Loading...
19 juni 2011 - Taste-It!
*
Datum:
19-06-2011 (zondag) 1032 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 00:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Zeeweg 84
Bezoekers:
31
Organisatie:
MBG Productions
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee
Muziekstijl:
House, Techhouse, Techno
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:Taste-it! geeft droomdebuut sprankelend vervolg @ Fuel Beachclub!
*
flyer Taste-It!

The Taste-it! saga continues! Na het daverende succes van de eerste editie in Beachclub FUEL, komt Taste-it! keihard terug naar de nieuwste place to be aan de Bloemendaalse kust.

Het is altijd spannend om te verhuizen naar een gloednieuwe locatie, maar de eerste editie was strak uitverkocht en de vibe was top.
Een regelrecht droomdebuut! Zet zondag 19 juni dus met hoofdletters in de party agenda, want Taste-it! verzekert je van een avond die je nog lang bij zal blijven!

Net als eerder dit jaar zullen op 19 juni twee area’s vol geprogrammeerd staan met grote namen uit de house, techhouse en techno scene.

Alle liefhebbers kunnen maximaal genieten! En mocht het slecht weer zijn, dan wordt er gezorgd voor een volledige overdekking van beide area’s. Dus niets kan een fantastische tweede editie meer in de weg zitten!

De helden die deze keer achter de draaitafels plaatsnemen, vormen een frisse combinatie van nationale sterren en upcoming talents!

In de main area nemen gevestigde namen als Funkerman en Lucien Foort het voortouw, aangevuld met bijvoorbeeld Franky Rizardo, die met zijn producties op o.a het Defected label de laatste tijd erg hoge ogen gooit!

Maar ook top producer Dave Mayer, Alex Cruz (resident vanaf het allereerste begin!) en de altijd opzwepende percussie van Jethro Angkotta staan weer paraat voor alle fijnproevers van real house music!
De vocals komen van een prachtige verschijning, de dame met de naam die elke flyer mooier maakt: Mavis Acquah!

De tweede area is het toneel voor de meer techno en techhouse georiënteerde sound die de laatste jaren snel aan populariteit heeft gewonnen.
Op 19 juni kun je daar genieten van een unieke b2b set van Warren Fellow en Edwin Oosterwal! Zeer speciaal en garant voor het beste wat Nederland op dit gebied te bieden heeft.

De zaal wordt gecompleteerd door Mike Ravelli, de Haarlemse GZG held en Jeff Moore, die qua talent niet veel onderdoen voor de eerder genoemde klasbakken en jullie op zeer enerverende sets zullen trakteren!

Ook voor deze editie zijn speciale ladytickets verkrijgbaar, waarmee twee dames toegang krijgen op slechts één ticket voor € 17,50! De hoeveelheid ladytickets is beperkt, dus dames wees op tijd met het scoren van je ladyticket en get your ass to the beach!
Normale kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en zijn verkrijgbaar via onze vernieuwde site www.taste-itmusic.nl & alle Free Record Shop winkels.Waardering 19 jun 2011 - Taste-It!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area