Loading...
8 april 2011 - Mood Elevator
*
Datum:
08-04-2011 (vrijdag) 1505 dagen geleden
Tijd:
23:00
Straat:
Oudegracht 245
Bezoekers:
0
Prijs:
12,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Robag Wruhme, Rainbow Arabia, Pitto, Moraalridder, Brent Roozendaal


Mood Elevator
*

Gepubliceerd: 23 maart 2011

De lente staat voor de deur, reden voor Mood Elevator om flink uit te pakken en haar clubavond met nieuwe impulsen, variëteiten en veel liefde in een nieuw jasje te steken.

Tijdens de editie van 19 februari hebben de bezoekers al een voorproefje van Mood Elevators nieuwe vorm gekregen met het tryout concert van Pitto’s te verschijnen album “Objects in a mirror are closer than they appear“.

Mood Elevator wil deze lijn doortrekken en de bezoeker een totale muziekervaring bieden die verder gaat dan alleen een clubavond.
De komende edities zullen dan ook allemaal van start gaan met een live concert waarbij de oren alvast kunnen worden gestreeld.

Deze editie zal geheel in het teken staan van Kompakt, het roemruchte label uit Keulen. Van dit label zullen Rainbow Arabia (US) en Robag Wruhme (DE) acte de presence geven. Het uit Los Angeles afkomstige Rainbow Arabia heeft in februari op Kompakt haar nieuwste album “Boys and Diamonds“ uitgebracht dat met veel lovende kritieken is ontvangen.
Aanvang voor het concert van Rainbow Arabia is om 23:00u stipt dus wees er vroeg bij.

Robag Wruhme heeft de afgelopen jaren samen met zijn broer als de Wighnomy Brothers naam en faam gemaakt door hun lange, legendarische en door flessen Wodka beïnvloede, back2back DJ-sets. Sinds enkele maanden draait Robag Wruhme vooral solo zodat hij nog meer vrijheid heeft voor zijn onmiskenbare platenkeuze.
En met succes, want dit heeft geresulteerd in de uiterst goed ontvangen mixcompilatie Wuppdeckmischmampflow die begin dit jaar op Kompakt werd uitgebracht.

Naast al dit Kompakt-geweld kan de bezoeker vertrouwen op het vaste team van Mood Elevators Pitto, Brent Roozendaal, Moraalridder en VJ Vingerverf.

De lobby zal ditmaal worden gehost door underground vrijdagmiddagborrelclub De Cultuurreceptie. Naast vaste waarde da_renzo zullen Janszoon, Wildebras, Derek zwarts en Tuut Chips hier voor het nodige vertier zorgen. Voor de vaste bezoeker van Mood Elevator is het opletten geblazen want deze editie vindt plaats op vrijdag- in plaats van op de welbekende zaterdagavond.

Pak die lentekriebels, trek je lentepak aan en kom op vrijdag 8 april naar de Kompakt Concert & Club Night van Mood Elevator!Nieuws / Verslagen
*
23-03-2011Mood Elevator
layer1 area