Loading...
17 juli 2011 - Carnivale - On The Beach
*
Datum:
17-07-2011 (zondag) 1005 dagen geleden
Tijd:
14:00 - 00:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Zeeweg 84
Bezoekers:
31
Organisatie:
Carnivale Group
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
7,50 excl. fee Deur: 10,00
Muziekstijl:
Techno, House , Techhouse
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Liubo Ursiny (BG)
Camiel Daamen (live)
Philip Young
Terry Toner
Rik Woldring & Tony Boogs
Tim&Ties
Ben Komor
Specker
Mind One
Maketoire & Pennypacker

Carnivale - On The Beach
*
flyer Carnivale - On The Beach

Als de zomer op zijn heetst is, dan is het strand op zijn best. Het is dan ook geen wonder dat Carnivale op zondag 17 juli uitwijkt naar FUEL in Bloemendaal voor een heerlijk zomerse strand editie.

Het concept is simpel, want dat past bij een warme zondagmiddag. 10 uur, 10 acts en verder gewoon ontspannen, feesten en genieten van het weer.

Allereerst heeft Carnivale de grote eer om Liubo Ursiny naar FUEL te halen. Deze jonge Bulgaarse resident van de befaamde Yalta club in Sofia is nog relatief onbekend in Nederland maar daar komt gestaag verandering in.

Liubo staat in zijn geboorteland bekend om zijn diepe techno en zijn even briljante als doordachte set opbouw. Kortom; de hoogste tijd om hem te introduceren bij het Carnivale publiek!

Uit Bulgarije komt ook Tony Boogs die samen met resident Rik Woldring plaats zal nemen achter de decks.
Hoewel Tony Boogs een Nederlander van geboorte is, woont hij al lang genoeg over de grens om als wereldburger te worden bestempeld.
En zijn muziek heeft zich in dezelfde lijn ontwikkeld; niet in hokje te plaatsen, maar overal op zijn plek. Helemaal op het strand.

Naast deze buitenlandse helden zijn er natuurlijk ook krachten uit eigen land opgetrommeld. Mannen die al langer meedraaien in de Nederlandse scene, zoals Terry Toner en Philip Young, maar ook leden van de jonge garde, zoals Camiel Daamen en Tim & Ties.

En om het beachteam compleet te maken zijn er de Carnivale Residents: Specker, Mind One, Ben Komor en Maketoire & Pennypacker die over de hele linie voor carnivalesque en zinderende ondersteuning zorgen.

Zondag 17 juli: tien uur zon, tien uur beats; tien uur Carnivale op het strand. Wat wil een mens nog meer? Precies!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 17 jul 2011 - Carnivale - On The Beach
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area