Loading...
19 maart 2011 - SSSST!
*
Datum:
19-03-2011 (zaterdag nacht) 1526 dagen geleden
Tijd:
00:00 - 05:00   (20-03-2011 00:00 - 05:00)
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Lijnbaansgracht 238
Bezoekers:
1 0
Organisatie:
SSSSt
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee
Max.bezoekers:
450
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:Ssssst Lentekriebels verhogen de drang..
*
flyer SSSST!

Gepubliceerd: 15 maart 2011

Lentekriebels verhogen de drang naar dansen en sjansen, kijken, voelen en ervaren.

Terwijl de winter langzaam plaats moet maken voor de lente brengt Click samen met Sugar Factory een nieuw concept tot leven.
Sssst! zag in februari het levenslicht en op zaterdag 19 maart neemt Click voor het eerst onder die vlag de sikkel over en brengt een zwoel housegeluid vanuit het hart van de hoofdstad met Estroe, Wouter de Moor en Stefano Richetta. Sssst! Click!

Sssst! is een platform voor dj’s, theater, performance en warme house.

Beginnende fotografen (op dit moment is dat Marlous van der Sloot ) krijgen naast publicatie in het magazine www.suikerblog.nl de gelegenheid om te exposeren op de kunstmuur en de galerie in de rookruimte.

Op de dansvloer draaien ondertussen Amsterdamse DJ’s het geluid waar ze goed in zijn: warm, opwindend, bij vlagen smerig, diep dan wel funky en uplifting. Click zet op de deze eerste Sssst! Click! editie in stijl Estroe neer.

Estroe is een graag geziene dame achter de decks. Met haar no-nonsense attitude en professionele benadering weet ze verfijnde sets neer te zetten. Esther (Estroe) runt samen met Stefan Robbers het eigen label Eevonext en organiseert samen met collega dj’s Lin en Monica Electronica het concept Estafete, een nieuwe clubavond waarmee ze door het hele land de stemming gaan verhogen.

Tijdens Sssst! Click! doet ze het alleen en kan het publiek een fijne set van de beste house verwachten met een verfrissend vrouwelijke touch. Minder vrouwelijk, maar zeker niet minder opwindend zijn het geluid en de energie van Wouter de Moor.
Een Click artiest die al sinds de eerste Click feesten de dansvloer in zijn opzwepende greep heeft. De Moor brengt deze avond wat je van hem gewend bent. Van warme, ritmische house met ballen tot zwoele techno. Organisator en sfeerverhoger Stefano Richetta is niet alleen achter de schermen van de partij, tijdens deze eerste Sssst! Click! editie zal hij ook zelf zijn kunsten achter de decks vertonen.

Richetta draait met kennis van zaken en een flinke dosis feestervaring ongeremd fijne housemuziek aan elkaar waarmee hij de gemoederen lang in beweging zal houden.

Sssst! Click! is een spannend nieuw concept vanuit de Amsterdamse Sugar Factory. Om de maand geeft een beginnend fotograaf gezicht aan de wekelijkse avond in het speciale magazine en met werk in de club.
Daarnaast is er ruimte voor theater en performance zoals je dat, hoogwaardig vanuit een oer-urban benadering, van Sugar Factory gewend bent. Click is op dit moment een van de grootste en vriendelijkste spelers in het Nederlandse technolandschap met steevast uitverkochte edities in de Amsterdamse Westerunie, verhitte strandfeesten op Woodstock in Bloemendaal en tot voor de kort het housezusje Click Factory in dezelfde Sugar Factory.

Samen garant voor een hoogwaardig, eerlijk en vooruitstrevend feest, waar Click om de maand op in zal haken met een Click-waardige productie. Zwoel, sexy, house, zien, ervaren en dansen: Sssst! Click!Nieuws / Verslagen
*
layer1 area