Loading...
7 mei 2011 - LaDS Reunie 25 Jaar! 2nd floor CLASH reunie
*
Datum:
07-05-2011 (zaterdag) 1078 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Club Le Paris
Straat:
Kettingstraat 12B
Bezoekers:
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Deel:
Line-up:
LA DS:
Ramon

CLASH:
Marcel ToetLaDS Reunie 25 Jaar! 2nd floor CLASH reunie
*
flyer LaDS Reunie 25 Jaar! 2nd floor CLASH reunie

De populairste clubavond van de laatste 10 jaar is terug op Zaterdag 7 Mei..

Hij komt weer op veler verzoek: de -CLASH- reünie. Met de mensen, muziek en decoratie van toen.

Vooral de laatste maanden kwamen er weer mensen naar ons toe met de vraag of we weer eens de muziek van toen willen draaien, de leuke sfeer die er was en dat veel mensen dit missen.

Wie kan zich nog de tijd herinneren dat Billy the Klit Anouks Girl, girl, girl afwisselde met Michael Jacksons Beat-it en James Browns Sex Machine? Of Fedde le Grand die zijn allereerste versie van Put your hands up draaide?

Jamie Westland, Arne, Lobstar Phonk, BigBooming Bart, Marcel Toet, de altijd verrassende decoratie: kastelen, beachcruzers, Barbapappa's, live tattoo's, punk of robots. Wat hebben we niet gedaan?

Dus… voor al die mensen: lets CLASH!

Samen met de zeker zo legendarische club (avond) uit de tijd dat de house begon de LA DS Reünie op de begane grond. CLASH is op de 1e verdieping met de nieuwe rookruimte en de lounge met uitzicht op de dansvloer.

Voor wie nog nooit in Le Paris is geweest: echt een Club om een keer te zien! De mensen die de plek van De Tijd en de Jetlag kennen: alleen de pui is blijven staan. Daarachter is een compleet nieuwe club gemaakt die zich mag rekenen tot 1 van de mooiste dansgelegenheden van Den Haag en ver daarbuiten.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 7 mei 2011 - LaDS Reunie 25 Jaar! 2nd floor CLASH reunie
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area