Loading...
4 maart 2011 - We Are Golden
*
Datum:
04-03-2011 (vrijdag) 1142 dagen geleden
Tijd:
23:15 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
24
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:Extra info
*
early bird tot 20 feb: 10,-
presale normal: 15,-
VIP golden bracelet: 25,-
VIP all inclusive table: mail to info@goldenexclusive.nl

WeAre Golden
*
flyer We Are Golden

Op vrijdag 4 maart vindt er een exclusief house event plaats in Amsterdam. Een exclusieve nacht bedoeld voor diegene die alleen tevreden zijn met het beste van het beste, kortom: diegene die altijd voor goud gaan.

WeAre Golden is een evenement waar een vrouwvriendelijke sfeer hangt, met prachtige aankleding en oogverblindende entertainment. Een nacht met uitstekende DJ’s en een aantal top live artiesten die de DJ’s gaan begeleiden naar alle hoogtepunten van de avond.

De organisatie haalt alles uit de kast om de bezoeker tot in de puntjes te verwennen en een hoogwaardig spektakel neer te zetten.

WeAre Golden presenteert op vrijdag 4 maart een line-up die voor menig festivalganger als goud in de oren klinkt! Met trots kan de organisatie aankondigen dat niemand minder dan REAL EL CANARIO zijn gouden platen heeft ingepakt om de Escape Venue te gaan rocken met zijn zwoele en sexy sounds waar hij zo bekend om is geworden.

Mede organisatoren en het gouden producersduo Brian Chundro & Santos zullen een dubbelrol op zich nemen en prime time het publiek verwennen met hun kenmerkende latin klappers.

Rishi Romero maakt tijdens We are Golden ook zijn opwachting. Deze producer en headliner is een rijzende ster op alle grote house events. Met als hoogtepunteen eigen DJ-tour in Amerika belooft het in 2011 weer een speciaal jaar teworden voor deze topper uit Amsterdam.

De DJ’s die ook hun opwachting maken zijn: Brothers in the booth, Genairo Nvilla, MissSugaware, Dwight Brown & Sofunky en DJ Duo: Pascal Moreno & TyronKemble.

DJ’s in combinatie met live artiesten blijft een gouden combinatie-act die op een hoogwaardig event als “We are Golden” niet kan ontbreken. Het publiek wordt wederom getrakteerd op het neusje van de zalm, namelijk: SAX & KASH (Saxy MrS on saxophone & Kazzikazs on percussion)

De Golden Models zorgen voor hetnodige entertainment en VJ Rush zorgt met de nodige glitter en glamour beelden voor een visuele sensatieop Neerlands grootste indoor LED schermen.

De golden host is niemand minder dan MO MC. Deze internationale top MC begeleidt iedereen naar alle hoogtepunten van de avond.

Goudentip: We Are Golden begint vrijdag 4 maart met een early-bird voordeel actie die maar liefst 2 weken duurt!Deze kaarten zijn voor 10 euro te bemachtigen op www.goldenexclusive.nl & alle primera winkels in heel Nederland. Let op: vanaf 18februari zijn de kaarten 15 euro in de voorverkoop bij dezelfde voorverkooppunten als hierboven beschreven.

WeAre Golden presenteert zichzelf als een “Exclusive Nightlife event” Er wordt dan ook een grote VIP area ingericht waar je in stijl los kan gaan. Er zijn hiervoor speciaal golden bracelets ontworpen en deze zijn online verkrijgbaar voor 25,- per armband. Voor een volledige VIP treatment incusief: tafel, flessen drank en versnaperingen kan je een mail sturen naar info@goldenexclusive.nl . De organisatie neemt dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

Op vrijdag4 maart is het zover: Een zwoele en spannende nacht met de lekkerste latin en soulfull house muziek gebracht door bekende DJ’s. Een line-up met meer dan 15 DJ’s en artiesten die alles zullen geven om iedereen op de dansvloer te laten swingen, tot in de late uurtjes.

Om 23:00 uur openen de gouden deuren van Escape zich voor jou en al je vrienden.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 4 mrt 2011 - We Are Golden
*
(1 waardering)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area