Loading...
18 november 2011 - Asian Lovers
*
Datum:
18-11-2011 (vrijdag) 884 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
2 159
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00
Max.bezoekers:
1.200
Dresscode:
Wit
Muziekstijl:
urban, electisch, house, hiphop, R&B
Min. leeftijd:
18
Facebook:
1 likes (shares:1, comments:3)
Deel:
Line-up:
Rufus Riley
Stevez
Nohtreya
Jay Oliveira
Waylon Pereira
Oost Indisch Doof
Kevin Bradley
Sistim Suara
MC Dan Stezo

Asian Lovers
*
flyer Asian Lovers

Op vrijdag 18 november zal 1 van de vetste edities van Asian Lovers Off Corso plaatsvinden. Net als vorig jaar willen wij Asian Lovers in the spotlight zetten met een GLOW! Een ‘Glow In The Dark’ editie wel te verstaan!

Om het beste uit de Glow In The Dark editie te halen, hebben wij jullie hulp nodig. Om te beginnen hebben wij een DRESSCODE WIT. Daarnaast hebben wij jullie feestsfeer nodig en natuurlijk alle extra’s die jullie hebben om Glow In The Dark ECHT Glow In The Dark te maken. Natuurlijk leveren wij ook de Asian Lovers bijdrage om het feest compleet te maken. Wij hebben in de hoofdzaal een line up waar alleen maar bekende namen van Asian Lovers in voorkomen en dat zijn niemand minder dan Rufus Riley, Stevez, Nohtreya, Jay Oliveira en Waylon Pereira.

De Lounge zal worden gehost door de mannen van Sized “Entertainment Connaiseurs against boredom”. Met die slogan weet je al dat er heel wat staat te gebeuren in de Lounge. De line up van Sized bestaat uit Oost Indisch Doof, Kevin Bradley, Sistim Suara en MC Dan Stezo.

De entertainment voor de avond wordt verzorgd door Brink Agency. Dat houdt in dat er prachtig gestylde danseressen van hoogstaande kwaliteit aanwezig zijn. Lolly’s, Chocolaatjes of wat anders?? Wie weet wat voor lekkers er dit keer op jullie wacht. Wat het ook is, de Candy boys en girls zullen ervoor zorgen dat jullie van iets lekkers worden voorzien.

Voor de mensen die de avond in meer luxe willen doorbrengen zijn er vip tafels beschikbaar. Bij een viptafel krijgt u een fles sterk naar keuze en heerlijke sushi van SUMO. Voor meer informatie of reserveringen kunt u mailen naar info@asian-lovers.nl

ASIAN LOVERS - GLOW IN THE DARK
Vrijdag 18 november
Tijden: 23:00 - 5:00
Tickets: €15,- (doorsale only)
Line-up: Rufus Riley, Stevez, Nohtreya, Jay Oliveira, Waylon Pereira
Toegang: 18+Nieuws / Verslagen
*
02-11-2011Asian Lovers
Waardering 18 nov 2011 - Asian Lovers
*
(0 waarderingen)
*
*
layer1 area