Loading...
3 july 2011 - Click Festival official after
*
Date:
03-07-2011 (sunday) 1420 days ago
Time:
15:00 - 00:00
Location:
 (4,1 / 5)
Street:
Zeeweg 94, tent 7
Visitors:
0
Price:
12,50 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Share:


Click Festival official after
*
flyer Click Festival official after

Published: 29 June 2011

Geen ontkomen aan CLICK deze zomer. Met alweer 2 topedities CLICK at the Beach achter de rug met openluchtsets van o.a. artiesten als Secret Cinema die nu al de boeken in gaan kijkt de organisatie vooruit naar het weekend van het jaar.

Tijd om dan bij te komen van het eerste CLICK Festival de voorgaande dag is er letterlijk niet. Zondag 3 juli is de eerste echte strandclub van onze Hollandse kust, Woodstock in Bloemendaal aan Zee, weer het decor voor een nieuwe editie CLICK at the Beach met Johnny D LIVE, Remy, Wouter de Moor, Philip Young en Vincenzo de Bull.

Een editie met een intieme selectie artiesten die de blote voeten tot lang na zonsondergang in het zand en in beweging zullen houden.

Perfect in de flow van behoorlijk feest op het strand zijn de live geluiden van Johnny D. Johannes Debese gaat met zijn sets en producties op thuislabel Oslo en andere sophisticated labels als Cécille, 8bit en Deep Vibes vanuit het zuidwesten van Duitsland de hele wereld over en heeft met zijn sound de tegenwoordig toch al verdunde stijlverschillen tussen house en techno eigenhandig weten te verkleinen.

Debese onderhoudt nauwe banden met Nederlandse artiesten als Lauhaus en Boris Werner. Artiesten die dezelfde muzikale disciplines nastreven als hijzelf. Verwacht house, gestaafd op de principes van techno in een continue warme energiestroom van elektronische geluiden met percussie, verfijnde vocal-samples en bovenal een ziel.

Tijdens dit bijzondere weekend kan resident Remy niet ontbreken op deze intieme At the Beach editie. Remy is een van de fundamenten van CLICK (en vooral ook een van de fundamenten van de Nederlandse house) en zorgt sinds de eerste CLICK feesten voor vuurwerk op de dansvloer –en in dit geval het strand.
Remy kent zijn klassiekers, maar staat en gaat voor het totale begrip tech-house anno 2011: vol, vet, rollend, knarsend en nietsontziend.

Van het zelfde hout gesneden en niet zonder reden ook CLICK resident is Wouter de Moor. De Moor doet aan het Bloemendaalse strand waar hij goed in is, namelijk zijn publiek continue in beweging houden met zijn onuitputtelijke energie en warme technoritmes. Tijdens CLICK altijd een winnaar, maar aan de kust met een vaste schare aan liefhebbers en een feestelijke achterban gaan hij en het publiek met hem in de 6de versnelling met een lach op het gezicht en de handen in de lucht.

Vincenzo de Bull doet daar niet aan onder. Deze toegewijde vakman en sinds het eerste uur een vast onderdeel van de CLICK familie staat voor geraffineerde house en gaat koersvast naar zijn doel met ruige en sexy sets zonder poespas. Een stralende bonk energie achter en daarmee ook voor de decks bij Woodstock.

Geboren entertainer en liefhebber van kwaliteitsgezelligheid is Philip Young. Geen onbekende voor CLICK bezoekers en in de toonaangevende Amsterdamse clubscene een graag geziene gast achter de draaitafels en achter de schermen. Philip Young draait naar de principes van de oude school en heeft daarmee als belangrijkste doel simpelweg een knaller van een feest te bouwen met alle relevante platen die dat mogelijk maken. Vrouwvriendelijk los gaan met de zonnebril op en bikini aan.

Pak die bikini’s en zonnebrillen dus alvast in voor deze zomerhete en knusse editie van CLICK at the Beach. Voor de liefhebber van de betere strandfeesten wederom een must en voor de CLICK festivalgangers van de dag ervoor de beste manier om het weekend in stijl af te sluiten aan de Nederlandse kust.

Johnny D, Remy, Wouter de Moor en Vincenzo de Bull zetten hun op het festival gezette toon voort, Philip Young zorgt voor het verfrissende werk en nieuwe energie. Een editie met artiesten die house ademen in al zijn vormen, aan elkaar zijn gewaagd en zich als kind aan huis voelen bij strandclub Woodstock. Op papier de zondag en misschien wel het weekend die deze zomer gaat bepalen.

Tot aan de kust.News / Reports
*
layer1 area