Loading...
27 februari 2011 - Tik Tak
*
Datum:
27-02-2011 (zondag) 1147 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Amstelstraat 24
Bezoekers:
4
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
AIR1:
Nizzle
Jim Aasgier
Tjoller inc.
Sem Vox

AIR2:
Valdorama & de Wesp
Rogor


GirlsLoveDJs & E&A events presenteren: TIK TAK
*
flyer Tik Tak

De nieuwe wekelijkse zondagavond in AIR.

Na een geweldige eerste maand, waar het elke Zondag afgeladen was met de mooiste boys en girls van de stad gaan we in de tweede maand van het jaar enthousiast verder. Februari is namelijk de maand van de Party’s, de maand van de liefde en de maand dat Amsterdammers massaal naar Tik Tak gaan.

Waarom
Omdat het zo natuurlijk en goed aanvoelt en omdat het voor zo’n 600 man een vaste plek is om de zondag af te sluiten. Op de eerste editie van de maand hebben we een Hush Hush classic met Jaziah en The Flexican. Jaziah opende eind januari de Bread en Butter beurs in Berlijn en staat op verschillende shows van de Fashionweek in Amsterdam. Later deze maand staan jongens als The Partysquad, Abstract, Irwan, Nizzle, Jim Aasgier en vele anderen .

Wat kan je verwachten qua sound? Een echte zondagmiddag mix van classics, hiphop, rnb, house en pop music. In de kleine zaal doen we even iets heel anders. Geen Hiphop en Pop muziek! NEIN! Daar zijn we lekker aan het rollen! Techhouse, Techno, House en andere knalplaten die worden gedraaid door jong talent. Zo staat Quentin van Honk titelkandidaat voor de Twisted DJ contest.Overige data TIKTAK
*
03-05-2014
Waardering 27 feb 2011 - Tik Tak
*
(0 waarderingen)
*
Twitter tiktakevents
*meer

layer1 area