Loading...
24 april 2011 - Taste-It!
*
Date:
24-04-2011 (sunday) 1092 days ago
Time:
16:00 - 00:00
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Zeeweg 84
Visitors:
137
Organiser:
MBG Productions
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
12,50 excl. fee
Music Style:
House, Techhouse
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:Extra info
*
Gastenlijst sluit 19:00

Grand opening Taste-it! @ Beachclub Fuel zondag 24 april
*
flyer Taste-It!

Grand opening Taste-it! @ Beachclub Fuel zondag 24 april, met extra grote open air stage.

Nog slechts een paar dagen en het is eindelijk weer tijd voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren. Taste-it! zal op zondag 24 april (eerste paasdag) haar eerste editie van dit jaar aan het Bloemendaalse strand beleven. En dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Beachclub Fuel!

Op de oude plek van de BLM9 is één van de mooiste strandtenten van Nederland verrezen; deze hotspot is een zeer waardevolle toevoeging voor het strand van Bloemendaal aan Zee. En aangezien Taste-it! altijd gaat voor het beste wat het strand te bieden heeft, zal deze gloednieuwe club the place to be zijn voor alle house en tech-house liefhebbers op paaszondag 24 april!

De locatie is dus nieuw, maar op muzikaal gebied garandeert Taste-it! uiteraard het hoge niveau dat jullie gewend zijn. De line-up voor de kick-off is er dan ook één die er wezen mag! In area 1 staan Roog, Baggi Begovic, Alex Cruz, Brothers in the Booth en Denniz! Vocaal ondersteund door de charming MC Roga en op de percussie Jethro Angkotta.

In de tweede area de lekkerste Tech-house met Erick Eerdhuizen (Erick E), Edwin Oosterwal (Rejected), Mike Ravelli & Miss Melera (GZG)

Weersvoorspelling: 21 graden en zon: extra grote buiten stage
De weergoden lijken ons goed gezind voor het Paasweekeinde, de voorspelling is 21 graden met volop zon. Extra reden om groot uit te pakken met een extra grote open air stage met dik licht en geluid!

Tickets
De speciale ladytickets zijn uitverkocht. Normale tickets voor deze seizoensprimeur zijn nog wel beschikbaar en kosten slechts €12,50. Je kunt je kaartjes halen via www.taste-itmusic.nl en bij alle Free Records Shops in Nederland. Haal je ticket op tijd!Rating 24 apr 2011 - Taste-It!
*
(3 ratings)
*
layer1 area