Loading...
2 juni 2011 - Citymoves Den Bosch
*
Datum:
02-06-2011 (donderdag) 1051 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 22:00
Straat:
Oosterplasweg
Bezoekers:
10
Organisatie:
Alda Events
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 17,50
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Citymoves Main Stage:
Bjorn Wolf, Funkerman, Hardwell, Erick E, Marco V, Sunnery James & Ryan Marciano

Citymoves L!ve Stage:
Waylon, Partysquad, Hermes House Band, Joshua, Mr Z en Madness, Dreamcast


Stadsfestival citymoves komt naar jou toe dit seizoen
*
Stadsfestival citymoves komt naar jou toe dit seizoen

Het nieuwe festivalseizoen staat weliswaar nog in de knop, maar de bloeiperiode heeft zich al aangekondigd met een heerlijk lentezonnetje. Het reizende stadsfestival Citymoves, georganiseerd door ALDA Events, zet momenteel de puntjes op de i van een toer langs Leiden, Alkmaar, Den Bosch en Zwolle. De mooiste plekjes in jouw stad vormen namelijk ook dit jaar het vertrouwde decor voor onze feestelijke stedentrip, met DJ’s op de mainstage zoals Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano en op de Live stage een aantal bekende popartiesten - van Alain Clark tot Partysquad. In plaats van de feestvreugde zelf achterna te moeten reizen, komt de Citymoves karavaan gewoon bij jou thuis op visite. Met Ford als nieuwe hoofdsponsor laat het stedenfestival onder de noemer ‘Citymoves is moved by Ford’ de motoren brullen en de banden roken op de diverse podia. Met een grotere bezoekerscapaciteit, nóg meer acts en uitstekende bezoekersfaciliteiten zijn de komende vier edities een niet te missen kans om voor een zacht prijsje keihard te feesten.

Citymoves Leiden, 30 april
Koninginnedag Leiden is nooit meer hetzelfde geweest, sinds Citymoves de mooiste feestdag van het jaar kwam opleuken in de historische Sleutelstad. De traditionele kick-off van de landelijke Citymoves tournee vindt voor de zevende keer plaats in de achtertuin van Armin van Buuren, die zijn thuisbasis tijdens de komende editie weer in een oranje gloed gaat zetten.

De onbetwiste nummer één van de wereld deelt het podium tijdens deze gratis happening op de Garenmarkt met superhelden Sunnery James & Ryan Marciano, die eveneens tot de betere feestjesbouwers van ons land horen. In Charge koning Marco V, House grootheid Erick E en jong talent Randy Collé maken het muzikale plaatje compleet op deze feestelijke dag in naam van Hare Majesteit de koningin.

Citymoves Alkmaar, 22 Mei
Op 22 mei gaat Citymoves op audiëntie in het schilderachtige Alkmaar, waar het muzikaal alles behalve naar kaas zal ruiken. Na een jaartje afwezigheid trekken we de opgaande lijn van de druk bezochte edities in 2008 en 2009 in een vloeiende lijn door naar boven. Na een jaartje afwezigheid is Citymoves terug in de Noord-Hollandse Kaasstad, waar op het evenemententerrein Alkmaar een bom van een line-up gepland staat.

Citymoves Den Bosch, 2 juni
In 2008 beleefde Citymoves een geslaagde première in Den Bosch, waarna een warme band met de hoofdstad van Brabant ontstond. Vorig jaar Hemelvaartsdag zorgden o.a. de Haagse rockband Kane, Armin van Buuren en Amazone ruiters Sunnery James & Ryan Marciano voor een uitzinnige sfeer. Het stadfeest op de bekende Pettelaarse Schans in ’s Hertogenbosch op 2 juni gaat tijdens de vierde editie van Citymoves in de overtreffende trap.

Citymoves Zwolle, 11 september
Voor het derde jaar in successie maakt het Citymoves circus een tussenstop in Zwolle, waar de bezoekers in 2010 verwend werden met een breed muziekprogramma van dance en pop. Park de Wezenlanden vormt ook op 11 september wederom de locatie waar het stadse festival Citymoves in al zijn hevigheid gaat losbarsten.

Prijzen en tickets
Het feest in Leiden is gratis, maar kaarten voor Citymoves in Alkmaar, Den Bosch en Zwolle kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur. Voor dit luttele bedrag schaf je een entreebewijs aan dat recht geeft op een onbetaalbaar goede line-up en uitstekende voorzieningen op het terrein. De leeftijdgrens is 16 jaar en bij twijfel kan legitimatie worden gevraagd.

Voorzieningen
Om bezoekers het gevoel te geven deel uit te maken van een volwaardig festival heeft de organisatie veel aandacht besteed aan de voorzieningen. Er zijn diverse horeca, toiletten en pinautomaten aanwezig om iedereen op zijn wenken te kunnen bedienen.

Citymoves website
Voor overige informatie over de Citymoves tour langs Leiden, Alkmaar, Den Bosch en Zwolle kun je terugvinden op de website. Op www.citymoves.nl kun je de laatste nieuwtjes en updates teruglezen, maar tevens een kaartje kopen. Meld je hier ook aan voor Hyves, Facebook, YouTube en Twitter!Waardering 2 jun 2011 - Citymoves Den Bosch
*
(3 waarderingen)
*
Twitter Citymoves
*meer

layer1 area