Loading...
Awakenings, Rotterdam
*

Awakenings, 3 juni 2001 , Rotterdam

at een topfeest ! Om half twaalf kwamen we, na een korte tijd in de rij te hebben gestaan, binnen in NOW, waar techno werd gedraaid.
Bij de meeste feesten wordt de muziek langzaam opgebouwd, maar bij Awakenings heb je inderdaad geen tijd om te awaken, want de muziek is meteen op volle sterkte. Ik ging voornamelijk bij Dj Surgeon en daarna Misstress Barbara uit mijn dak, ik wist nog net dat ik bestond .
In WOW gingen we af en toe 'chillen' om er vervolgens weer helemaal tegen aan te gaan in NOW.

De sfeer was erg goed, iedereen kwam echt om te feesten en het maakte allemaal niet uit wat je deed. Het had wel iets minder druk mogen zijn. De locatie helpt natuurlijk ook mee aan een topsfeer, evenals de vele lange bars zodat je eigenlijk binnen 5 minuten altijd wel je drank had. De drankprijzen waren wel wat aan de hoge kant.
De entree was fl 50,--, en wat ik me ervan kon herinneren was een halve liter water fl 5,--, een biertje fl 6,-- en een baco fl 9,--.

Ik heb begrepen dat Now & Wow gaat verhuizen naar de hal van de monumentale VAN NELLE fabriek aan de schie, als dat zo is, dan wordt de locatie volgens mij nog beter als dat hij al is.


Awakenings
*
03-06-2001Like DJGuide

layer1 area