Loading...
17 april 2011 - Pinkzondag
*
Datum:
17-04-2011 (zondag) 1497 dagen geleden
Straat:
Rodezand 36
Bezoekers:
1 0
Organisatie:
Cinema
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
DJ Miss Monica & MC Miss Bunty en Roberto Feness


Extra info
*
Ben jij openminded? Kom naar een zondag geheel in stijl met achter de draaitafel de enige echte holland's leading female DJ Miss Monica&MC Miss Bunty

Pinkzondag
*
flyer Pinkzondag

Gepubliceerd: 13 april 2011

Be who you want to be, elke 3de zondag van de maand @ Trojka Pink Zondag in het stijlvolle Cinema in Rotterdam, de clubavond voor openminded Nederland.

Resident STEREO DIVAS : DJ Miss Monica en vocaliste MC Miss Bunty, zorgen elke editie voor de feestelijke sounds en de muziekale belevenis.

Dit dynamische duo weet hoe zij haar publiek moet verwennen en staat garant voor een muziekale trip vol energie met funky grooves, spetterende party beats.

Als Holland’s leading female DJ weet Miss Monica hoe te entertainen en Miss Bunty staat als vocaliste internationaal op de kaart en heeft haar eigen releases op bv. Defected.
De grande dames worden bijgestaan door Trojka Pink, dé roze vodka likeur. Het is een mix van driemaal gedistilleerde vodka met aardbeien en frambozen.

De avond begint om 22.00 met DJ Roberto Feness. Als resident van Club Cinema weet hij de sfeer neer te zetten met zwoele en sexy house sounds. Reserveer alvast jouw eigen privé-tafeltje om in “the mood” te komen.

Entertaiment Extravaganza wordt verzorgt door “Niemand Cake” ; deze excentrieke heer en introverte dame zullen, naast hun eigen shows, wederom om 01.00 de Pink rozen gaan uitdelen! Ga jij een roos geven of ontvangen?

Kom dansen en sjanzen op deze avond extravaganza waarbij het ingeslapen Rotterdam weer zal ontwaken. Met muziek en entourage om tot in de vroege uurtjes helemaal los te gaan!

Reservering van je eigen VIP tafel is mogelijk. Eventueel met met champagne en/of een 3 gangen-menu als starter van deze sexy avond, voor een complete avond.

Cinema Rotterdam is the place to be, De Club waar je geweest moet zijn in hartje Rotterdam. De uitstraling en ambiance is sfeervol en uniek in het Rotterdamse uitgaansleven, waar eten, drinken en dansen een nieuwe dimensie geven aan jouw avondje stappen.Nieuws / Verslagen
*
13-04-2011Pinkzondag
layer1 area