn op ’n feestje maar ook ik wil mijn feestje vieren en na ruim een uur gedag kussen en knuffen wil ik ook maar 1 ding…dansennnnnnn!!! Lijkt me heel logisch,hahaha!
Randy draaide weer erg lekker…naar mijn mening beter dan de vorige keer bij Brand New Heaven geloof ik. Ik ben tenminste nu zalig uit mn dakkie gegaan en genoot optimaal van zijn sounds deze avond. En veel meer met mij zag ik want de dansvloer bleef lekker gevuld. Na Randy stond één van mijn persoonlijke toppertjes [dj]Ed Mission achter de booth met zijn lieve vriendin Petra naast zich…! Zij ging heerlijk uit haar dakkie naast haar kanjer (en later ook voor de dj booth) en dat is nou echte liefde he….de dj met zijn mooie meissie aan zijn zijde aan het werk om ons feestneusjes te verwennen met de leukste en lekkerste plaatjes. Ik genoot in ieder geval van dit aanblik!! Nou is er wel iets wat ik even kwijt wil….ik vind het geluid de laatste tijd wel heel erg hard staan. De muziek die elke dj ons laat horen moet natuurlijk best hard zijn omdat het dan het beste tot zijn recht komt maar ik heb toch steeds vaker dat ik mezelf amper kan horen denken, zeg maar! Ik sprak later Edje Mission even na zijn spetterende set en die zei dat als je als dj achter je booth staat dit niet in de gaten hebt, dus niet hoort. Best apart natuurlijk maar ja…hij is de dj..haha! Ik weet wel dat de dj ook knopjes heeft waar hij of zij het geluid kan regelen buiten de technici van het licht en geluid dus dat zal het “euvel” wel zijn dan. Ik heb er veel meer partygangers over gehoord dat het geluid de laatste tijd soms best een tikkie zachter kan dus ik dacht…ik meld het even in mijn reportje en misschien is er een manier om dit probleempje aan te pakken ofzo? Ik moet zelfs wel eens m’n oortjes even dicht doen anders snerpt het me te veel in mijn gehoorgangen of ik moet dan toch van die oordopjes aanschaffen…. dát lijkt me nou helemaal niks. Moet ook zonder kunnen toch? Misschien heb ik het allemaal verkeerd hoor en ligt het aan mij want tja…”ik ben ook geen 18 meer dus dan toch maar oordopjes?”….dus elke reactie/actie hierop is welkom!

Na Edje was het tijd voor mijn 1ste topper in mijn favoriete dj lijstje dj Frenckel. Ook altijd feest om deze kanjer bezig te zien achter zijn booth en nog een groter feest om naar hem te luisteren!! Ow ow ow….wat was je weer goed bezig,kanjer, ik ben natuurlijk weer heerlijk boven op het blok uit m’n dakkie gegaan! Lekker stevig gedraaid en daar hou ik wel van!! Ik heb zoals gewoonlijk weer meer dan genoten van je draaikunsten!! Dat beloofd wat zaterdag 6 maart op je eigen feestje in de organza…wat al maanden is uitverkocht!!! Heb daar nu al stiekem alweer zin in,hihihi!

Na al dat gedans en gewandel was het voor mij na Frenckel zijn set zo’n beetje einde oefening aan het worden. Ik ben toen even heerlijk gaan hangen achter in de zaal op de bankjes met een paar lieverds en iedereen weet wel wat er gebeurd als je zo aan het eind van de avond gaat zitten als je moe begint te worden…je gaat in kakken…om het maar zo met dat woord uit te drukken. Het is echt heerlijk om even uit te blazen samen met je party vriendjes, lekker achterover geleund op een bankje nog even nakletsen en tegen elkaar aan hangen maar ik heb dan toch wel snel zoiets van…wat doe ik hier nog…ik hoef niet te blijven,hoor…ik mag ook naar huis gaan!! Ik heb dus nog heel even op afstand geluisterd naar Miss Wendy en ben toen rond 01.00 uur ook heerlijk naar huis gegaan. De zaal was toen ook al redelijk leeg al stonden er toch nog meer feestneusjes dan verwacht zalig te springen op Miss Wendy haar sounds.

Ik vond het welletjes en ben mijn jas gaan halen en toen heerlijk heel rustig naar mijn huisje gereden 10 minuutjes verderop! Het was dus een heerlijk feestje…deze Made In Heaven. Ik heb weer meer dan genoten van alles om mij heen en ik denk dat dit feestje zich toch ook al op de kaart heeft gezet in partyland. Super line-up was er en volgens mij zijn de opening en sluiting tijden de meeste feestneusjes wel meegevallen. Mij in ieder geval wel want ik had er geen moeite mee om een uurtje eerder weg te gaan…je moet te allen tijde altijd eerst goed voor jezelf zorgen en naar huis gaan als je lijffie zegt…naarrrrrrrrr huis. Want moe is moe of als je nog niet moe bent….de verantwoordelijkheden van door de week zijn ook héél belangrijk!!! Weer heel erg bedankt Shir, Wim en super aardige Eindelijk Weer crew…het was een perfecte afsluiter van mijn heerlijke weekendje….

Tot de volgende keer weer met een leuk party report van een leuk feestje…

Lieve party groetjes,

Little star

Patricia!

-XxX-


Made In Heaven
*
21-02-2010Like DJGuide

layer1 area