Loading...
24 april 2011 - Katshuis ‘The Final’
*
Datum:
24-04-2011 (zondag) 1091 dagen geleden
Tijd:
21:00 - 01:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Weena Zuid 33
Bezoekers:
Max.bezoekers:
650
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Sebo K (Mobilee Recs, DE), Joey Daniel, Kadir Pelit


Catwalk Rotterdam wordt door eigenaar uit locatie gezet
*
Catwalk Rotterdam wordt door eigenaar uit locatie gezet

T/m 24 april 2011 nog open

Op de website van Catwalk in Rotterdam staat het volgende bericht:

‘Stoppen op je hoogtepunt’ is in de sportwereld een veelgebruikte term en wordt vaak gezien als iets positiefs. Als je dan het woord gedwongen ervoor zet, dan krijgt dit opeens precies de tegenovergestelde negatieve lading. En dit zeer negatieve gevoel maakt zich op dit moment meester van ons, want met pijn in ons hart moeten wij jullie vertellen dat de Catwalk binnenkort de Catwalk niet meer is. Niet omdat we er geen zin meer in hebben, niet omdat we failliet zijn maar omdat de eigenaar van de locatie (een niet nader te noemen biermerk) ons uit de locatie gooit. We zijn nog open tot en met het Paasweekeinde en daarna is het over en uit.

Bijna vier jaar is de Catwalk bezig geweest om haar muzikale filosofie uit te dragen. Een club opbouwen en je identiteit ontwikkelen kost tijd en de eerste jaren kwamen dan ook met vele ups en downs. Maar vooral het laatste jaar begon alle tijd en energie echt vruchten af te werpen. De Catwalk werd volwassen, ontwikkelde zich door tot toonaangevende club in Rotterdam, Nederland en ver daarbuiten en wist elk weekend honderden hondstrouwe bezoekers te trekken.

En precies op dat moment ontstaat er een conflict met de eigenaar van de locatie. Een eigenaar die geen flauw benul heeft wat de Catwalk precies inhoudt en daar ook op geen enkele manier geinteresseerd in lijkt te zijn en daarom besloten heeft dat de Catwalk de locatie aan het Weena moet gaan verlaten. We hebben werkelijk alles in het werk gesteld om dit te voorkomen, maar dat heeft helaas niet gebaat. We moeten onze geliefde tunnel verlaten. Dit kan het einde zijn, maar dat zou eeuwig zonde zijn. De Catwalk is de Catwalk ook zonder de tunnel. Wij stellen dan ook alles in het werk om snel weer terug te keren in de Maasstad. Hoe, wat, waar, wanneer weten wij ook niet maar we zullen er hard voor vechten.

Nog drie weekenden zijn we open en we zullen samen met alle organisaties en natuurlijk al onze uitzonderlijke resident dj’s alles in het werk stellen om dit nog drie onvergetelijke weekenden te maken.

De Catwalk bedankt alle dj’s, organisaties en betrokkenen voor de geweldig mooie jaren. Maar de Catwalk dankt vooral jullie, de bezoekers, voor de ongeevenaarde sfeer die jullie naar onze club wisten te brengen. You rock!

Love & Musicality, .CatwalkWaardering 24 apr 2011 - Katshuis ‘The Final’
*
(0 waarderingen)
*
Twitter catwalkclub
*

meer

layer1 area