Loading...
9 april 2011 - Welcome To The Future Presents Leftroom Labelnight
*
Datum:
09-04-2011 (zaterdag) 1504 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,7 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 17
Bezoekers:
0
Prijs:
13,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
530
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Matt Tolfrey (leftroom, Uk), Pablo Cahn (zoo Ibiza, Co), Dorine Dorado

No Way Back:

San Proper, Tom Trago, Young Marco


Welcome to the future invites leftroom, met matt tolfrey & pablo cahn
*
flyer Welcome To The Future Presents Leftroom Labelnight

Gepubliceerd: 9 april 2011

In de aanloop naar het vijfde Welcome to the Future-festival (zaterdag 6 augustus, het Twiske, bij Amsterdam) geeft WTTF nog drie feesten in Studio 80, waarin alvast wordt vooruitgeblikt op de jaarlijkse open air-editie.

De eerste van de 3, op zaterdag 9 april, staat in het teken van het Britse LEFTROOM-label van MATT TOLFREY. Dit voorjaar viert Leftroom zijn 5-jarige jubileum met een compilatie-album en een tournee langs coole Europese clubs als Watergate (Berlijn), Fabric (Londen) en Studio 80 in Amsterdam.

Tolfrey, die vorig jaar al debuteerde in de 80 toen hij back to back draaide met Heidi, startte Leftroom in 2005 in het Engelse Nottingham. Drie jaar later, in 2008, verhuisde naar Londen, waar hij sindsdien woont en werkt. Leftroom liet zich in eerste instantie inspireren op de Berlijnse minimal, maar ontwikkelde in de loop der tijd een eigen sound, waarmee het uitgroeide tot een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Britse tech-house. Behalve releases voor zijn eigen label, heeft Matt Tolfrey ook tracks uitgebracht op onder andere Cocoon, Crosstown Rebels en Get Physical. Zowaar niet de minste labels! Tolfrey neemt voor de Leftroom party in Studio 80 ook de van oorsprong Colombiaanse dj PABLO CAHN mee. Cahn is een van de grote nieuwe talenten van de Britse tech-house, met residencies in onder andere Zoo Project in Ibiza en de Like That-feesten in Londen. Hij maakte in de afgelopen jaren niet alleen platen voor Leftroom, maar ook voor onder andere 8Bit en Cadenza.

Net als bij de vorige editie van Welcome to the Future in Studio 80 (het uitbundige, uitverkochte feest rond de 17e verjaardag) wordt het programma in de grote zaal gecomplementeerd door WTTF resident DORINE DORADO, die de laatste maanden geweldig op dreef is en natuurlijk ook weer op het festival van de partij is.

De tweede zaal staat opnieuw in het teken van Rush Hour, met dj’s YOUNG MARCO, SAN PROPER en TOM TRAGO. Dit trio – vertegenwoordigers van de linkervleugel van de Amsterdamse underground - bouwde in februari een compleet eigen feestje in de 80, waarbij het dak er finaal af ging. Tom Trago staat dit jaar ook voor de tweede maal op het Welcome to the Future-festival. Van deze talentvolle Amsterdamse dj-producer verschijnt deze maand ook zijn tweede album ‘Iris’, waaraan een hele lijst beroemdheden hun medewerking verleenden, onder wie San Proper en houselegendes Romanthony en Tyree Cooper.Waardering 9 apr 2011 - Welcome To The Future Presents Leftroom Labelnight
*
(0 waarderingen)
Agenda Welcome to the Future
*
*
layer1 area