Loading...
7 augustus 2011 - Dancetour Apeldoorn
*
Datum:
07-08-2011 (zondag) 1385 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 22:00
Locatie:
Straat:
Marktplein
Bezoekers:
1 0
Prijs:
Gratis
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Time-table:
13:00 - 14:30:
Ludovika
14:30 - 15:00:
DJ Knock Out winnaar Tiako
15:00 - 16:30:
Leon Bolier
16:30 - 18:00:
Sunnery James & Ryan Marciano
18:00 - 20:00:
Sander Kleinenberg
20:00 - 22:00:
Vato Gonzalez en MC Tjen
Hosted by:
MC Stretch


Dancetour ‘bringing people together’!
*
Dancetour ‘bringing people together’!

Gepubliceerd: 18 maart 2011

De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is voor Dancetour. Stichting Dancetour komt dit jaar naar 12 steden door heel Nederland van Pasen tot begin september. Ook dit jaar beloofd het weer een groot feest te worden. Dancetour is niet alleen een gratis toegankelijk dance evenement met top DJ´s zoals Afrojack, Marco V, Sunnery James & Ryan Marciano en Quintino, maar brengt jongeren en jong volwassenen samen. ‘Bringing people together’ is waar het allemaal om draait en in dit kader worden diverse projecten georganiseerd in samenwerking met jongenorganisaties, ROC- en HBO opleidingen.

Evenement
Het evenement Dancetour is de hoofdactiviteit van het concept ‘bringing people together’ en vindt ook dit jaar weer plaats van Pasen tot begin september. Door de vette beats van de top dj’s en de goede sfeer op het terrein bezochten in 2010 bezochten ruim 132.000 bezoekers het evenement. Doordat het een gratis toegankelijk evenement is, is het publiek erg divers. Dancetour vindt dit jaar achtereenvolgens plaats in de steden: Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Breda, Roosendaal, Maastricht, Leeuwarden, Goes, Apeldoorn, Eindhoven, Tilburg en Doetinchem.

DJ Knock Out
Stichting Dancetour organiseert dit jaar wederom een DJ Knock Out in elke stad voor beginnende DJ’s. Tijdens deze contest kunnen zij hun mixtape insturen naar Dancetour en worden er vier finalisten gekozen. Deze vier finalisten strijden uiteindelijk tijdens de live DJ Knock Out in een lokaal poppodium om een plek in de line-up van het Dancetour evenement in hun stad.

Dancetour projects
Naast de DJ Knock out worden nog meer projecten georganiseerd in samenwerking met lokale jongerenorganisaties of ROC- en HBO opleidingen. Dit zijn bijvoorbeeld een Mixperience, dit is een DJ workshop onder professionele begeleiding, ROC studenten beveiliging lopen stage bij het beveiligingsbedrijf op het evenement en een activiteitendag georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast worden er via de plaatselijke afdeling van jeugdzorg of een jongerenorganisatie jongeren ingezet om mee te helpen met de op- en afbouw van het evenement. Voor deze jongeren is dit een leuke ervaring en meteen een stap richting regulier werk.Overige data Dancetour
*
Waardering 7 aug 2011 - Dancetour Apeldoorn
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Dancetour
*meer

layer1 area