Loading...
6 april 2011 - Volvo Snowbombing 2011
*
Datum:
06-04-2011 (woensdag) 1508 dagen geleden
Locatie:
Mayrhofen
Straat:
Mayrhofen
Bezoekers:
0
Muziekstijl:
Dubstep, Drum & Bass, Eclectic, Hiphop, Minimal, Trance, Urban,
Deel:
Line-up:
Racket club:

Dan Le Sac
Scroobis Pip

Arena:

Serocee DJ set
Urban Nerds
Rodigan
Toddla T & Serocee
Plastician

Schlussel:

James ZabielaExtra info
*
Volvo Snowbombing 2011

's Werelds grootste muziek- en snowboardfestival!!

Valerio Zeno en DJ Michel de Hey ambassadeurs van Volvo Snowbombing
*

Gepubliceerd: 24 maart 2011

Valerio Zeno en DJ Michel de Hey ambassadeurs van Volvo Snowbombing

Nederlandse bezoekers van het grootste snowboard- en muziekfestival vertrekken voor het eerst gezamenlijk vanuit Amsterdam

Amsterdam, 21 maart 2011 – BNN-presentator Valerio Zeno en de Nederlandse DJ Michel de Hey zijn het nieuwe gezicht van Volvo Snowbombing voor Nederland.
Valerio vertrekt als ambassadeur van het grootste snowboard- en muziekfestival ter wereld, samen met alle Nederlandse bezoekers op zaterdag 2 april in een stoet van meer dan 100 auto’s uit heel Europa richting Mayrhofen.

De aankomst van deze road trip op 4 april is de officiële start van Volvo Snowbombing: een week lang internationale bands, top-dj's, theater en wintersport. Het is voor het eerst dat de Volvo Road Trip vertrekt vanuit Amsterdam.

De Volvo Road Trip is een niet-competitieve maar door muziek gedreven ‘driving experience’. Zo wordt de reis naar het sneeuw- en muziekfestival een unieke ervaring en direct het begin van het festival. Iedereen die naar Volvo Snowbombing gaat, is van harte welkom om deel te nemen aan deze road trip.

Valerio over Volvo Snowbombing
“Voor een roadtrip met vrienden kun je mij dag en nacht bellen. Helemaal als ik in een dikke Volvo s60 naar Mayrhofen mag om te snowboarden en te feesten! En met feesten heb ik het niet over 'al-bier-drinkend-de-polonaise-lopen-in-een kroeg', maar los gaan op festivalniveau met een line-up waar je U tegen zegt. Wat dacht je van Magnetic Man, Chase & Status, Fake Blood, Ms Dynamite, Skream & Benga... Ai caramba muchacho's, ik kan niet wachten!”

De deelnemers aan de Road Trip maken een stop-over in Frankfurt. Hier komen de Volvo Road Trips van de verschillende landen samen en zal de Engelse rap-sensatie en Volvo Snowbombing ambassadeur Example een exclusief optreden verzorgen. Elk land heeft zijn eigen ambassadeurs: Nederland wordt vertegenwoordigd door BNN-presentator Valerio en DJ Michel de Hey. Vanuit Engeland rijden DJ MistaJam, singer/songwriter Ed Sheeran, fitness legende Mr Motivator, musical tricksters The Cuban Brothers en The Enemy’s Tom Clarke mee.

Michel de Hey over Volvo Snowbombing
“Wat wil ik nou nog meer; the Prodigy, Carl Craig, Dixon, Henrik Schwarz en vele anderen. Als ik gevraagd word om platen te leggen met deze grootheden, dan zeg ik daar geen nee tegen. Zeker niet als daar een roadtrip naar de sneeuw in een dikke Volvo aan vastgeplakt zit. Heb ik gelijk een mooie gelegenheid om Valerio te leren hoe hij moet snowboarden! Een week lang sneeuw, zon (hopelijk!) en goede muziek; ik heb er zin in!”

Deelname aan Volvo Road Trip voor Snowbombers cadeau
Als welkomstcadeau voor de eerste Nederlandse en Belgische deelnemers, is deelname aan de Volvo Road Trip gratis. Dat is inclusief de overnachting in het 4 sterren Radisson Blu in Frankfurt. Dit geldt voor alle passagiers in de deelnemende auto’s. Het enige wat van hen wordt gevraagd, is om zich flink uit te dossen. Niet alleen de bestuurders, ook de auto’s moeten er aan geloven. Volvo is natuurlijk ook aanwezig om een sportieve en dynamische bijdrage te leveren aan deze trip. Onder andere met haar nieuwste modellen de Volvo S60 en de V60 R-Design.

Volvo en Snowbombing
De Volvo Road Trip is een onderdeel van Volvo’s wereldwijde marketingactiviteiten om het merk breder onder de aandacht te brengen in Nederland, Italië, Duitsland, België, Polen en Spanje.
Kylee Rush, hoofd Brand Engagement van Volvo Car Europe: "Snowbombing is een merk dat zich, net zoals Volvo, constant ontwikkelt. Onze waarden komen veelal overeen en dat maakt ons hoofdsponsorschap van Snowbombing een ideale match. In de ontwerpen van onze innovatieve en luxueuze auto’s staat de mens centraal. De inbreng van Volvo bij het Snowbombing-evenement staat dan ook zonder meer garant voor enorm veel extra plezier en avontuur voor de Snowbombers”.

De Volvo Road Trip en Volvo Snowbombing tonen aan dat merken middels een event naadloos op elkaar kunnen aansluiten en dat maakt het partnerschap tussen Volvo en Snowbombing een goed voorbeeld van hoe merken elkaar kunnen gebruiken om elkaars wederzijdse voordelen maximaal te benutten.

Over Volvo Snowbombing
Volvo Snowbombing is het grootste meerdaagse snowboard- en muziekfestival ter wereld en vindt plaats van 4 tot en met 9 april in Mayerhofen, Oostenrijk. Volvo Snowbombing wordt beschouwd als 'The Greatest Show on Snow' en is ook officieel uitgeroepen tot beste Europese festival*.

Heel Mayrhofen staat tijdens deze week in het teken van muziek, avontuur en extreme sporten. Op meer dan tien unieke locaties, waaronder de Volvo Ice Camp, een openluchtpodium in het bos, 3 bergpodia, een comedypodium en het grootste gekostumeerde straatfeest van Oostenrijk, genieten muziekliefhebbers en wintersporters op ruim 630 meter boven zeeniveau van topartiesten zoals The Prodigy, Fatboy Slim en Magnetic Man. Uniek in Europa!layer1 area