Loading...
6 august 2011 - Nature One 2011
*
Date:
06-08-2011 (saturday) 1386 days ago
Time:
18:00 - 09:00
Location:
Raketenbasis Pydna
Street:
City:
Kastellaun DE
Visitors:
9 0
Organiser:
I-Motion GmbH
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
47,00 excl. fee Door: 55,00
Max.visitors:
60.000
Share:
Line-up:
OPEN AIR FLOOR:


DJs:

Paul van Dyk (Berlin)
Ferry Corsten (Rotterdam)
Markus Schulz (Florida)
Moguai (Ruhr-Area)
Aly & Fila (Kairo)
Alex M.O.R.P.H. b2b
Woody van Eyden (Bochum)
W&W (Breda)
Dave202 (Zürich)
Steve Anderson (Edinburgh)

LiveActs:

Fritz Kalkbrenner (Berlin)
Anthony Rother (Frankfurt)
Mason (Amsterdam)
NatureOne Inc.

CENTURY CIRCUS:


DJs:

Dave Clarke (Amsterdam)
Felix Kröcher (Frankfurt)
Umek (Ljubljana)
Rush (Chicago)
Marco Bailey (Brüssel)
Frank Kvitta (Frankfurt)
Sutura (Stuttgart)
Sascha Krohn (Wiesbaden)

LiveActs:

The Advent (London)
Planetary Assault Systems (London)
BMG aka Brachiale Musikgestalter (Wiesbaden)
Eric Sneo (Mainz)

HOUSE OF HOUSE:


DJs:

Matthias Tanzmann (Leipzig)
Dominik Eulberg (Bonn)
Butch (Mainz)
Gregor Tresher (Frankfurt)
Niko Schwind (Berlin)
Hanne und Lore (Herford)
Anna Reusch (Krefeld)

LiveActs:

Format:B (Berlin)
Aka Aka feat. Thalstroem (Hamburg)
Till Krüger (Stuttgart)


CLASSIC TERMINAL:


DJs:

Mark`Oh (Dorsten)
Takkyu Ishino (Tokio)
Taucher (Bischofsheim)
Markus Gardeweg (Hamburg)
DJ Toyax (Haarlem)

LiveActs:

Jam (Jam & Spoon) (Frankfurt)
Acid Junkies (Eindhoven)Extra info
*
Vrijdag + zaterdag: VVK 64, - €/ AK 74, - €

Nature One goes wild
*
Nature One goes wild

Published: 20 May 2011

VIVA, DASDING en sunshine live presenteren de 17de NATURE ONE van 5 tot 7 augustus 2011

‘Go wild – freak out’. Dat is het motto van de zeventiende NATURE ONE en daarmee de onverbloemde verplichting om een lang festivalweekend vol plezier te beleven. 300 deejays uit de hele wereld komen van 5 tot 7 augustus naar de raketbasis van Pydna in Rijnland-Palts. Op maar liefst 23 podia komt de hele waaier van elektronische muziek aan bod, met sterren zoals Paul van Dyk, Sven Väth, Sander van Doorn, Dave Clarke en ATB. Er worden meer dan 55.000 bezoekers verwacht.

Bont, vrolijk en luid was NATURE ONE altijd al.Nu wordt het levensgevoel van het grootste Duitse festival voor elektronische muziek tot officieel motto gepromoveerd: ‘Go wild – freak out’. Reeds voor de zeventiende maal ontmoeten ravers en festivalgangers uit heel Duitsland en de buurlanden elkaar op een in onbruik geraakte raketbasis van het Amerikaanse leger in de buurt van Kastellaun in de Hunsrück. Zoals de ervaring ons leert vormen pret, feest en de ontmoeting met vele oude en nieuwe vrienden de belangrijkste elementen. Van 5 tot 7 augustus zullen we weer met meer dan 55.000 festivalgangers zijn, die alle remmen los gooien en zich samen volledig op de party storten.

Vooral het reusachtige kampeerterrein is beroemd of misschien wel berucht. Op één vierkante kilometer wordt hier vanaf de ‘Mixery-Opening’ op donderdag 4 augustus gedurende vier dagen en drie nachten gefeest. Honderden spontane miniraves, mensen die dansen op autodaken en knettergekke outfits zorgen ervoor dat deze weide in de Hunsrück wordt omgetoverd tot het vrolijkste kampeerterrein ter wereld. ‘Velen zeggen dat het bonter is dan carnaval en opwindender dan een safari’, staat er in het officiële festivalboekje te lezen.

Maar minstens evenveel valt er te ontdekken op de eigenlijke festivalterreinen: in totaal maar liefst 23 podia in tenten, op of in de bunkers of in openlucht zorgen voor een verscheidenheid die andere festivals gewoonweg niet kunnen bieden. Van nachtclubsfeer tot het echte festivalgevoel, alles is aanwezig. En ook ervaren NatureOnegasten zullen dit jaar zeker een nieuw gevoel ontdekken: het ‘Century Circus’, een van de hoofdpodia, verwisselt immers van plaats met de ‘Classic Terminal’ en wordt uitgebreid tot een oppervlakte van 3.500 vierkante meter. ‘Die omwisseling ontlast bepaalde andere plaatsen en het is ook gewoonweg mooier zo. NATURE ONE krijgt gedeeltelijk een nieuw gezicht’, zo weet Oliver Vordemvenne van het organiserende agentschap I-Motion.

Ook in de line-up treffen we vele nieuwe gezichten aan. Rush (Chicago) en Adam Beyer (Stockholm) zijn terug na jaren afwezigheid. Tiefschwarz (Berlijn), Aly&Fila (Cairo), Fritz Kalkbrenner (Berlijn) en GTronic (Antwerpen) vieren net zoals nog vele anderen hun première op NATURE ONE. Paul van Dyk (Berlijn) daarentegen speelt al voor de tiende maal op rij in Pydna – en dat is een record. Tot de headlines behoren o.a. ook Sven Väth (Frankfurt), ATB (Bochum), Ferry Corsten (Rotterdam), Sander van Doorn (Eindhoven), Turntablerocker (Berlijn) en Takkyu Ishino (Tokio).

De line-up omvat in totaal meet dan 300 kunstenaars, waarvan vele op de 19 clubfloors optreden die door andere organisatoren, clubs of labels worden gebruikt. Ook hier waait een frisse wind over de raketbasis van Pydna, aangezien er vier nieuwe floor-uitbaters zijn: de radioshow ‘DASDING Plattenleger’, de succesvolle feestmaker ‘Ostfunk Berlin’, het ‘Hexenhouse’ uit Bocholt en ‘Strezzkidz vs. Spielstaub’ uit Maagdenburg.

De radiopartners DASDING en sunshine live zenden live uit van op NATURE ONE, en VIVA en iMusic1 zenden achteraf verscheidene berichten en reportages uit.layer1 area