Loading...
21 july 2011 - Lovestar
*
Date:
21-07-2011 (thursday) 1402 days ago
Time:
19:00 - 23:30
Street:
Themistokleous 5
Visitors:
0
Organiser:
Starbeach.tv
Share:
Line-up:
Alter Ego:

Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Billy the Klit
Pharaonic (winner Star Beach Contest)
MC Roga

International Harddance Sessions:

Phil York
Alex Kidd (GB, Defqon, Gatecrasher)


Star Beach Chersonissos presenteert line up zomer 2011
*

Published: 13 April 2011

De artiesten zijn bevestigd, de contracten zijn getekend, en de tickets zijn geboekt; De line-up is zo goed als rond voor Star Beach 2011! Drie keer in de week trakteert Star Beach in Chersonissos, 9 weken lang meer dan 60.000 bezoekers op de beste Nederlandse club dj’s van het moment. Ook komen er nog een aantal internationale grootheden bij op 2 of 3 verschillende extra avonden in het hoogseizoen, maar dat houdt Star Beach nog even geheim!

Tickets
We raden je aan om een week passepartout á 45 euro te kopen om in een week alle feesten bij te kunnen wonen. Een passe-partout geeft je toegang tot 1 keer Beachflirt (maandag), 1 keer Lovestar (donderdag) en dan natuurlijk 1 keer de SLAM FM Beachparty op vrijdag. Voor iedere aankomstdag zijn er online passepartouts beschikbaar.

Star Beach werkt samen met Paylogic, dus de passe-partouts zijn ook verkrijgbaar in Primera winkels. Net zoals in Nederland neem je je voucher en/of ticket mee naar Star Beach in Chersonissos. Daar wordt hij gescand en krijg je je bandje om die geldig is voor Beachflirt, Lovestar en de Beachparty.

Losse kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij 1 van de Star Beach ticketsellers in Chersonissos en kosten 25 euro per stuk. Aan de deur bij Star Beach zelf zijn ze 35 euro. Wees dus gewoon slim en koop ze in de voorverkoop op de officiele (Nederlandse) site van Star beach; Starbeach.tv of Starbeach.nl

Beachflirt (iedere maandag op Star Beach Chersonissos)

Beachflirt

Iedere maandag is er Beachflirt van 27 juni tot 22 augustus. Vergeet niet witte kleding mee te nemen, want dat is verplicht op Beachflirt! Beachflirt is een exotische, sexy en hete avond met heerlijke house, tech-house en club

Area 1: White Stage
Op de ‘White Stage’ heeft Star Beach top acts als Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Quintino, Leroy Styles, Nicky Romero en anderen op rotatie. Beachflirt is het bekendste Nederlandse feest in het buitenland, en niet zonder reden! Hier moet je zeker bij zijn !

Area 2: Real el Canario presents: ‘Beat This!’
Vanaf 11 juli tot 15 augustus als het hoogseizoen is aangebroken, gaat er nog een extra area open, die de hele zomer gehost wordt door niemand minder dan Real el Canario met zijn concept ‘Beat this!’ Van Daft Punk tot Bob Marley, de geilste latin platen tot de klappers van nu; Real el Canario neemt je mee op een muzikale droomreis onder de sterren! Deze stage zal weer druk bezocht worden door de meest prachtige dames.. Jammie!!


Lovestar (iedere donderdag op Star Beach Chersonissos)

Lovestar

Lovestar, Alter Ego gooit het over een andere boeg. Vies, stout en een wat heftigere sound is het devies tijdens Alter Ego. Ff lekker los, jezelf totaal laten gaan zonder schaamte, dat is wat Star Beach graag van iedereen ziet. De één komt verkleed, de ander doft zich over the top op; we don’t care.. LOSS!

Area 1: Alter Ego
Vanaf 30 juni tot 25 augustus kun je op de Alter Ego Stage Vato Gonzalez, Billy the Klit, La Fuente, Dyna en anderen vinden. Dirty House, Eclectisch, van hak op de tak of hoe je het ook noemen wilt, van begin tot eind in razend tempo zul je alle zomerplaten voorbij horen komen!

Area 2: International Harddance Session
Voor diegene die nóg een tandje verder wil kan van 14 juli tot 11 augustus zijn vingers aflikken bij AREA 2, genaamd: ‘International Harddance Sessions’ gehost door onze eigen Fausto en diens Britse vriend Phil York, met gasten als Alex Kidd, Artento Divini en Alberto V.
Star Beach wil nog wel benadrukken dat het een Harddance/Hardhouse stage betreft en géén Hardcore/Hardstyle stage. Het blijft dus ‘LOVE’ maar dan met een heftiger randje!

Star Beach pre-party in Vroeger, Bloemendaal
Vergeet niet nog even naar Beachclub Vroeger te komen op 15 mei, waar Star Beach een über-line up presenteert met o.a. Hardwell, Vato Gonzalez, Billy the Klit, Quintino, Leroy Styles, Dyna, Addik, Stefan Vilijn, Mitch Crown, Silky Bastard, Roga en Aldair Silva. De ultieme pre-party voordat je naar Chersonissos gaat of ooit wilt gaan, of een hele late after als je al een keer naar Star Beach bent geweest in het verleden! ;-)

Verkoop van early birds á 7 euro eindigt op 17 april om 23:59. Check www.starbeach.tv voor meer info!Rating 21 jul 2011 - Lovestar
*
(0 ratings)
*
Twitter starbeachtv
*More

layer1 area