Loading...
23 july 2011 - Club Cream
*
Date:
23-07-2011 (saturday) 999 days ago
Time:
23:00
Location:
 (4,7 / 5)
Street:
Festivalplein 3
Visitors:
7
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00 excl. fee Door: 15,00
Max.visitors:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Share:

Club Cream
*
flyer Club Cream

De afgelopen Club CREAM op 18 Juni, was he-le-maal de bom.

Veel gezellige partypeople, top decoratie en een supersfeer!
De crew van Luxurious Danceclub Eindelijk Weer en Club CREAM hebben het toch weer zo kunnen waarmaken dat iedereen het naar zijn zin had.

Lekker de hele avond los gaan op de vette beats en ook nog de mogelijkheid hebben om even bij te komen op de heerlijke zachte banken.

En dat kon je natuurlijk ook wel gebruiken na een zwaar dagje dansen, zweten en/of uitwaaien op het strand of gewoon om even uit te puffen van het decibelgeweld vanuit de dikke speakerset :-).

De kop is eraf en we zijn helemaal warm gemaakt en klaar voor de volgende editie Club CREAM van 23 Juli op de zaterdagavond!
We beginnen weer om 23.00 uur en tot 06.00 is er alleen maar effectverlichting, strobo, rook, lasers, mooie decoratie en een dikke line-up......

En dat is niet het enige.... Deze avond verwachten we zoveel mogelijk partypeople in het wit! Afgemaakt met wat glitters zullen we samen met het decor heel Club Eindelijk Weer in het wit laten schitteren.

Dit is de line-up tot zover.....en....we houden ruimte voor extra Top Acts….

Erik van Kleef
Miss Wendy
Funkastarz
Alex Motu
Mario Rijken van Olst
Renji

Alle avonden worden gehost door MC Yo Hans

Op de bekende sites kun je jezelf natuurlijk aanmelden als bezoeker.

Natuurlijk mag je verwachten dat er op de CREAM avonden ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Voor een beetje verkoeling worden er dan ook lekkere en verfrissende ijsjes uitgedeeld.
En...uiteraard is onze Thaise Alee weer aanwezig voor de broodnodige massage tijdens een avondje stevig dansen.

En gedanst gaat er zeker worden en wel onder leiding van onze vaste danseres Nancy die altijd vergezeld van een van haar sensuele vriendinnen een mooi aangeklede act weet neer te zetten.
Natuurlijk is er ook weer een mooie beker voor degene met de mooiste en dit geval witste en glitterendste outfit op de dansvloer.Rating 23 jul 2011 - Club Cream
*
(1 rating)
*
layer1 area