Loading...
26 februari 2011 - Klang!
*
Datum:
26-02-2011 (zaterdag) 1149 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 09:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Timorplein 62
Bezoekers:
8
Organisatie:
Party Planners BV
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
17,50 excl. fee Deur: 22,50
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.klang.nl
Deel:
Line-up:
Area 1:
Jeff Moore, Warren Fellow, Super Flu

Area 2:
Michel de Hey, Rodriguez Jr, Taras van de Voorde

Area 3:
Jama, Jean Cedric, Lily Road, Marcus Gehring, Philip Young, Presetone (Victor Coral & Onno), Stefano Richetta, Valdorama & De Wesp, Wouter de Moor, Arjuna Schiks


Klang! met Super Flu en Rodrigues Jr.
*
flyer Klang!

Goed nieuws voor de liefhebber van warme techno en stuwende techhouse. Op zaterdag 26 februari wordt in Studio K de allereerste editie gehouden van Klang! De line-up van dit nieuwe initiatief liegt er niet om: naast het Duitse duo Super Flu en de Fransman Rodriguez Jr. is de fine fleur van het Nederlandse nachtleven vertegenwoordigd. Artiesten als Michel de Hey, Jeff Moore, Taras van de Voorde, Warren Fellow, Philip Young en Erick E onder zijn nieuwe techno-alias Eerdhuizen.

Maar liefst drie areas kun je verwachten met het beste wat de Randstedelijke clubscene te bieden heeft aan vooruitstrevende techno en techhouse. Met haar dansbare emo-techno op labels als Traum en Mona Berry gooit het Duitse tweetal Super Flu momenteel hoge ogen in het internationale circuit. Voorvechters van de warmere techhouse op Nederlandse bodem zijn Jeff Moore en Warren Fellow. Beiden staan garant voor dansbaarheid en capriolen. Eerdhuizen is de nieuwe alias van Erick E. Onder deze naam keert hij terug naar zijn roots in de techhouse; onder deze naam komt volgend jaar een aantal veelbelovende releases uit en onder deze naam draait hij een extra lange set op Klang!

In de tweede zaal gaat het er - onder toeziend oog van Rotterdam's finest - een stuk ruiger aan toe. Hier is de techno duisterder en stuwender. Een voortrekkersrol binnen deze stijl vertolkt de Franse Rodrigues Jr. Met zijn releases voor onder andere Mobilee staat hij internationaal te boek als vernieuwend en dansvloervullend. Michel de Hey is al sinds de negentiger jaren een boegbeeld van de Nederlandse techno en nog altijd even relevant en overweldigend als dj. Dat bewijst hij vanavond eens te meer in een extra lange dj-set. Een nieuw Rotterdams gezicht is Taras van de Voorde, die afgelopen zomer een monsterhit scoorde op Ibiza en wiens stroom aan kwaliteitsreleases nog lang niet ten einde is.

Vriendjespolitiek
"Kom jij naar mijn feessie? Dan kom ik naar die van jou... Draai jij op mijn after? Dan draai ik op die van jou!" Met een uit-zijn-voegen-knallende Amsterdamse incestueuze incrowd worden gastenlijsten steeds langer en de ergernissen steeds groter. Iedereen heeft er een hekel aan, maar maakt er stiekem toch grondig gebruik van. Vriendjespolitiek omarmt het nepotisme binnen de dance en smeedt er een heerlijk nieuw feestje van! Philip Young nodigt al zijn vriendjes en 'vriendjes-van-vriendjes' uit om hier de meest smerige, zweterige en politiek incorrecte avondjes van te maken - compleet met de via-wie-ben-jij-binnengekomen-sticker-actie en een compleet ingerichte hand-boven-je-hoofd-dj-booth.

Bij zo'n muzikale tour de force past slechts één kreet: Klang! Maar liefst tien uur is er per zaal ingepland; van elf tot negen uur 's ochtends. En als klap op de vuurpijl kun je de hele nacht een doorlopend filmprogramma binnenlopen. Wat wil de raver nog meer?Nieuws / Verslagen
*
Waardering 26 feb 2011 - Klang!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area