Loading...
25 februari 2011 - Afrazoo Label Night (Culoe De Song)
*
Datum:
25-02-2011 (vrijdag) 1146 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Straat:
Van Vollenhovenstraat 15 (unit 28)
Bezoekers:
1
Organisatie:
TRW
Prijs:
10,00 excl. fee
Muziekstijl:
afrobeats,deephouse, soul, house
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Tweede AFRAZOO Label Night met Culoe de Song!
*
flyer Afrazoo Label Night (Culoe De Song)

Afgelopen kerstavond (24 december 2010) werd de eerste AFRAZOO Label Night georganiseerd in de nieuwe locatie het Pakhuis 28-29 te Rotterdam. Dit smaakte naar meer! Gezellig publiek, goede sfeer, heerlijke platen en pure liefhebbers op de dansvloer… de AFRAZOO Label Night was born! Op vrijdag 25 februari 2011 staat de volgende editie ingepland. Wat kunnen jullie deze keer verwachten van Leroy Styles’ labelnight?

Headliner van deze avond is Culoe de Song. Deze jonge grootmeester uit Zuid Afrika weet als geen ander wat het idee achter het label van AFRAZOO is. Passie, liefde, en hart voor de muziek gecombineerd met Afrikaanse klanken. Welcome to the jungle!

Culoe de Song is slechts 20 jaar oud en heeft de wereld aan zijn voeten. De Zuid- Afrikaanse DJ wordt inmiddels gezien als een van de grootste talenten die de muziekwereld rijk is. Met een eigen stijl van house muziek waarbij zijn Afrikaanse roots onmiskenbaar aanwezig zijn, staat Culoe de Song aan de vooravond van mondiale roem.

Het is lastig om een stempel te plakken op de muziekstijl van Culoe de Song. De Zuid-Afrikaan omschrijft het zelf als ‘house met een afrobeat smaakje. Voornamelijk geïnspireerd door deephouse die bekend is geworden door de clubs in Chicago en New York.’ Het komt er op neer dat de Afrikaanse invloeden dus duidelijk hoorbaar zijn. Dat kan door begeleiding van trommels of door Afrikaanse vocalen. Wat Culoe onderscheidend maakt is niet alleen zijn onmiskenbare talent voor het produceren van nummers maar ook zijn energieke voorkomen tijdens optredens. Soms geniet hij zelf nog het meest van de muziek die hij draait. En op deze enthousiaste manier win je het publiek natuurlijk al snel.

Uiteraard mag labeleigenaar Leroy Styles niet ontbreken op zijn eigen avond. Leroy heeft een super kick-off van 2011 gehad. Hij was eind Januari jarig en heeft dit in een weekend langdurig gevierd met als hoogtepunt een optreden in de Franse club Djoon te Parijs. Deze club heeft Leroy zeeën inspiratie gegeven voor het nieuwe jaar, waarin hij weer vele platen wilt gaan uitbrengen. Ook is hij van boekingskantoor geswitcht (hij is nu te boeken via ACE Agency) dus Januari mag een turbulente maand genoemd worden.

Rancido heeft op vele feesten bewezen dat hij een DJ is waar je op kan bouwen. Strakke sets, uitstekende platenkeuze en een sound die in het plaatje van de AFRAZOO Label Night past. Niet geheel onverwacht dus dat hij weer tussen de line-up staat.

Kaarten voor de AFRAZOO Label Night zijn alleen online te verkrijgen via www.the-real-world.nl . Uiteraard zal er op de avond zelf ook deurverkoop zijn. Het Pakhuis ligt op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. De deuren zullen om 23:00 openen en we gaan tot 05:00 ’s nachts door. Ben jij er de 25e van Februari ook bij? We hopen je daar te zien!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 25 feb 2011 - Afrazoo Label Night (Culoe De Song)
*
(0 waarderingen)
*
Twitter trwevents
*
meer

layer1 area