Loading...
12 februari 2011 - Sick
*
Datum:
12-02-2011 (zaterdag) 1161 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Straat:
Prinsegracht 12
Bezoekers:
11
Organisatie:
Soulmax BV
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
1.500
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:

Sick met Nobody beats the drum & Don Diablo
*
flyer Sick

Het Sick virus is inmiddels al meer dan een jaar bezig om zich door Den Haag te verspreiden. In tegenstelling tot vele andere virussen is dit er eentje waar je wel graag mee besmet wordt, het betekent namelijk dat je ongegeneerd totaal uit je dak kunt gaan. Hoe gekker, hoe beter luidt het motto. Voor dit virus is geen remedie, het beste advies is om zaterdag 12 februari naar het Paard van Troje te komen zodat je samen met de mede zieke uitgaansgeesten uit je bol kunt gaan.

Don Diablo is in oktober 2010 ook met het Sick virus besmet en is er daarom deze editie weer bij. De stijl van Don Diablo is niet onder één genre te brengen. En dat maakt hem de aangewezen headliner voor Sick, de plaats waar mensen ook niet in hokjes gestopt hoeven te worden. Hij maakt een mix tussen verschillende muziekstijlen, house, electro, rock en hiphop. Dit slaat aan bij verschillende mensen, in verschillende werelddelen. Hij rockt festivals en clubs over de hele wereld, maar 12 februari zal hij het Paard ondersteboven keren.

Nobody Beats The Drum, kortweg NBTD, bestaat uit een dj, een vj en een toetsenist. Dit is een trio dat over een geheel eigen sound en uitstraling beschikt. Experimenteel en krachtig zijn de kernwoorden. Rauwe muziek met verschillende invloeden waarbij eigen visuals gemaakt worden en het grootse enthousiasme van NBTD zelf, zorgen voor een eclectische, dynamische liveshow waarbij het publiek springend en stuiterend door de zaal gaat. Dit trio rockt ook buiten Nederland, want in de zomer van 2010 draaide het niet alleen om Nederlandse festivals zoals Valtifest en Solar, maar werden er ook shows in België en Frankrijk gedaan en een tour door de VS met C-Mon & Kypski.

Als er iemand écht Sick is, dan is het DJ Rockid. Hij is er al vanaf het begin bij en kan daarom ook deze editie niet ontbreken. Daarnaast is er nog een nieuweling toegevoegd aan deze avond, namelijk Yuri Boehmer. MC Dan Stezo zal zorgen voor de extra support met zijn stem.

Tickets zijn in de voorverkoop voor 10 euro via de dagkassa van het Paard, alle Free Record Shops en online via www.paard.nl en www.soulmax.nl .

Check voor info www.soulmax.nlWaardering 12 feb 2011 - Sick
*
(1 waardering)
*
Twitter paardvantroje
*meer

layer1 area