Loading...
11 june 2011 - Pleasure Island
*
Date:
11-06-2011 (saturday) 1043 days ago
Time:
13:00 - 23:00
Location:
 (4,1 / 5)
Street:
Java eiland
Visitors:
35
Price:
45,00 excl. fee
Music Style:
classics, club, eclectic, electro, house, minimal, techhouse, te
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Share:

Pleasure island - Rock the boat
*
flyer Pleasure Island

Op zaterdag 11 juni meren Crazyland en Art of Dance weer aan bij de Javakade in Amsterdam. Deze unieke locatie zal dan weer worden omgetoverd in een waar Pleasure Island. Een volle dag genieten met alleen de beste beats en prikkelend entertainment met de skyline van Amsterdam als decor.

Unieke Locatie
Vorig jaar keerde Pleasure Island na een afwezigheid van 3 jaar eindelijk terug weer naar daar waar de roots liggen: het Java Eiland in het hart van Amsterdam. Nergens anders in Nederland kun je deze zomer dansen op een eiland midden in de stad. Omgeven door water en met een fenomenaal uitzicht op onze hoofdstad vormt het Java Eiland de perfecte locatie voor Pleasure Island – Rock the Boat!

Rock the Boat
Net als vorig jaar zal de Kop van het Java-Eiland weer worden ingedeeld in vijf area’s. Uiteraard is er een Mainstage met een zeer sterke line up. Zullen Crazyland en Expornstar beiden een grote tent rocken en zal de Supperclub Cruise je de kans geven rond te varen over het Ij onder het genot van dikke beats. De invulling van de area’s zal zeer binnenkort bekend worden gemaakt. We gaan het Java Eiland weer rocken dit jaar!

Blijf op de hoogte!
De Pleasure Island crew zal snel wereldkundig maken welke artiesten je zullen entertainen op 11 juni. Houd hiervoor onze sites goed voor in de gaten en sluit je aan op Facebook!

VIP Cabana’s al uitverkocht
Voordat de kaartverkoop was gestart zijn er in het bookingscentrum van de Pleasure Island Cruise al zo veel aanvragen voor een VIP cabana binnengekomen dat deze arrangementen niet meer beschikbaar zijn! Wél kun je Pleasure Island met een luxer randje beleven door een VIP ticket aan te schaffen.

Kaartverkoop
Tickets voor Pleasure Island zijn vanaf nu hier verkrijgbaar , op deze site , www.crazyland.org , alle Primera winkels en binnenkort op de vernieuwde Pleasure Island website. De prijs van een ticket bedraagt €45,00 (ex. Fee) en €65,00 voor een VIP ticket. Als VIP heb je recht op een VIP entrance, VIP kluisje en toegang tot het VIP deck.Rating 11 jun 2011 - Pleasure Island
*
(11 ratings)
*
Twitter Official_MOH
*More

layer1 area