Loading...
24 april 2011 - Decibel Presents: 12 Hours Of Lucien Foort
*
Date:
24-04-2011 (sunday) 1490 days ago
Time:
13:00 - 01:00
Location:
Beachclub Miljonairs
Street:
Zeekant 51
Visitors:
15 0
Organiser:
TRW
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
12,50 excl. fee
Dresscode:
No Caps
Music Style:
House
Share:
Line-up:12hrs of Lucien Foort; zondag 24 april in BC Miljonairs Hoek van Holland!
*
flyer Decibel Presents:  12 Hours Of Lucien Foort

Published: 13 April 2011

Radio Decibel presenteert samen met de Rotterdamse organisatie The Real World 12 hrs of Lucien Foort! Zondag 24 april 2011 begint Lucien Foort om 12 uur ’s middags aan een twaalf uur durende liveset op het strand van Hoek van Holland. De locatie is Beachclub Miljonairs, een hippe strandtent aan de Zeekant 51. Maak je klaar voor een goed opgebouwde muzikale reis met de lekkerste house muziek.

Lucien Foort gaat al geruime tijd mee in de house scène. Op zijn 14e werd Lucien dj en scoorde al snel een wereldhit met Quadrophonia. Na dit succes werd Foort in no-time een wereldreiziger. Hij ging met z’n platenkoffer de hele wereld over, van Australië tot Argentinië. Met een flinke rugzak aan bagage weet Lucien deze 12 uur als geen ander te vullen. Hij heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt op muzikaal gebied dat hij zich wilde onderscheiden van het huidige feestklimaat. De laatste tijd krijgen dj’s amper de tijd om zich te laten zien. De meeste dj sets zijn 2 uur of korter, waar zelfs 3 kwartier geen uitzondering is. Om het publiek de ultimate Lucien Foort experience te geven is deze marathonsessie in het leven geroepen. Ben jij er ook bij?

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor 12 euro (ex fee) bij alle vestigingen van Free Record Shop en online op de website van The Real World, www.the-real-world.nl . Zoals gezegd opent BC Miljonairs om 12:00 ’s middags de deuren. Je kan de hele dag lekker eten en drinken bij Miljonairs en er is een grote parkeerplaats op loopafstand. De perfecte ingrediënten voor een geslaagde dag dus!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Lucien Foort via twitter.com/lucienfoort. Op zijn Twitter pagina krijg je niet alleen de updates vanuit z’n dagelijkse leven maar ook de laatste details van deze 12 hours of Lucien Foort. De echte Twitteraars houden #12hrsLF dus vanaf NU in de gaten! ;-)

Luister ook naar Radio Decibel en “Join the Music”. Via deze zender maak je kans op vrijkaarten en kun je terecht voor de lekkerste beats. Check www.decibel.nl voor alle frequenties en het programmaoverzicht.

Zet je zondag 24 april met dikke letters in je agenda?
IT’S TIME FOR LUCIEN FOORT!Rating 24 apr 2011 - Decibel Presents: 12 Hours Of Lucien Foort
*
(2 ratings)
*
Twitter trwevents
*

More

layer1 area